Rocky Objavljeno Junij 16, 2014 Opozori Objavljeno Junij 16, 2014 Sem kar malo razočaran, da na teh straneh nihče ne napiše ničesar okoli najpomembnejše postranske stvari na svetu. Sam pravim, da pravi ded mora imeti vsaj tri stvari res rad. To so motorji, babe in fuzbal. Tekme same so zelo gledljive, saj je v povprečju do danes padlo povprečno 3,4 gole na tekmo. Prva dva dneva so ga sodniki malo zagamali z čudnimi odločitvami. Dosojen penal na uvodni tekmi med Brazilijo in našimi južnimi sosedi hrvati je res sramota za japonskega sodnika. Največje razočaranje do sedaj je zagotovo Španija, zadnji svetovni in evropski pravak. Nizozemska jih je v drugem polčasu pohodila do temeljev. Rezultat 5:1. Razočaral je tudi Urogvaj, ki ga je premagala Kostarika s 3:1. Francozi so preko Benzema-ja z levo nogo premagali Honduras s 3:0. Cigani italijani so nezasluženo premagali Anglijo z 2:1. Argentina je nekako po sreči in sili in pa z mojstersko potezo Messi-ja premagala naše bosance , 2:1. Bosanci so si dali tudi avtogol. Pa Portugalska, ki so jih danes Švabi dobesedno zgazili. Jokica in prepotentnež Cristiano Ronaldo lahko danes samo joka. Vse skupaj je šele začetek in prav nič ni še odločenega. Zgoraj niso omenjeni vsi dosedanji rezultati in srečanja. Upam, da bo vsaj kdo dodal kakšno mnenje, zapažanja, kašen zanimiv trenutek, pač vse kar spada k temu vele dogodku. Lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky
DXR16 Objavljeno Junij 17, 2014 Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 Kar sem do zdaj vidu,bodo Nizozemci prvaki ampak je še zgodaj za rečt...
DXR16 Objavljeno Junij 17, 2014 Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 Ja to je pa žal taprava Brazilija! Ne obstaja tam samo morje,sonce,Copacabana...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2014 Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 Portugalska, ki so jih danes Švabi dobesedno zgazili. Jokica in prepotentnež Cristiano Ronaldo lahko danes samo joka. Lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky nisem sicer neki ljubitelj in pristaš fuzbala, samo tole učirej je blo pa res vredno ogleda, ko so jih šminkerji portugalski dobili po pi.... :beer1: solorider 1
DXR16 Objavljeno Junij 19, 2014 Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 Španjci svetovni prvaki pa gredo počasi že kar domou...
Rocky Objavljeno Junij 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 Španjci svetovni prvaki pa gredo počasi že kar domou... Popolnoma zasluženo, ker so žal resnično razočarali. Sem pa vesel za naše sosede hrvate. So ponoči sesuli kamerunce. Bo pa težko z mehičani. Šteje samo zmaga. Jaz jim privoščim, da gredo naprej.
DXR16 Objavljeno Junij 19, 2014 Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 Popolnoma zasluženo, ker so žal resnično razočarali. Sem pa vesel za naše sosede hrvate. So ponoči sesuli kamerunce. Bo pa težko z mehičani. Šteje samo zmaga. Jaz jim privoščim, da gredo naprej. Ja saj ne navijam zanje in se strinjam,da grejo domou,ker so res zelo razočarali cel svet. Vsi so mislili,da bodo naredili nevem kaj,ker so bili svetovni prvaki,evropski prvaki...pa so dobili kajlo takoj.. :grim
Rocky Objavljeno Junij 20, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2014 Evo tudi Angleži domou. Zame žal, še posebej zato, ker je v njeni repki standardno igra 5 igralcev Liverpoola. (Sem od rane mladosti njihov velik fan). Seveda je največja ironija, da so pokasirali dva urugvajska gola od liverpoolovega napadalca L. Suareza. V tem trenutku zagotovo med tremi najboljšimi napadalci na svetu. Prav tako je Urugvaj od kar pomnim moja najljubša južnoameriška reprezentanca. Tako so se mi ob spremljanju tekme porajali mešani občutki. Jasno, želel bi, da bi obe repki nadaljevali. Žal se za Anglijo zastor zapira. Teoretično še imajo možnosti, ampak...... reno99 1
DXR16 Objavljeno Junij 20, 2014 Opozori Objavljeno Junij 20, 2014 Ja če si njihov fan ti verjamem,da ti ni bilo glih prijetno gledati kako so jih urugvajci poslali domou z dvema gola Suareza. Kostarika pa tudi dobila Italijane z 1:0 Kaj zgleda da bodo ostale samo južno Ameriške države na koncu,če bo šlo tako naprej..
billy Objavljeno Junij 24, 2014 Opozori Objavljeno Junij 24, 2014 Evo pa so spokal še kockasti domov jokat!!!
reno99 Objavljeno Junij 24, 2014 Opozori Objavljeno Junij 24, 2014 (popravljeno) Ja,tu imamo dan žalovanja,joka pa nihče.Tudi tv -ev niso razbijal kot prot domačinom,življenje gre naprrrrrrrrrrrej.Tudi meni so se zarosile oči,ko sem videl Stevi-a G-a v tolažilnem prijemu njegovega Lfc soigralca---kralja ugriza.Možic zapušča lfc,vzrok je bolan,mu bo pa v španiji klima bolj sedla očitno :grim :grim Popravljeno Junij 24, 2014. Popravil reno99
billy Objavljeno Junij 24, 2014 Opozori Objavljeno Junij 24, 2014 Ja,tu imamo dan žalovanja,joka pa nihče.Tudi tv -ev niso razbijal kot prot domačinom,življenje gre naprrrrrrrrrrrej.Tudi meni so se zarosile oči,ko sem videl Stevi-a G-a v tolažilnem prijemu njegovega Lfc soigralca---kralja ugriza.Možic zapušča lfc,vzrok je bolan,mu bo pa v španiji klima bolj sedla očitno :grim :grim Neč te ne zastuopim ejga!!
DXR16 Objavljeno Junij 24, 2014 Opozori Objavljeno Junij 24, 2014 Italijani so šli tudi domou... Vsi so čakali gol Balotellija,ampak
Andrejcer Objavljeno Junij 25, 2014 Opozori Objavljeno Junij 25, 2014 Suarez zagrizel že tretjič: https://www.youtube.com/watch?v=RCyLBvvaMeY Ta tip ima hude težave z nasilnim vedenjem: https://www.youtube.com/watch?v=eF4kSWnY2Z8
TakeALookAround Objavljeno Junij 25, 2014 Opozori Objavljeno Junij 25, 2014 Sej bo zdej na klopci grizel nohte....
DXR16 Objavljeno Junij 25, 2014 Opozori Objavljeno Junij 25, 2014 (popravljeno) https://www.youtube.com/watch?v=nur7XkTtGXI#t=33 Popravljeno Junij 25, 2014. Popravil DXR16
TakeALookAround Objavljeno Junij 25, 2014 Opozori Objavljeno Junij 25, 2014 Messi je res car, morm rect.... :grim Dec vsaj zadeva, medtem k Ronaldo nwem kaj dela.... :grrr
TakeALookAround Objavljeno Junij 26, 2014 Opozori Objavljeno Junij 26, 2014 Ma dons bi loh Hattrick useku, pa je sam direkt v golmana ciljal....ajme.
DXR16 Objavljeno Junij 28, 2014 Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Brazilci so pa po enajst metrovkah šli naprej za las v četrt finale. Bilo je pa lepo napeto gledat...
Rocky Objavljeno Junij 28, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Penali so pač jeba. Škoda za Čile.
DXR16 Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 (popravljeno) Nizozemci včeraj so se rešili v zadnjem trenutku za las.. Kostarika tudi v podaljškah izenačila,da so odločali penali. Popravljeno Junij 30, 2014. Popravil DXR16
TakeALookAround Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Ma sudja je biu na drogi al neki.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se