Kmet2 Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Tu bi lahko objavljali potovanja na štirih kolesih ,ne samo avtodom,ampak tudi z avtom,kamp prikolico,tovornjakom,skratka vse kar ima 4 kolesa MihaGS, gandi, Fazer03 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 A tudi z traktorjom velja? thumper, Kmet2, Keiko in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Bil sem že na večih kampih od Budve do Reke in nekako pristal na Murterju camp(Plitka vala) je zelo vredu,lepe nove sanitarije,priključki na elektriko,v bližini kar vredu gostilna,trgovina,sadje zelenjava,po ribe se odpeljem z mopedom v mesto Murter.Cena za dve osebi,avto dom,elektrika,turistična taxa v sezoni dnevno 25€ pred sezono do 30.06 ca 20% ceneje.Najde se tudi malo sence pod kakim borom ali med oljkami ! Lp se vidimo na Murterju po kolesarski dirki Po sloveniji ! Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2014 Test: Petrovac na moru1 DAMI34, umetnica51, Lubikaa Rozzica in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 28, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2014 Test uspel Preidemo v Albanijo Avtohtoni albanski Lipicanec Skoder. Na poti srečali Snecerja in Breitnerja :lol: Scarlett, krucymucy, BMWRIDER in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 28, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2014 Gift jima je vztrajno sledil do prvega BMW servisa v Albaniji :lol: Snecerju je po poti odpadel tudi vijak od Versysa :lol: Prletimo v Krue Bazzar v Krujah nejcgs, Mia, hajoktejn in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 28, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2014 Počasi se premikamo proti prelazu Llogora,kjer je veliko ovir na cesti Cesta za popizdet,povprečna hitrost preko prelaza z 7m kemperjem cirka 30kmh :glare: Spustimo se do Dhermi plaža poiščemo kamp in pojemo ščuke :grim kopalnica v kampu 5* :grrr vandrovec, suzuki, menih in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Stari, sam vam pa dugaja. Če neb bil prbit ko vosu, bi kako sliko prlimu, ampak ko zgleda nau šlo. Alora pridm več ksno :-) P.s. pozdrau mi pajkico DXR16, pikolo, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 28, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2014 Porto palermo(ali Pašina trdnjava) In podmorniško oporišče....... Po poti nas zaliva ko zmešane,a Albanski BMW se za to ne zmeni Še malo pa pridemo na Grško mejo tok nekako smo skakali po cesti Ko prečimo Grško mejo si vplačamo let In evo nas v Meteori :hooray: Evo vsa kompanija na kupu :blink: gandi, Zivnorc, DAMI34 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 28, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2014 Še vedno Meteora Tigr :grim V Meteori prespimo. Plan za jutri Ohrid ^_^ Vreme nam ni ravno pisano na kožo.V sredo kaže nekaj lepega vremena na Ohridu,planiramo smučanje na vodi :lol: Keiko, sayo, vandrovec in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Kje boste spali v Kalampaki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2014 A tudi z traktorjom velja? Seveda Kje si pa bil Kje boste spali v Kalampaki? The Cave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Gift jima je vztrajno sledil do prvega BMW servisa v Albaniji :lol: Snecerju je po poti odpadel tudi vijak od Versysa :lol: Prletimo v Krue Bazzar v Krujah Po palicah sklepam, da si imel za smučanje tudi čas... gandi, Lubikaa Rozzica in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Pa še jest mal podražm :-) Če greš v ohrid.....jest sem spal v zagrajenem parkingu pri policiji.....24h je pod kontrolo....dal sem ene 10€......čist ob vodi....če rabiš koordinate ti pošljem..... DXR16, Keiko, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 29, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2014 Pa še jest mal podražm :-) Če greš v ohrid.....jest sem spal v zagrajenem parkingu pri policiji.....24h je pod kontrolo....dal sem ene 10€......čist ob vodi....če rabiš koordinate ti pošljem..... Evo prispeli v Ohrid,smo pa taki kemperji da smo šli v hotel Metropola ti po pravici povem ,da sem imel poln "sej veš" Albanskih in Makedonskih kampu :surrender: DAMI34, menih in Meta Marjeta 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Evo prispeli v Ohrid,smo pa taki kemperji da smo šli v hotel Metropola ti po pravici povem ,da sem imel poln "sej veš" Albanskih in Makedonskih kampu :surrender: V mojem potopisu je nekdo opozoril, da v makedonskih kampih ni za spat.... pa še jaz sem odsvetoval Sam kaj to teb pomaga, ko pa brat ne znaš trebor in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 29, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2014 V Meteori se prebudimo v jasno jutro,prvič odkar smo krenili na pot Z ženko greva še v mraku v mesto,nabaviva kruh,burek,jogurt in se naučiva kako se po grško reče "kako si"="ti kanis" Vmes prižgeva svečko za žive in mrtve :closedeyes: Morm pa povedat da sva dobila prej našteto robo direkt iz pečice Ljudje so zelo dobrovoljni in gostoljubni.Zalo se mi je dopadlo tu v Meteori Najdeva tudi zadnji hit črpalke in supermarketa Še ena panoramska...... Dragi motosvetovci ,imamo se fajn ,z Damijem skačeva v bazen na glavo,delava salte in prevale,res je super in to vse za 5€.Gazda pa nam je obljubil ko prideva drugič ,da nam nalije še vodo :lol: Tudi davki in računi so tu v EU zelo strogo urejeni,vedno dobiš uraden račun in zastonj TakeALookAround, CeneR, Kmetica2 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 29, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2014 V mojem potopisu je nekdo opozoril, da v makedonskih kampih ni za spat.... pa še jaz sem odsvetoval Sam kaj to teb pomaga, ko pa brat ne znaš JA vedno poslušam taprave popotnike ,ki so prekruzali svet počez,ne vem kako mi je ratalo tebe spustit :grim trebor, gandi in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 JA vedno poslušam taprave popotnike ,ki so prekruzali svet počez,ne vem kako mi je ratalo tebe spustit :grim no, bil je čisto dobronameren nasvet, ti pa kot želiš Kmet2, gandi in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 29, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2014 Ob 9h po grškem času pičimo proti Ohridu.Cesta lepa do Makedonske meje kjer srečamo carinika ,ki je leta nazaj služil na Ljubelju.Pokramljamo in se spustimo v borbo z makedonskimi kolovozi :grim vmes se zabavamo vsak tako kot se zna,midva spredaj ,unadva zadaj Po 350km pridemo do Ohridskega jezera.Vso pot naliva kot zmešano Obiščemo še mzej na vodi Ker je dež si splaniramo še točko do Sv.Nauma. Zelo lepa pokraina,čista voda in beybe,vmes pa en menih :evilgrin: Še par panoramskih menih, BMWRIDER, TakeALookAround in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 29, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2014 Sv.Naum priporočam ob lepem vremenu lično urejeno in prijeten ambient za odpočit in kaj na zob dat Ker sva zelo verna sva se tudi slikala zraven Sv. Nauma Panorama Ker pa se dami že dolgo ni umil ,smo se odločili za hotel :lol: In še pogled iz mojega balkončka ^_^ To bi bilo za danes vse,gremo na večerjo.Jutri planiramo ostati na Ohridu in si ogledat še par zanimivosti,saj je napovedano sonce :hooray: lp pik1, Zivnorc, kamionar in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2014 (popravljeno) Jp albanski konjak.....in posledice.... Torej..plavanje v bazenu je že predstavljeno , se pravi , da je bolje kaj resnega objaviti Stari nehi pisat potopise, gremo jeeeest Popravljeno April 29, 2014. Popravil DAMI34 TakeALookAround, gandi, markII in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Morm še tle napisat, FOUŠ. A mi prnesesta mal albanskega konjaka ? DAMI34, Kmet2 in Kras 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 A na hrib Galičica nad O. jezerom kjer se vidita oba jezera Prespansko in Ohridsko še niste šli, al je bla megla ? Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Ob 9h po grškem času pičimo proti Ohridu.Cesta lepa do Makedonske meje kjer srečamo carinika ,ki je leta nazaj služil na Ljubelju.Pokramljamo in se spustimo v borbo z makedonskimi kolovozi :grim vmes se zabavamo vsak tako kot se zna,midva spredaj ,unadva zadaj ... packi ... :eek: ... to se pa res ne dela med vožnjo ... . ps. ... mal razmislte, če ne bi šli vi drugič rajš kar s spalnim vlakom na pot ... da boste lahko vsi hkrat ležal ... trebor, BMWRIDER, c3c in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se