ljubass Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 LP Imam skuter sym 300i evo Ko vozim pod nizkimi obrati 20-30km/h, mi motor malo cuka, potem ko pa dam po gasu pa dela normalno kakšen bi bil lahko razlog za moj problem Hvala
Bremzer Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 LP Imam skuter sym 300i evo Ko vozim pod nizkimi obrati 20-30km/h, mi motor malo cuka, potem ko pa dam po gasu pa dela normalno kakšen bi bil lahko razlog za moj problem Hvala Vedno vozi pod gasom ! Za konkreten odgovor bi bilo potrebno malo več napisat Npr; koliko imaš prevoženih kilometrov,kdaj si nazadnje menjal ;svečko,filtre,jermen itd,Moj nasvet pelji na uradni servis !
ljubass Objavljeno Avgust 11, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2014 Oj Kilometrov je 5000 sem pa drugi lastnik tako da zgodovine več kot toliko ne poznam filter je očiščen, ker je tisti ki se ne menja, olje je novo,svečko nisem menjal je pa pod sedežem ena stara. Jermen je original, vem da je lahko karkoli ampak me je zmiram strah peljat mehaniku, ker izpod 200 euro se ga ne bo lotil niti odpirat Tukaj na obali je tako, zelo drago in res malo kompetentnosti, vsaj večina je takšna Je pa takšno kot cukanje odnosno, kot da bi zgubljalo kakšen takt, ne znam bolje razložit,žal Hvala
ljubass Objavljeno Avgust 12, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Ja tako je, ko sem poiskusil počasi speljat po klancu navzgor, je začel skuter trest in razbijat vibrirat.Prav grdo je bilo čutit Kaj so to lahko valjčki, kaj takega še nisem doživel, potem po ravnem pa je kolikor toliko lepo vozil.Edino je še malo cukal vibriral Hvala
Bremzer Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Ja tako je, ko sem poiskusil počasi speljat po klancu navzgor, je začel skuter trest in razbijat vibrirat.Prav grdo je bilo čutit Kaj so to lahko valjčki, kaj takega še nisem doživel, potem po ravnem pa je kolikor toliko lepo vozil.Edino je še malo cukal vibriral Hvala Najprej zamenjaj svečko,če je pod sedežem stara potem ima skuter vsaj 15 K kil.++ in NE 5K kot si napisal Preveri tudi valčke saj bi bili lahko excentrični,ki tudi lahko povzročajo cukanje pri speljevanju.
smasher Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Kot napisano najprej menjaj svečko, potem je lahko mogoče fedr na sklopki (?). Pa ne pretiravaj s tistmimi 200€, skuter je skuter za to da ti pogleda in malo pošraufa tut kdo nardi za tam okoli 50€. Malo pejdi prijazno povprašat v motomanio, včasih niso najbolj hitri in če se ne motim mehanik ne dela glih vsak dan ampak so zlo prijazni in štimajo vseživo.
ljubass Objavljeno Avgust 15, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 15, 2014 Danes sem odprl mašino pogledal valčke, ki so O.K in nato še odšraufal sklopko. Tudi sklopka je bila videti O.K, nato sem jo malo pošmirglau in tudi pokrov(zvonec) Nato sem vse lepo nazaj zašraufal Napočil je trenutek, ko sem zadevo preveril in molil da dela. Rezultat: Mašina pikico manj cuka trese odnosno vibrira pri speljevanju, ampak vseeno ni to to Buu, ne vem, kaj bi bilo narobe, tudi jermen je bil videti O.K Mehanik pravi da je to sklopka,....... Še kakšna opcija?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se