kekec III Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 ne rdečelasa :D , vsi jagri so mahjeni na rdeče :P ..razen Daltonistov.... B)
RAN Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Sem že nazaj....... :rolleyes: B) Alla B) Lepo. :) kako kaj baterije ? Polne da prebijajo ? :rolleyes:
Alla Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Sem že nazaj....... :rolleyes: B) Alla B) Lepo. :) kako kaj baterije ? Polne da prebijajo ? :rolleyes: Aha....baterije polne.. :) B) ...blo je mega!!!!! B) Alla B)
Manu Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 :rolleyes: Aha....baterije polne.. :) B) Alla B)
marem Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Sem že nazaj....... :rolleyes: B) Alla B) Lepo. :) kako kaj baterije ? Polne da prebijajo ? :rolleyes: Aha....baterije polne.. :) B) ...blo je mega!!!!! B) Alla B) zabava se lahko prične :D
Vale Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Evo od jutri dalje vas vse lepo podavljam ... končno grem na dopust in bom 14 dni brez PC-ja in podobnih sodobnih zadev :D ... imejte se skrajno lepo ...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Evo od jutri dalje vas vse lepo podavljam ... končno grem na dopust in bom 14 dni brez PC-ja in podobnih sodobnih zadev :D ... imejte se skrajno lepo ... :( :( :( A sms-ji (eden na teden) so dovoljeni? :unsure: :huh:
Ice Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 pokorno javljam,da boste imeli nekaj dni spet mir pred menoj.grem na lepse. BTW do mojega povratka pricakujem,da se stevilo clanov povzpe nad 2K! B)
Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 pokorno javljam,da boste imeli nekaj dni spet mir pred menoj.grem na lepse. BTW do mojega povratka pricakujem,da se stevilo clanov povzpe nad 2K! B) Ajsmajster, nekdo ti to pač mora povedati in kot običajno je ta prijetna dolžnost doletela mene: MOČNO SE MI DOZDEVA, DA SI MAZOHIST! :o Zakaj bi si sicer želel 2K svinjačev, ki brezobzirno stresajo kvintale smeti po planetu, ki ga skušaš nekako spraviti v red? Mej se! :D
Guest 1 Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ..pricakujem,da se stevilo clanov povzpe nad 2K! B) :( povsem podpiram Pepeta v njegovih predvidevanjih a ti ni blo dost, da si že bil v LKH na počitku? bi še, al kaj? lej da se boš mel maxidobr lp :D
-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ...no pa se utrinek z mojega oddiha en mesec nazaj...
SiR Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 pokorno javljam,da boste imeli nekaj dni spet mir pred menoj.grem na lepse. BTW do mojega povratka pricakujem,da se stevilo clanov povzpe nad 2K! B) mandlji al kaj še boljšga? :)
Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ...we will behave :rolleyes: Opaja! :P
-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ...no pa se utrinek z mojega oddiha en mesec nazaj... ...
Ice Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 sem nazaj.bilo vroce in vetrovno.sranje skratka. :doze:
bubamara Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 ... a tuki pa si na sliki ??????????!!!!!!!!!?????????? :lol1: :lol1: :P
Guest 1 Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 dragi motomarsovci enka se poslavlja od foruma iz osebnih razlogov slovo sta v polni meri "podprla" SymRu in Noise Data vsem se zahvaljujem za potrpljenje ob branju mojih postov in se opravičujem, če sem kdaj bil preoster ali malce zloben (kenede Stigy) če kdo želi mi lahko piše na jurij1a@yahoo.com lepo se imejte :)
gregas Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 ...a greš na zimsko spanje :huh:
Wobewt Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 To ni kool! :cry: Se začenjayo čistke?
gregas Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 ...upam da 1 ne odhaja zarad koga drugega...če pa pol pa :BUA: za unga ta druzga...1 je men :OK:
cyc Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Nobena zupca se ne poje tko vroca ... ;)
-pero- Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 (popravljeno) dragi motomarsovci enka se poslavlja od foruma iz osebnih razlogov slovo sta v polni meri "podprla" SymRu in Noise Data ... ...ajajajaj...to ni dobr...kakšno župo ste pa skuhal... :BUA: ...enke ne poznam osebno ampak tko prek foruma se mi zdi kr fajn dečko... :huh: Popravljeno September 7, 2003. Popravil -pero-
Nearrain Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 dragi motomarsovci enka se poslavlja od foruma iz osebnih razlogov slovo sta v polni meri "podprla" SymRu in Noise Data vsem se zahvaljujem za potrpljenje ob branju mojih postov in se opravičujem, če sem kdaj bil preoster ali malce zloben (kenede Stigy) če kdo želi mi lahko piše na jurij1a@yahoo.com lepo se imejte :) ...ja in ? ? ?...a tole si napisu samo zato, da bi se še komu drugmu zasmilu in hkrati še na koga druzga mal govna iz sebe stresu???...pa ne pozab pr prjatlih pojamrat...mogoče ti uspe sproducirat kolektivno užaljenost... O:-) ...putuj ! ! ! :kva1:
Priporočene objave