gregorjanc Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Zakaj pa nisi odvrgel odvečen tovor!? Zgleda da mu je pasal tiča ob rezervar prtiskat, od uzadi ga je pa tadrug tič prtisku BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Zgleda da mu je pasal tiča ob rezervar prtiskat, od uzadi ga je pa tadrug tič prtisku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Torej, pri tretji bučki trdim, da imajo športni motorji najvišje težišče. Tukaj imaš pa prav.Ludiluka dobro ve,da je to velika jeba sploh pri Ducatijih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Eh pejte se usak svoji ženi posvečat jst grem pa v delavnico ker me nima nobena rada ka nimam japonca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 no .. pa se pejt http://www.youtube.com/watch?v=6jgjk3DsN7c Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Eh pejte se usak svoji ženi posvečat jst grem pa v delavnico ker me nima nobena rada ka nimam japonca uzami una švabska jajca,pa se bab ne boš mogu rešit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 (popravljeno) Mene ne boš nikoli na švabu vidu če bo dnar za en projekt me boš lahko sam na enem japoncu sreču pa še to je malo verjetno ker mam premalo € Drugače pa sam italjani Popravljeno Maj 16, 2014. Popravil ludiluka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 mai dire mai...pr ta pravi fjondi nikol ne veš,sploh če bo brika napeštana z evri.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 ej brike odpadejo ne bom jst od jutra do večera v trtah nism za kmete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 škoda ,ker poznam par punc z Lamborghinijem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Aja novim to ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 v glavnem klasika,je pa nekaj tudi že novih... Kmet2, Cartman in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Ja to bi pa že šlo ker če bi bil nov me nebi zanimal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Formule in še kaj... http://www.stevemunden.com/braking.html in piše tudi, da ima športak najboljše zavore. Seveda jih ima, ker se mu najkasneje pregrejejo. Dokler se pa npr. harleyu ne pregreje tist en disk je pa tud v redu. In harley lahko trenje gume izkoristi do max., športak se pa prej na glavo postavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Lej Motom, ti po mojem mal zajebavaš vse skup tle gor. Če pa si vajenc na jurjaku, si pa itak ubrisan in bomo tu gor kmalu bral, da si se skantal. Naredi korak nazaj pa lepo počas. Z biciklom naprimer. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 @Fly po tvoji teoriji se tovorni vlak z 30+ vagoni ustavi iz 100 km/h v dobrih treh metrih boych nekoč sem bil prometnik na JŽ in sem dnevno preračunaval zavorne učinke tovornih vlakov. V tistih formulah se masa/teža NI pokrajšala levo/desno kot pri našem fiziku.Računi so se mi k sreči vedno izšli,so pa bili primeri,ko so se zaradi neupoštevanja PREVELIKE TEŽE vlaki razbivali. Če prebereš cel motomov fizikalni priročnik,boš videl da si ne lastim nobenih avtorskih pravic..trudim se le dojeti nedoumljivo cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se