pecotiger Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Imam problem z motorjem. Izgubil sem sprednji spojler za motor SKUTER ITALJET 400.Tovarna ne izdeljuje več motorjev in nedobim drugega nikjer. ZATO SPRAŠUJEM VAS, ČE IMATE KAKŠEN NASVET KAKO GA DOBIT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 V poštev pride samo kakšen odpad v Italiji.Drugače ni šans Jaz sem pred 4.leti iskal isti del ,ker je bil moj polomlen.Sem po predlogi dal narest novega,če si pa brez dela bo pa res teško kaj narediti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pecotiger Objavljeno April 25, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2014 A imaš isti motor, ali si imel problem z drugim motorjem. Če bi imel kdo isti motor mogoče bi mi ga lahko posodil da naredim kopijo spojlerja oziroma kalup za olitek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Rabim letnik, + sliko dela pa številko šasije če je možno. Pa bom mal uč okol vrgu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pecotiger Objavljeno April 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2014 Letnik motorja je 2008 TIP MOTORJA FY 400T, ŠT. ŠASIJE JE LE8THSP1781000110, ZNAMKA MARKO POLO ITALJET Sliko pa ne morem poslat, ker nimam spojlerja Že vnaprej hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Letnik motorja je 2008 TIP MOTORJA FY 400T, ŠT. ŠASIJE JE LE8THSP1781000110, ZNAMKA MARKO POLO ITALJET Sliko pa ne morem poslat, ker nimam spojlerja Že vnaprej hvala. Poskusi najt sliko na netu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pecotiger Objavljeno Maj 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2014 Evo slike motorja. Rabim sprednjo masko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Maj 4, 2014 Deli Objavljeno Maj 4, 2014 a si že vprašu v moto centru za spojler. Ali iščeš spojler ali masko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pecotiger Objavljeno Maj 5, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2014 Rabim sprednjo masko, ki obsega sprednji cel del motorja. vidno je na sliki kako zajema obe sprednje luči in vse do nog. Zraven je tudi del ki je napis in zračnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se