vuca77 Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Ideje za predelavo skuterjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Se ti pravim _Aerox_ ko boš dobo dele ti bom zrihto skuter tako treba samo da boš spizdo Še....... in K...... Samo bom pa poskrbel da neboš mene!!!!!!!!heheheh :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2003 :o :o KAK fajn.Samo meni niti ni v interesu da te spizdim ker ce bi gledali po avtih bi reko da mas ti. Ferrari jaz pa BMW M5 super tuning. LP Kolega njbosli. SLIKE OD DNA pa AEROXA prihajajo!"!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Veš kaj me najbol veseli_AEROX_,da si se sprijazno z dejstvom da nimaš šans proti meni čeprav boš mel Corso noter:))))))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2003 PAČ. :lol: Važno je da mava oba isto hitre skutere pa da spizdiva vse ostale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 "Predelava skuterjev" ali "Prosta zabava"? LP VespaMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2003 TUNING je drag ŠPORT :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Dragi ja dragi!!!!!1heheehhe :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 PAČ. :lol: Važno je da mava oba isto hitre skutere pa da spizdiva vse ostale In kaj maš ti takega noter, da ti gre Aerox 120km/h? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2003 dellorto 17,5 polini for race 70ccm CORSA kit (POLINI) _ROBA_ ma pa MHR Mallossi kit pa 19 mm dellorto pa mu fajn gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 S tem tebi gre 120km/h? Ne da bi pri tem pogledal med prenosne zobnike? Bolj težko... Vsaj meni nebi šou 120km/h, če nebi menjal zobnikov. Ker je finta, da je recimo pri 90km/h že skuter na 9.000 rpm z originalnimi zobniki. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Hočeš rečt da mi jih pri tej hitrosti razfuka. TO PA JE YAMAHA haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Hočeš rečt da mi jih pri tej hitrosti razfuka. Ne, da ti laže števc al pa jezik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Hočeš rečt da mi jih pri tej hitrosti razfuka. TO PA JE YAMAHA haha ja pa kaj še, 120 ti gre z 17'5 pa forrace pa 70 corso, ja in jas sn picikl veš jaz mam tudi aeroxa in keko ti žere? 1,5L na 100km?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Veš kaj me najbol veseli_AEROX_,da si se sprijazno z dejstvom da nimaš šans proti meni čeprav boš mel Corso noter:))))))) Zdej mi pa ni nič več jasn. Tuki je nekak prihodnjik. dellorto 17,5 polini for race 70ccm CORSA kit (POLINI) Tuki pa že kr sedanjik. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2003 se jaz sploh nisem rekel da mi gre 120. Pa to zadevo ko sem napiso _Aerox_ je napisal: dellorto 17,5 polini for race 70ccm CORSA kit (POLINI) si bom nabavo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Če mu žere na 1000km 1,5l te mu ga grem takoj vkrast:))) :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 No ne vem od kje je 120 prišlo na dan. :oops: Samo sem mislil da je spet Ice zbrisal kksen post. Ampak še zmeri ne vem kje je tist "si bom nabavo". :wink: Sicer pa sej je vseen, za ideje predelav si pa poglej strani naprej pa boš marsikej najdu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Ne se niam corse pa tega še bom dobil. Naročo sem pri LindeMpa. Kupi kdo masino od aeroxa nova 2800 km/h prevozenih. Sem prej gledo da se da nabavit PODLOGA za števec 120 bi meni ful pasalo???? Če ma kdo kaj takega prosim naja napise. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Aja, totih 120km/h je na mojem zeljniku oziroma skuterju zrastlo. Ne, ker si reko, da ti leti več kot vsem tukaj. Ampak Dunkerja nikoli neboš premagal. Njemu leti vsaj 10km/h več kot tvoj Aerox z MHR-jem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2003 KAK si smesen. :lol: :lol: :lol: Ko bo moj skuter porihtan nevem koga bom spizdo al koga neom spizdo. Jaz sem gledo masine in za corso pise da gre 135km/h pa lahko recete da ni res jaz pac verjamem. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Kaj še pa te ma noter Dunke razn MHR-a???????Samo kero verzijo MHR-a ma noter???????? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Mene zanima ce pozna kdo koga s kitom od polinija (sport) in bi fural gilero runner (letniki nad 00)..thx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 KAK si smesen. :lol: :lol: :lol: Ko bo moj skuter porihtan nevem koga bom spizdo al koga neom spizdo. Jaz sem gledo masine in za corso pise da gre 135km/h pa lahko recete da ni res jaz pac verjamem. LP kje to piše? ajde da čujem, napiši stran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 KAK si smesen. :lol: :lol: :lol: Ko bo moj skuter porihtan nevem koga bom spizdo al koga neom spizdo. Jaz sem gledo masine in za corso pise da gre 135km/h pa lahko recete da ni res jaz pac verjamem. LP Lol sanjaj.. 120-125max.. 130 in več lohk dosežeš sam z evolutionom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se