_Roba_ Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 Jaz sn mel zaj digitalnega gor samo sem ga prodal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2003 Kak ti je kaj kazalo km/h (top speed mislim) Kaže točno?? Jaz si tudi mislim kupit števec kr ma na števcu opcijo TRIP samo za 1 dal al pa dokler ne resetiraš, pa bom lahko točno zmero kolk mi žere benza :) LP, Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 Kuraca je kazo točno lago je ko pes....Pa sn ga rajši sošolcu prodal za APN-ko pa je reko da mu točno kaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 Kuraca je kazo točno lago je ko pes....Pa sn ga rajši sošolcu prodal za APN-ko pa je reko da mu točno kaže pol pa nis mel prav nastavljenega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 a kdo ve kje bi dobu ročke od runnerja 180, tiste s kromiranimi končniki, pa če pašejo na 50 kr so ful lepe, pa še mal bol ven izstopajo pa ti še mal bol motor zaščiti k padeš!!?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 a kdo ve kje bi dobu ročke od runnerja 180, tiste s kromiranimi končniki, pa če pašejo na 50 kr so ful lepe, pa še mal bol ven izstopajo pa ti še mal bol motor zaščiti k padeš!!?? Nevem, samo kolko sem vido 180-ko ma za razliko od 50 tele srebrne kapice zašraufane noter v ročke. Kak se to nardi pri 50-ki, ko ma polne ročke iz zunanje strani nevem :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_strudl_ Objavljeno Maj 21, 2003 Deli Objavljeno Maj 21, 2003 cele rocke bi mogu zamenat pomoj. alpa nabav kromast sprej pa postrihej tist :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 21, 2003 Deli Objavljeno Maj 21, 2003 Tomoskai včeraj sem kupo števec z obratomerom, pa ma števec samo do 80km/h.Sej vseeno kolk kaže važno da mam obratomer! Razmišljam da bi si kupo števec od SIGMA BC1600 LP, Vsem Škoda nisi kupo onega števca od Aeroxa 100 :( Ma vsaj do 120km/h cajger. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2003 Sej bi ga kupo samo finta je v tem da ga nimam kam priključit :( . :angry: :angry: :angry: Sedaj mam sicer števec od Aeroxa Teach3 ko dobiš original obratomer , samo kaže pa 80. Se da kupit športni števec od yamahe samo je pa drag kot svija pa še velike kazalce ma, mislim široke in niso glih lepi :) LP VSEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 10, 2003 Deli Objavljeno Junij 10, 2003 (popravljeno) Sej bi ga kupo samo finta je v tem da ga nimam kam priključit :( . :angry: :angry: :angry: Sedaj mam sicer števec od Aeroxa Teach3 ko dobiš original obratomer , samo kaže pa 80. Se da kupit športni števec od yamahe samo je pa drag kot svija pa še velike kazalce ma, mislim široke in niso glih lepi :) LP VSEM Tale res seka. Okol 30k sit mislim da je. Kok si dal pa ti za tega od Tech3? Popravljeno Junij 10, 2003. Popravil MotoRossi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 10, 2003 Deli Objavljeno Junij 10, 2003 U pizda, sem bil idiot. Takega, kot ga Motorossi predstavlja na sliki sem jas vido pred 3 leti za 15.000sit pa se mi je zdel drag :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 10, 2003 Deli Objavljeno Junij 10, 2003 (popravljeno) Zaj bi ga lahko keremu prodal po isti ceni, kot sn ga takrat kupo :) Popravljeno Junij 10, 2003. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se