pajkica Objavljeno Julij 5, 2014 Deli Objavljeno Julij 5, 2014 obrnt 6 x 7 .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Julij 5, 2014 Deli Objavljeno Julij 5, 2014 (popravljeno) ??? 6 x 7 čevapov Mi pa na / in :beer1: Popravljeno Julij 5, 2014. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 5, 2014 Deli Objavljeno Julij 5, 2014 čevape smo mel že včer na jedilniku...jutr so drugi plani..... :spider: / in lizliz .... s poudarkom na 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 (popravljeno) Jutri zjutraj v 12.07.14 se začne v Semiču ob 11.00 Kmečka ohcet vabljeni tudi motoristi baje bo tudi žregnanje motorjev janci in odojki so že nasoljeni ! Popravljeno Julij 11, 2014. Popravil Bremzer gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 na kavo v Mojito..... grem kar dons že za vsak slučaj..... trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 (popravljeno) po dolgem času spet "sreda" ..... brunarca .... Popravljeno November 25, 2014. Popravil pajkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 Jutr pa grem ....... mator oprat, pol ga pa pelat back tio garage ......... in čakat da bojo še kaj suhe ceste, da se pelem mal po ulci gor in dol :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 Kupt motor v Maribor.... RobiRoberto, skalar36 in Fazer03 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 ... v Moto Pignolo v Staro Gorico mal težit pol pa na Andrejev sejem v center enmal kramo počekirat po stojnicah .... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 Kupt motor v Maribor.... ... le kako boš najdu Maribor brez mene in moje orientacije ... ??? :) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 na Slivnco na čaj z rutko pa kapco.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 ... le kako boš najdu Maribor brez mene in moje orientacije ... ??? :) Če greš z mano pri meni ob 13h.....pol bomo pa že najdli ,če ne Maribora pa Dunjo.... :grim pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 Kupt motor v Maribor.... Najbrž Versysa. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 Najbrž Versysa. Tigra 955 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 Tigra 955 Nazaj grede prid na kahvo. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 30, 2014 Deli Objavljeno November 30, 2014 Tigra 955 A ste kupil MAČKA ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 30, 2014 Deli Objavljeno November 30, 2014 A ste kupil MAČKA ? Prjatel je povedal čost vse podatke narobe od modela ,cene .prevoženih km itd.....skratka motor je ohranjen in ima cca prevoženih 110kkm,redno servisiran pri Jermanu v Depali vasi,ima nove pnevmatike in kompleten potovalni set,prede lepo a so mu prijele prednje čeljusti ker je motor stal 1 leto,je letnik 2004 in ga ceni na 2999€.......prijatelj je mislil da sta se menila za 2k€ kar bi bil zelo dober nakup.....za 3k€ pa je na izbiro kar nekaj motorciklov na netu ,tako da še premleva,v ožji izbor mu hodi tudi Caponord ki je tudi meni všeč motor in tudi Varadero ......se še odloča ali uzem mačka v žaklju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 30, 2014 Deli Objavljeno November 30, 2014 (popravljeno) Prjatel je povedal čost vse podatke narobe od modela ,cene .prevoženih km itd.....skratka motor je ohranjen in ima cca prevoženih 110kkm,redno servisiran pri Jermanu v Depali vasi,ima nove pnevmatike in kompleten potovalni set,prede lepo a so mu prijele prednje čeljusti ker je motor stal 1 leto,je letnik 2004 in ga ceni na 2999€.......prijatelj je mislil da sta se menila za 2k€ kar bi bil zelo dober nakup.....za 3k€ pa je na izbiro kar nekaj motorciklov na netu ,tako da še premleva,v ožji izbor mu hodi tudi Caponord ki je tudi meni všeč motor in tudi Varadero ......se še odloča ali uzem mačka v žaklju MAČKA sm mislu TIGRA ne tistga u žaklu Popravljeno November 30, 2014. Popravil sayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 30, 2014 Deli Objavljeno November 30, 2014 MAČKA sm mislu TIGRA ne tistga u žaklu Vem kaj si mislu . Kam greš jutri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 30, 2014 Deli Objavljeno November 30, 2014 Vem kaj si mislu . Kam greš jutri? U mest Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 ...jutri ??? ... čist vseeno kam ... .. samo da bo mal ropotal ... in mal tresl ... hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 Jst grem jutr v gmajno. Blat premešat. pik1, SEBA33 in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 Jst grem jutr v gmajno. Blat premešat. Sva ze dva . . . hajoktejn, pik1 in SEBA33 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 na moped dondule in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Proti morju! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se