trojan69 Objavljeno April 29, 2014 Opozori Objavljeno April 29, 2014 Jutri naj bi šli na Hr pa je kolegica danes ugotovila, da je izgubila osebno. kakšna rešitev - baje da se da dogovoriti, da osebno naredijo v enem dnevu, je pa treba it v Celje Se da morda v Lj dobit kako potrdilo itd., ki se lahko uporabi za prehod meje?
pajkica Objavljeno April 29, 2014 Opozori Objavljeno April 29, 2014 (popravljeno) mogočer kopija osebne izdane za točno določen namen? bo treba na najbližjo upravno enoto.... Popravljeno April 29, 2014. Popravil pajkica
dlicen Objavljeno April 29, 2014 Opozori Objavljeno April 29, 2014 Potni list? No, nekoč smo čez mejo v sili šli tudi samo z vozniško, ampak seveda ni nobene garancije, da bo šlo.
Kmet2 Objavljeno April 29, 2014 Opozori Objavljeno April 29, 2014 S tanovo vozniško gre,plastik fantastik,no vsaj na Petrini je šlo kakšno leto nazaj. Kakšne so pa uradne zahteve pa ne vem.
motozajebant Objavljeno April 29, 2014 Opozori Objavljeno April 29, 2014 S tanovo vozniško gre,plastik fantastik,no vsaj na Petrini je šlo kakšno leto nazaj. Kakšne so pa uradne zahteve pa ne vem. Kokr jaz vem, novo vozniško (plastično), lahko uporabljaš namesto osebnega dokumenta, za prehod meje naj pa bi bila le osebna izkaznica in potni list.... Vsaj tako je pisalo, ko sem dobil novo vozniško, naj me kdo popravi, če se motim... Kmet2 1
Belaglava Objavljeno April 29, 2014 Opozori Objavljeno April 29, 2014 (popravljeno) Jup, sem testiral urbano legendo o vozniški čez mejo in mi je zagrozil s 400€ kazni , sem hitro privlekel na plan ta drugo plastiko ... Samo potni list ali osebna. Popravljeno April 29, 2014. Popravil Belaglava pajkica 1
moto rider Objavljeno April 29, 2014 Opozori Objavljeno April 29, 2014 Jst poznam eno, ki je doma pozabila osebno, pa je kolegica dala kar od svojega 1/2 starega dojenčka, pa je bilo glih t'ko dobro! - Res pa je, da uradniki gledali dokumentov...
Borutt Objavljeno April 30, 2014 Opozori Objavljeno April 30, 2014 Za prehod državne meje je potrebna veljavna osebna izkaznica ali pa veljaven potni list. To je uradno. Vse ostalo so medsebojni dogovori in "leva ruka, desni džep". Kmet2 in gsxf750 2
aleksandergabriel Objavljeno April 30, 2014 Opozori Objavljeno April 30, 2014 V enem dnevu lahko dobi maloobmejno prepustnico s katero lahko prečka mejo. Edini problem je, da ta dokument velja le na omejenem območju...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se