PogachnyK Objavljeno Julij 1, 2014 Opozori Objavljeno Julij 1, 2014 Lep Pozdrav Situacija je sledeča... Na gileri runer sp 50 letnik 09, sem danes zamenjal valjčke, raztavim sestavim, vse gre kot po maslu. Nato se hočem zapeljat en krog. Skuter se prižge, vendar ugasne. Probam še enkrat, začne delovati, da malo gasa in skuter deluje. Potem pa nenadoma crkne, brez vsakega pravega vzroka. Začnem gledat, kaj bi lahko bilo narobe, nakar ugotovim, da skuter nima iskre. raztavljam dalje, in ugotovim, da do CDI-ja pride napetost (12v), ampak ni iskre. Lahko z gotovostjo trdim, da je CRKNIL CDI, ali je lahko vzrok kje drugje. Naj povem, da je skuter do sedaj deloval brezhibno. predno sem menjal valjče se nisem peljal cca 1 teden. Prosim za nasvet L.P. m.p.
Bremzer Objavljeno Julij 1, 2014 Opozori Objavljeno Julij 1, 2014 Lep Pozdrav Situacija je sledeča... Na gileri runer sp 50 letnik 09, sem danes zamenjal valjčke, raztavim sestavim, vse gre kot po maslu. Nato se hočem zapeljat en krog. Skuter se prižge, vendar ugasne. Probam še enkrat, začne delovati, da malo gasa in skuter deluje. Potem pa nenadoma crkne, brez vsakega pravega vzroka. Začnem gledat, kaj bi lahko bilo narobe, nakar ugotovim, da skuter nima iskre. raztavljam dalje, in ugotovim, da do CDI-ja pride napetost (12v), ampak ni iskre. Lahko z gotovostjo trdim, da je CRKNIL CDI, ali je lahko vzrok kje drugje. Naj povem, da je skuter do sedaj deloval brezhibno. predno sem menjal valjče se nisem peljal cca 1 teden. Prosim za nasvet L.P. m.p. Če si slučajno verglal mašino brez, da bi imel na kablu(štekerju)svečko in maso ti je crknil CDI.Kajti,če nimam kam metati iskre vžge visoka napetost nazaj na CDI in zato crkne ! ! daneb 1
PogachnyK Objavljeno Julij 2, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2014 Sem verglal, vendar iskre ni bilo že prej, ker motor ni deloval, jutri dobim nov cdi, pa bom probal
PogachnyK Objavljeno Julij 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 Sem ugotvil... Je šlo navitje, ne da 50V IZHODNE NAPETOSTI.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se