manjak Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 1. sem predlagan za eno štipendijo 8) 2. kekšen kandidat :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 amm... ...js mam 34 mm frgazar... ...180+ km/h... ...zre 6 litrov... :D BTW, ni ravn skuter...:D men se zdi d so skuterji za svoj denar velik premal zabavni, se prestavlat ne mors, stroski so pa enaki ko s kakimi 125cc cestniki... ...moje osebno mnenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 samosj ni tk drago vzdrževanje za skuter...ali je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 men se zdi d so skuterji za svoj denar velik premal zabavni, se prestavlat ne mors, stroski so pa enaki ko s kakimi 125cc cestniki... ...moje osebno mnenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 men se zdi d so skuterji za svoj denar velik premal zabavni, se prestavlat ne mors, stroski so pa enaki ko s kakimi 125cc cestniki... ...moje osebno mnenje. ze samo je v skutrjih posebn čar ki ga v 125 cestakih ni. Da pa ne bom krivicen moram omenit da je tudi v 125 cestakih svoj čar :D . Samo skuter vozis pri 14h, 125 pa pri 16h... pa nej bo vzdrzevanje tako al pa drugacno :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 kok kilometrov pa zdrzijo kaj takole predelani skuterji?? k ce 125 cc cestaka se kej fajn predelas (kit + spuscena glava + izpuh + dize v uplinjacu, itd.) ti ne bo sou vec ko 4000 km... :P vsaj ce ga gonis ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Men gre tm nek pr 105-110 km/h po stevcu, zejle pr 34.000km. K sm pa menov cilindr iz 50 v 70 + ostale zadeve ki sodijo zraven (to je blo nek pr 13.000km pomoje) je pa su 120 po stevcu Lavfa kar uredu samo usako leto gre ene par kilometrov man :cry: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Keri kit pa maš not :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 70ccm polini (gus) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2003 beno kolk si ti star če smem vedet. Mi lahko malo poveš o tvojem ZIPu tekmovalnem prosim:) LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 16 :D Zip ima pa pac malossi kit... zdaj kaj bol tocno te pa zanima :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Kak fajn jaz sem tud 16 :) jaz bi tud du+irkal z skuterom :) aeroxa mam. Zanioma me kaj si ta nasplošno spremenil. Glede variomata , fergazer,........ kr vse mi povej če hočeš! Jaz sem trenutno naredil sledeče: POLINI Corsa 70ccm KIT POLINI For Race Avspuh Dell'Orto 19mm fergazer Primarni in sekundrni prenosi POLINI POLINI valjčki,fedrce,fedra za sklopko velika,jermen EVO(vse polini) LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ENTER URANIO Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 AEROX ČE SEM PRAV RAZUMEL SI MORAŠ NUJNO KUPIT VARIATOR IN SKLOPKO!! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Niti ne.Dokler to dvoje zdrži bo to mel pol pa menjal.Sej ne škodita ničemur!!! LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ENTER URANIO Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 JAZ SEM MISLIL BOLJ NA HITROST.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Športna sklopka je za reguliranje pospeškov variator pa je za kakovost ter vzdržnost nič od teh ti ne da speed OK LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Saj pa mu mora kar fajn delat mašinca, če ma vse to not :twisted: Rakete pa tud ne morš nared iz skuterja. Po moje še imej toto sklopko, kak dolgo bo šlo, pol pa daj not Polinijevo ono dvočeljustno nastavljivo al kaj je že. Baje je ful dobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ENTER URANIO Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Kako lahko rečeš da variator ne vpliva na hitrost!!Veš sploh kako deluje in zakaj bi ti povečal hitrost??!! Športni variatorji kot Polini,Malossi....imajo drugačen "kot" kar prevedeno pomeni da ti jermen pošljejo bolj navzven.To deluje tako kot bri menjalniku od kolesa kjer za pridobit hitrost se verigo prestavi na večji zobnik vspredaj in manjši vzadaj....zdaj razumaš???Pri tvojijem skuterju bi bilo to nujno!! Športna sklopka je ojačana sklopka katera ti dopusti da lahko motor štarta pri večjih obratih kjer bi originalna sklopka trpela ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno April 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2003 Kako lahko rečeš da variator ne vpliva na hitrost!!Veš sploh kako deluje in zakaj bi ti povečal hitrost??!! Športni variatorji kot Polini,Malossi....imajo drugačen "kot" kar prevedeno pomeni da ti jermen pošljejo bolj navzven.To deluje tako kot bri menjalniku od kolesa kjer za pridobit hitrost se verigo prestavi na večji zobnik vspredaj in manjši vzadaj....zdaj razumaš???Pri tvojijem skuterju bi bilo to nujno!! Športna sklopka je ojačana sklopka katera ti dopusti da lahko motor štarta pri večjih obratih kjer bi originalna sklopka trpela ....... OK res je to kar si napisal, samo to so zelo majnhne razlike!!!!Za 5km/h ne bom daval 15 jurijev za variator pa sklopko 22k raje počakam da vidim kako dela normalno pol pa bomo videli kako dalje. LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno April 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2003 o da nebo tema izumrla morem nekaj napisat Bi kdo znal naredit podlogo za moj skuter Aerox 2002 l. podlogo ko kaže hitrost do 100km/h al pa še več??? LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 o da nebo tema izumrla morem nekaj napisat Bi kdo znal naredit podlogo za moj skuter Aerox 2002 l. podlogo ko kaže hitrost do 100km/h al pa še več??? LP Vsem No tole sm jest zdele skup spacal v 5min. Vem da ni lih lepo, bom še popravu kdaj drugič - tiste črtice bodo ravne pa to. Drgač je pa tist 'lok' števca od 80 d0 100km/h narjen 100% natančno, tko da bi mogu isto kazat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 hehe, ql... :P se kak potovaln "čarunalnik" 8) lahk dodas... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno April 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2003 Hvala:) Zelo lepo narejeno , samo kako sprintat da bo velikosti takšne kot je v resnici??? LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 prozorna samolepilna folija?? pa d bi pol na aluminijasto plocevino nalepu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 malo provokativno........ kaj pa tole :arrow: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se