aerox Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 ej motorossi v kerem programu si to naredo?? ker je ful lepo in kak si zmeril da je 100% natančno?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 to sm doma narejo v photoshopu. da je 'številčnica' točna ti pa zagotovim. ubistvu sm označu del tega števca in ga kopiral na drugo stran tko da so razmaki med črticami skoz enaki. edino mal sm une zadnje k so še modre farbe zajebal ampak bom popravu. sej ubistvu sm nekak meril, šlo bi tudi do okol 135 na tem števcu. sam tm k je lučka pač nebi blo nč, pol pa števc naprej. sam se men zdi do 100čist ok... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 hehe, ja mogoče bi blo za tebe 100km/h dovolj ki imaš noviga in nepredelanega skuterja za _Aerox_-a pa glih 100km/h nebo dovolj :D vsak to jas mislim ja nič _Aerox_ boš mogo sam doma delat naprej :D :P :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Motorossi. Ti bos to nardil hitreje kot jaz, bi lahko probal za speedfighta 1 se to naret? do ene 120 naprimer , lahko do 130. Pa glej da bo za speedfighta 1, ker 2ka ma drugacn stevec:) pa upostevaj razmak med 90 in 100...ker med 10 in 20 je manjsi... tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 aerox ko boš enkrat imel motor ki bo šel 120 in več boš tudi sam videl (vsej pri meni je tako) da se ni nobena umetnost furat prek 110. Jest mam doma 125ccm ki gre lih nekak tok, pa se čez 100 redkokdaj pelje, pač se furaš v sklopu z prometom po omejitvah bolj kot ne. edin če je kaka ravnina da ga zasšponaš do konca... bom probu nardit tut števc za SF 1...sam mal bo za počakat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 aerox ko boš enkrat imel motor ki bo šel 120 in več hehe upam da bom mel ja :D moli za mene :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Yeah en mali problem imam. Jest na netu ne najdem števca za SF1. Mam jih ogromno sam so vsi za SF2 za enko pa nimam nč.. tko da če ma kdo, nej mi ga pošlje.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
race Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 A kdo ve kaj bi lahko na Aeroxu 100 predelav? da bi bolje sel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Jst zdej neki sanjam de bi mal porihtu skuter pa me zanima če lahk menaš valjčke brez de bi mel že prej kej nafriziran? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 LoL :shock: Itaq da lahko menjaš valjčke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Sam zanimal me je... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Sam zanimal me je... :) ..sej je prav. Samo dvomim, da boš dosego idealno razmerje s kakimi drugim kot pa serisko težkimi, če nimaš nič predelano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 4, 2003 Deli Objavljeno Maj 4, 2003 ..sej je prav. Samo dvomim, da boš dosego idealno razmerje s kakimi drugim kot pa serisko težkimi, če nimaš nič predelano. Sej maš prov, sam k se mi ne splača predelvat k bom drug let prodav <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 6, 2003 Deli Objavljeno Maj 6, 2003 A kdo ve kaj bi lahko na Aeroxu 100 predelav? da bi bolje sel Pa jasno, da vemo :) Menjaj cilinder za Malossi 100 in že bo šou 115km/h po cajgeru. Menjaj še prenose in bojda mora it preko provizoričnih 130km/h po cajgeru, če ne več. To predelavo so meli opisano v zadnjem Motopulsu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Se kod spozna na špricanje plastik??? Kolk pridejo kaj špricanje celega skuterja.V Belo barvo :) LP VSEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Kdo bi vedel če bi se dalo priključit števec od Aeroxa 100 ko ma turnceler na Aerox H20 50ccm. Vem da se da kupit prav števec za moj skuter samo tisti števec mi ni všeč ta od 100ccm pa mi je fuul LP, Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_strudl_ Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Se kod spozna na špricanje plastik??? Kolk pridejo kaj špricanje celega skuterja.V Belo barvo :) LP VSEM uzem smirgl pa presmirgli celo skuto pa bo bela :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 a se mi splača menjat primarne pa sekundarne zobnike kot prvi poseg v motor. mam sam odblokiranga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 a se mi splača menjat primarne pa sekundarne zobnike kot prvi poseg v motor. mam sam odblokiranga? heh, zaj se voziš 80, potem pa se boš 70, hehe če pa boš dal neke fuuul dolge zobnike notr te pa tak prek 40 neš prišo B) :o ker 50ccm mašina nima teko moči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Se kod spozna na špricanje plastik??? Kolk pridejo kaj špricanje celega skuterja.V Belo barvo :o LP VSEM v belo barvo, joj, pa ke bi rad mel takiga ko klapi al ke??? <_< B) :o te rajši daj v črno, bo bolj športno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Se kod spozna na špricanje plastik??? Kolk pridejo kaj špricanje celega skuterja.V Belo barvo :o LP VSEM v belo barvo, joj, pa ke bi rad mel takiga ko klapi al ke??? <_< B) B) te rajši daj v črno, bo bolj športno Pol si daj pa še plave črte pa sireno pa te bom počakal za vogalom z enim kolom B) :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Nea mislim met cele bele!!! Samo tisti črni del pa sivi od strani!! Se spozna kdo na števce!!!Mel bi števec z turncelerjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2003 Kdo ima izkušnje z špricanjem skuterja z barvo??? Se vredi prime barva gor pa to??? Zanimam me kakšne so slabe izkušnje pa tudi dobre me zanimajo. Zahvaljujem se za odgovovrej. LP,Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 Nea mislim met cele bele!!! Samo tisti črni del pa sivi od strani!! Se spozna kdo na števce!!!Mel bi števec z turncelerjem? Može. Lahko si kupiš samo digitaln turnceler pri stupitu, lahko pa menjaš celotno plato in dobiš tako s turncelerjem. Zdaj nevem, če še majo tako, do 120km/h...ampak vprašat pa vseeno idi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2003 Tomoskai včeraj sem kupo števec z obratomerom, pa ma števec samo do 80km/h.Sej vseeno kolk kaže važno da mam obratomer! Razmišljam da bi si kupo števec od SIGMA BC1600 LP, Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se