fasttrack Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 (popravljeno) Večkrat brskam forum v iskanju idej kam se odpeljati... če ima kdo kakšne plane, pa jih deli tukaj, mogoče še koga navdihne.... se vidmo. (ideja po Črni Streli) Popravljeno Maj 24, 2014. Popravil fasttrack odem15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 A ta tema ni dobra: http://www.motosvet.com/tabla/topic/572-najava-dnevnih-vozenj/page-48 LP Robert Pips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Ne ta mi je boljša ker veš kam greš jutri,tam sam nekaj najavljajo pa nikamor ne grejo :lol: Ninč., DAMI34, fasttrack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Ne ta mi je boljša ker veš kam greš jutri,tam sam nekaj najavljajo pa nikamor ne grejo :lol: A mislš, da bo v tej temi kaj drugač :grrr trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Valda......jaz jutri ne grem nikamor....evo odločno in jasno DAMI34, Ninč., Scarabeo 500 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Kaj pa če te kdo pride pocukat za per :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 To se zna zgodit sam bolj ob četrtkih ko mi da moja fraj thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 (popravljeno) Evo, samo še omeni, da greš z bemflom, pa bo šla tema v tri krasne. Rdeča Yamaha Popravljeno Maj 25, 2014. Popravil igorkr Kmet2, trebor in Whiskey 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Maj 25, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2014 A ta tema ni dobra: http://www.motosvet.com/tabla/topic/572-najava-dnevnih-vozenj/page-48 LP Robert Čist spregledu... trebor in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 na fizioterapijo, pa h kostolomcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 prid pol h men na sladoled aja to sem za DONS mislila....čudna tema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Evo, samo še omeni, da greš z bemflom, pa bo šla tema v tri krasne. Rdeča Yamaha JONI 46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 prid pol h men na sladoled aja to sem za DONS mislila....čudna tema A ti to men' misliš? A misliš na sladoled, al da mi še enkrat kosti razlomiš?? Se bova zmenla, pa zlizala en'ga pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 A ti to men' misliš? A misliš na sladoled, al da mi še enkrat kosti razlomiš?? Se bova zmenla, pa zlizala en'ga še enkrat sej ti jih še nism ja lej, pohit, da se nau stopu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Aha, v tej temi se študira ....kamo sutra... DXR16, trebor in BMWRIDER 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Kaj pa tebe tukaj moti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 V Koper, itak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Kam grem jutri? Zjutraj grem najprej na WC, potem pa bom videl, če bom kam šel .... MoTo G_P in Dadi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Junij 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) POrtorož in okolica... vmesna točka Viki Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil fasttrack igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 POrtorož in okolica... vmesna točka Viki Krško in okilica fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Courtney Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Seveda grem. In to jutri. MB-Vinica-Delnice-Crikvenica-Starigrad. Nato pa dalje, via Črna Gora, mogoče še na kafe v Albanijo. Potem pa v četrtek na HOG v Biograd... fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Jutri v Savudrijo za en dan fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
branko1 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 jutri malo na "jadranko" do Starigrada, tam prespim.................... (če mi žena da fraj), pa na drugi dan nazaj za Prekmurje. fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Jutri nekam. Skuterja mal matrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ...u službo trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se