NejcZ Objavljeno Oktober 9, 2015 Deli Objavljeno Oktober 9, 2015 Enkrat je ta isti tip prodajal kar nekaj delov za ta motor se mi zdi... boych 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Oktober 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2015 Malo para-malo muzike. lp, andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Oktober 12, 2015 Deli Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) Malo para malo muzike Sem dal malo več para pa ga pripeljal iz Nemčije ... Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil boych Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokicmoki Objavljeno Oktober 12, 2015 Deli Objavljeno Oktober 12, 2015 Ta motor, zagotovo ni Slovensko poreklo! Pa še cena se mi zdi prenizka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 Ob 2. 7. 2014 at 22:53, THOMPSON pravi: zadeva je s kufri široka za en majhen avto :grim Zadeva je z kovčki široka celih 107 cm, prej sem bil z R1200GS in Trax kovčki širok 105 cm ... sem mislil, da bom sedaj kaj ožji ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, boych pravi: Zadeva je z kovčki široka celih 107 cm, prej sem bil z R1200GS in Trax kovčki širok 105 cm ... sem mislil, da bom sedaj kaj ožji ... Takšna širina je lahko problem. Popravljeno Februar 14, 2016. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kajmipoje Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 Sploh ne vidim problema. Če si širši od enega metra moraš imet izpit za avto, a ni tako. Če voziš avto, ki je skupna teža vozila z prikolico presega 3500 kg (nekateri veliki jeepi imajo skupno dovoljeno maso tudi 3900 kg) moraš imeti C kategorijo. Če si daljši B+E...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 Ne vem, če je to tako. Enosledno je enosledno, pa lahko imaš izpit za podmornico (5) Na enoslednih vozilih tovor lahko sega največ pol metra preko sprednjega in zadnjega dela vozila, njegova širina pa ne sme presegati enega metra. Na enoslednih vozilih ni dovoljeno prevažati nezavarovanega nevarnega orodja (kose, vile ipd.). Zdaj pa malo pikolovsko. Na faksu stalno težijo (vsaj na mojem), da stvar ne sme biti dvoumno napisana, pa magari 100x v enem stavku napišeš za katero stvar velja kaj. Torej v tem členu velja "njegova širina" za tovor ali enosledno vozilo? Jaz razumem da tovor in ne skupna širina motor+tovor... Primerjava širine z "aftermarket" kovčki pri Suzuki DL650. Sedaj pa bodi pameten in kupi motor, ki bo legalen po črki zakona. @smukec12, a imaš original kovčke na Tenerejki? Koliko meri v širino sploh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 pred 48 minutami, smukec12 pravi: Sploh ne vidim problema. Če si širši od enega metra moraš imet izpit za avto, a ni tako. Če voziš avto, ki je skupna teža vozila z prikolico presega 3500 kg (nekateri veliki jeepi imajo skupno dovoljeno maso tudi 3900 kg) moraš imeti C kategorijo. Če si daljši B+E...... vse si zamešu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 Kako kaj ima Evropa urejene te mere, enotno, vsaka država po svoje, če kdo ve? Do sedaj še nisem imel težav. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kajmipoje Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 pred 30 minutami, builder pravi: vse si zamešu Bolj provokacija. Kaj pa GS 1200 original homologiran na 108 cm. Kam spada pa ta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Februar 14, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2016 Pojma nimam, ampak moped je bil tak kupljen nov pri pooblaščencu, se pravi da je tak prišel iz fabrike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kajmipoje Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 pred eno uro, Rokic pravi: @smukec12, a imaš original kovčke na Tenerejki? Koliko meri v širino sploh? Ne, Alposove Moto kovčke 36L. Malo švoh, pokajo, se zvijajo a se za to ceno preživi. Skupna širina je 98 cm. Sem predelal GIVIjeve nosilce, levega vdolbil k izpuhu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 pred 24 minutami, Scarabeo 500 pravi: Kako kaj ima Evropa urejene te mere, enotno, vsaka država po svoje, če kdo ve? Do sedaj še nisem imel težav. Scarabeo Kar sem nekaj prebiral imajo vsak po svoje. Nekaj na hitro: - Francozi imajo nekaj v stilu, da imaš lahko takšno širino, da naj pri prehitevanju na bi oviral drugo vozilo (čeprav ta teorija se mi zdi čudna - tako sem zasledil na tujem forumu) - Tuv ima nekaj v stilu, da širina motorja s kovčki ne sme presegat največje širine motorja brez kovčkov (ponavadi balance). Višina pa ne sme presegat največje višine brez kovčka (sklepam, da se govori o vetrobranskem steklu) - Angleži: width: 1,00 m for two-wheel mopeds, 2,00 m for other vehicles. Nič pa ni govora o kakšnih kovčkih in tovoru pri motorjih - samo širina samega vozila. Ali je kaj res na tem, nisem šel preverjat. Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 15, 2016 Deli Objavljeno Februar 15, 2016 pred 20 urami, MiNa pravi: Takšna širina je lahko problem. Sem bral nekaj okrog tega, predvsem v Italijani se znajo ob to spotaknit ... je pa dejstvo, da je vse original ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 15, 2016 Deli Objavljeno Februar 15, 2016 Kaj ti pomaga "original", če je proti predpisom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 15, 2016 Deli Objavljeno Februar 15, 2016 (popravljeno) kot se spomnim, so se obregnilo na širino 1 m mislim, da ima samo Moto Guzzi dovoljeno malo širše ... ne me za jezik vlečt ... te številke imam js v glavi sj v homologaciji piše širina vozila, mar ne kovčki ne smejo presegat maksimalne širine vpisane v homologacijo Popravljeno Februar 15, 2016. Popravil maus builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 15, 2016 Deli Objavljeno Februar 15, 2016 ne more biti, ker tisti motor potem ne bi bil homologiran v tisti državi in ga neb blo na tržišču, kolker jst vem, kar je oriđiđi ni problem, problem so domače sestavljanke, kjer od daleč vidiš, da ni OK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 15, 2016 Deli Objavljeno Februar 15, 2016 Pravkar, builder pravi: ne more biti, ker tisti motor potem ne bi bil homologiran v tisti državi in ga neb blo na tržišču, kolker jst vem, kar je oriđiđi ni problem, problem so domače sestavljanke, kjer od daleč vidiš, da ni OK Če na ta motor recimo daš Trax si vsaj še 15 cm širši, ker tile kovčki so na notranji strani izrezani, da pašejo na centimeter natančno na motor ... živi bili pa videli ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokicmoki Objavljeno Februar 15, 2016 Deli Objavljeno Februar 15, 2016 Kaj se pa zgodi v primeu, da imaš na kovčkih nalepljene odsevne trakove? Ali tudi to ni dovol glede na to,da v našem zakonu piše maksimalno 1m. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Hvala uporabniki THOMPSON za dober motor Gum se še navajam (nikoli vozil offroad gum), ampak že gre v ovinek. Agregat je zaspan, ampak z vsakim kilometrom bolj živ (Andrej, mogoče si ga preveč šparal ), celotna izkušnja pa super. GO_Tomi, DAMI34, vandrovec in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 4 urami, NejcZ pravi: Hvala uporabniki THOMPSON za dober motor Gum se še navajam (nikoli vozil offroad gum), ampak že gre v ovinek. Agregat je zaspan, ampak z vsakim kilometrom bolj živ (Andrej, mogoče si ga preveč šparal ), celotna izkušnja pa super. da nisi ti tak kot jaz, ko sem vozil Kmetov gs in sam pri sebi rekel, matr nikamor ne gre, po par kilometrih pa ugotovil, da se gas še da navit (obračani krog ročice plina je nenormalno dolg, tako da sem ga moral skoraj preprijet) ps. pa srečno vožnjo. Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Kmet je imel (kolikor mi je znano) GS 700 in ne 800, drugačen motor? Je pa res, da ima tudi GS 1200 nenormalno dolg obračalni hod ročice plina. Če normalno obračaš ročico potegne slabše od 600 kubičnih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno September 10, 2017 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2017 Ni toliko zaspan, kolikor vleče zvezno že iz nizkih obratov. Nikjer se mu ne odtrga. Načeloma pa potegne iz mesta bolje (bolj zvezno) od starega 1200. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Dami, res še nisem probal gasa do konca obrnit DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se