solorider Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Do Širnika po novo gumo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 V službo....se bom držala tistga, d ni pomemben cilj ampak pot, k cilj mi neki ne diši glih . fasttrack, rrrr in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 V službo....se bom držala tistga, d ni pomemben cilj ampak pot, k cilj mi neki ne diši glih . Pot ja ... ene dve sta sicer še z drevjem zametani, drugače pa ni problema, Tako, da ne grem - se bom kar pelow. In to že dons ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rendorzek Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 V Provanso! A gre še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 na kavo v Mojito..... fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 .... na Murter .... Efendi in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 .... na Murter .... Da ne boš falil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Da ne boš falil! Ker sn štajerc, ne vem kaj si mislil, ker "pri nas" ima ta beseda več pomenov, in sicer: - zgrešil - manjkal Torej, verjetno si mislil manjkal, ker je v Biogradu, HD zbiranje? Ne, ne grem tja .... me ne pritegne to železje! Rocky in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Trogir po jadranki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 .... na Murter .... Po dveh dneh Murteja sem prispel na Lošinj, tako, da grem jutri verjetno na ribe in sicer na Susak! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 u tri pm! TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 Na tehnični.. če ga naredimo pa še kam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Po dveh dneh Murteja sem prispel na Lošinj, tako, da grem jutri verjetno na ribe in sicer na Susak! Jutri grem v Pulo. u tri pm! Upam, da si se imel fajn!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 v sluzbo... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Jutri grem v Pulo. Jest tud. Sicer ne baš u Pulo, mal prej pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 po gobe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 po gobe.... Me vzameš zraven? Zagotovo najdeš Juuurčka. :naughty: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Me vzameš zraven? Zagotovo najdeš Juuurčka. :naughty: :yes: Da ti ne bo še žal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Me vzameš zraven? Zagotovo najdeš Juuurčka. :naughty: :yes: menda so sam Lisičke zaenkrat Da ti ne bo še žal :naughty: saj si ga bo sam skuhu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 saj si ga bo sam skuhu A jurčka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Jest tud. Sicer ne baš u Pulo, mal prej pa Ker se imava fenomenalno, sva se odločla podaljšat na Lošinju do ponedeljka, potem pa še malo v Pulo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Jest se bom v pondelk zjutraj spokal iz Fažane nazaj delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Jaz pa Pivsko jezero, Tara-Etno selo izlazak( mogoče rafting, ali kaj mirnejšega-plovba z ladjico),pa še ne vem kje v Valjevo, Banja Luka , pol pa vidim , glede na vreme. BLACKACES 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 js grem pa jutr čez severno mejo u hribe :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Mi2 greva malo Dolomite od blizu pogledat ... Auronzo di cadore in okolica ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se