THOMPSON Objavljeno April 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2014 (popravljeno) Prvi vtisi :yes: TOP MOPED!!! Če odvzamem vizuelni vtis (meni je grd kot vsi BMW-ji), je vse ostalo +++ Motijo me le občasne vibracije na sedežu (verjetno posledica terenskih gum) in preobčutljivost ASC-ja (v položaju ROAD) na makadamu. Pa stari sistem vklopa smernikov in gretja ročk mi je bil bolj domač. Aja, pa rok dobave dodatne opreme je razred zase. Kar gre za nov model, je čakalna doba nenormalno dooooolga. lp, andrej Popravljeno April 27, 2014. Popravil THOMPSON Belaglava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Koliko km si naredil? Koliko je stal prvi servis? Mogoče lahko dodatno opremo dobiš v Nemčiji hitreje. Kaj pa potrebuješ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno April 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2014 zaenkrat sem jih prevozil 300. moped sem prevzel šele v petek. drugače pa čakam še original kufre. naročil in plačal sem jih že 2meseca nazaj.... lp, andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Na sprememebe se boš hitro navadil, nekaj km pa bo. Glede na to, da si kovčke že plačal, raje počakaj, sem ti hotel ponuditi, da ti prinesem iz Münchna, če bi tam imeli. Malo gnjavi prodajalca, oni tudi včasih "pozabijo" na kako stranko. Saj veš, zdaj je sezona, delajo pa celo leto z istim številom ljudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno April 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2014 Hvala za prijazno ponudbo, imaš v dobrem lp, andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Ni za kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Aja pa prpopi kšno slikco preden začneš brskati po temi o varjenju plastike i slično ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno April 29, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2014 lp, andrej aders, MiNa, bosa in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Maj 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Prvi servis, na 1kkm, pri pooblaščencu. 118,462e za menjavo olja+filtra+semeringa na šraufu+priklopa na SPACE SHUTLE CUSTOM MADE BMW COMPUTER ODČITOVALNI RAČUNALNIK veliko ali malo EEEE, stvar presoje posameznika lp, andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dromomaniac Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Prodam bmw rallye 3 kombinezon, za velikost osebe od 180-190 cm..praktično nov in čelado Arai tour x 4, velikost M. Več na zs. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dromomaniac Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 (popravljeno) Prodam bmw rallye 3 kombinezon, za velikost osebe od 180-190 cm..praktično nov in čelado Arai tour x 4, velikost M. Več na zs. Pa torbe od touratech, še original zapakirane prodam..http://shop.touratech.de/toolcase-universal-pannier-lid-bag-zega-zega-pro-case.html Popravljeno Maj 9, 2014. Popravil dromomaniac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Julij 2, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2014 zadeva je s kufri široka za en majhen avto :grim HyperJack, boych, kp-kp in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čur Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Mnenja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Mlecna barva je pfej. :grim Pa vrat me boli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Tko kot si napisu: "boxer je zakon". Sam na žalost tale ni boxer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stevie Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Lepa rumena dvo-taktna kosilnica, malo pije, stroški vdrževanja nizki... zelo uporabna pri košenju trate.... tisto zraven pa nevem kaj je.... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čur Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Mlecna barva je pfej. :grim Pa vrat me boli. Pokonci postavi računalnik... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čur Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Tko kot si napisu: "boxer je zakon". Sam na žalost tale ni boxer... Boxerja sem se naveličal, razmetavanje pred semaforjem levo-desno je mimo. Olje žre. Pretežak. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Snecer a maš brata dvojčka :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 Tudi jaz razmišljam o menjavi boxerja za tole peščeno kosilnico ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 ta peščena kosilnica je en zlo fajn kos motorja.. ni pa edini.. vsako leto težje se je odločit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 Kupiš pa voziš, boš že potem razmišljal in se odločal. Če ti ne odgovarja prodaš, saj ni tvoj otrok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Maj 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2015 A je še kdo na MS s takšnim mopedom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokicmoki Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Jaz ga imam naročenega Baje bo sredi maja že v moji garaži... Belaglava in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Oktober 9, 2015 Deli Objavljeno Oktober 9, 2015 (popravljeno) Včeraj sem si šel ogledat tegale adveturea v Celje Link . Če ima še kdo slučajno namen iti to pogledat mu svetujem naj ne izgublja časa. Motor je sicer vizualno zelo lep, je pa bil definitivno, po mojem mnenju, poškodovan v sprednjem delu. Motor pri nizki hitrosti zavija levo desno, sprednja felna je bila poškodovana, kabli in požirke, ki gredo iz bilance pod tank so bi stisnjeni in so rahlo poškodovani ... Ko smo motor prižgali je po 5 sekundah crknil, potem sicer ni več, vendar je bil tek motorja zelo neenakomeren.Tip mi je motor pripeljal kar s kombijem na eno parkirišče, ko ga vprašaš za zgodovino, ne ve nič, ker je motor kao vzel preko kompenzacije, nato izjavi, da je to njegov tretji taki motor in da ima še tri doma ... na koncu pa ko mu povem, da z motorjem nekaj ni vredu pa mi reče ''No potem pa nasvidenje ... '' Popravljeno Oktober 9, 2015. Popravil boych drmr69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se