kekec III Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 ne rdečelasa :D , vsi jagri so mahjeni na rdeče :P ..razen Daltonistov.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Sem že nazaj....... :rolleyes: B) Alla B) Lepo. :) kako kaj baterije ? Polne da prebijajo ? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Sem že nazaj....... :rolleyes: B) Alla B) Lepo. :) kako kaj baterije ? Polne da prebijajo ? :rolleyes: Aha....baterije polne.. :) B) ...blo je mega!!!!! B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 :rolleyes: Aha....baterije polne.. :) B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Sem že nazaj....... :rolleyes: B) Alla B) Lepo. :) kako kaj baterije ? Polne da prebijajo ? :rolleyes: Aha....baterije polne.. :) B) ...blo je mega!!!!! B) Alla B) zabava se lahko prične :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Evo od jutri dalje vas vse lepo podavljam ... končno grem na dopust in bom 14 dni brez PC-ja in podobnih sodobnih zadev :D ... imejte se skrajno lepo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Evo od jutri dalje vas vse lepo podavljam ... končno grem na dopust in bom 14 dni brez PC-ja in podobnih sodobnih zadev :D ... imejte se skrajno lepo ... :( :( :( A sms-ji (eden na teden) so dovoljeni? :unsure: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 pokorno javljam,da boste imeli nekaj dni spet mir pred menoj.grem na lepse. BTW do mojega povratka pricakujem,da se stevilo clanov povzpe nad 2K! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 pokorno javljam,da boste imeli nekaj dni spet mir pred menoj.grem na lepse. BTW do mojega povratka pricakujem,da se stevilo clanov povzpe nad 2K! B) Ajsmajster, nekdo ti to pač mora povedati in kot običajno je ta prijetna dolžnost doletela mene: MOČNO SE MI DOZDEVA, DA SI MAZOHIST! :o Zakaj bi si sicer želel 2K svinjačev, ki brezobzirno stresajo kvintale smeti po planetu, ki ga skušaš nekako spraviti v red? Mej se! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 ..pricakujem,da se stevilo clanov povzpe nad 2K! B) :( povsem podpiram Pepeta v njegovih predvidevanjih a ti ni blo dost, da si že bil v LKH na počitku? bi še, al kaj? lej da se boš mel maxidobr lp :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 ...we will behave :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 ...no pa se utrinek z mojega oddiha en mesec nazaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 PS: mene ni na sliki ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 pokorno javljam,da boste imeli nekaj dni spet mir pred menoj.grem na lepse. BTW do mojega povratka pricakujem,da se stevilo clanov povzpe nad 2K! B) mandlji al kaj še boljšga? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 ...we will behave :rolleyes: Opaja! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 ...no pa se utrinek z mojega oddiha en mesec nazaj... ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 sem nazaj.bilo vroce in vetrovno.sranje skratka. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 ... a tuki pa si na sliki ??????????!!!!!!!!!?????????? :lol1: :lol1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 dragi motomarsovci enka se poslavlja od foruma iz osebnih razlogov slovo sta v polni meri "podprla" SymRu in Noise Data vsem se zahvaljujem za potrpljenje ob branju mojih postov in se opravičujem, če sem kdaj bil preoster ali malce zloben (kenede Stigy) če kdo želi mi lahko piše na jurij1a@yahoo.com lepo se imejte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 ...a greš na zimsko spanje :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 To ni kool! :cry: Se začenjayo čistke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 ...upam da 1 ne odhaja zarad koga drugega...če pa pol pa :BUA: za unga ta druzga...1 je men :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Nobena zupca se ne poje tko vroca ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 (popravljeno) dragi motomarsovci enka se poslavlja od foruma iz osebnih razlogov slovo sta v polni meri "podprla" SymRu in Noise Data ... ...ajajajaj...to ni dobr...kakšno župo ste pa skuhal... :BUA: ...enke ne poznam osebno ampak tko prek foruma se mi zdi kr fajn dečko... :huh: Popravljeno September 7, 2003. Popravil -pero- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 dragi motomarsovci enka se poslavlja od foruma iz osebnih razlogov slovo sta v polni meri "podprla" SymRu in Noise Data vsem se zahvaljujem za potrpljenje ob branju mojih postov in se opravičujem, če sem kdaj bil preoster ali malce zloben (kenede Stigy) če kdo želi mi lahko piše na jurij1a@yahoo.com lepo se imejte :) ...ja in ? ? ?...a tole si napisu samo zato, da bi se še komu drugmu zasmilu in hkrati še na koga druzga mal govna iz sebe stresu???...pa ne pozab pr prjatlih pojamrat...mogoče ti uspe sproducirat kolektivno užaljenost... O:-) ...putuj ! ! ! :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave