Meetya Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Ja sm zdej mal zrihtu slikco (obdelov) na hitr da boste mel predstavo kakšn NRG mam. Ni glih lepa sam moj je brez nalepk pa zadn blatnik mam tko odrezan k na slikci, spreden mam pa en črn k ni original in zato ni v barvi motorja je pa tud drugačne oblike (bl širok). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 jst mam tud blatnk odrezan- sm ne ?ist. brez blatnka ful bolš zgleda. men je pr NRGju edin bedn to, d se sedež hitr strga-bom ga kmal mogu preoble?t :( mene tud to mot d nima dougih lu?i pa d je tank premejhn. drga? je pa ql skut. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Kje dobim žarnico za žaromet od NRG mc2. CE, LJ, MB ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Js mam aeroxaR arrow titanium lazji valjčki končna:okol 100 km/h Nikoli HAH. Mam Mc3-ja. Pa sma dans glih z enim tekmovala k ma aeroxa on gianellijom n.r.x (brez vseh blokad) org valcki. JAz pa Z ZX-om (brez vseh blokad) PA 4,6g valcki. Pa NRG RULA HAH. do 80 nama vlece enako POL pa mu do 95km/h pocasi vlece. Men pa do 100km/h Ko noro. NRG MC3 RULEZ . HVALA LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 A se dajo vgradit DOLGE LUČI ZA MC3-JA.HVALA LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 pomoje bi mogu kr dost stroma zamenjat je pa pr nrg res problem ker zlo slabo svetjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Kje dobim žarnico za žaromet od NRG mc2. CE, LJ, MB ? Samo zarnico al celo ono leco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Ma bi se dalo naredit samo bi mogo fokus malo vrtat pa se en salter nekje pa to......skoda casa pa luci ce bi mel dva fokusa te se ti splaca da pa gres orginalnega pa skoda se ga ki pokvaris al pa zlomis.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 M@T, a da gre tebi 100 :? :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Vse hitrosti ki so napisane na tem forumu si avtomatsko vzemi z rezervo (beri: po števcu) :) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 enkat sm nekje slišou d ma piaggio najbolj mo?ne mašine-zdej ne vem kaj je s tem? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 A NRG nima dolge luči? Ja kako pa pol po temi vozš? Sploh lahko? Žarnico dobiš na vsaki črpalki, pa kupiš malo močnejšo in se vidljivos zlo poveča. Če pa morš skos z kratko vozt je pa sploh super, ker ti zlo močno osvetljuje :) NRG, na tvojo željo ena slikca. Sej jih mam še par, sam ful jih ne najdem od NRGjev, ne vem kako to :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Ja, tudi jas sem hoto met NRG-ja. Samo me je razočaral bencinski tank (5,5l :( ). Drugače pa mu nič ne manjka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Ja, tudi jas sem hoto met NRG-ja. Samo me je razočaral bencinski tank (5,5l :( ). Drugače pa mu nič ne manjka. Ja to je res tank je res premajhn, tle ni kj. Evo pa še neki slikc: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 tkle je še en nrg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 pomoje mata te 2 piaggota dežne gume od save :D :D te gume se drzijo ko hudič baje :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 bonzy: piaggio je sm taleu, desn je pa aerox B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 Nrg und aerox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 še... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 Samo žarnico. Našel brez težav v Trgoavtu. Ko sem jo izvlekel ven iz skuterčka, sem prvič videl tako žarnico in domneval, da bi bila možna težava kaj takega pri nas najti. Pa ni, daš 516 tolarjev in je tvoja. Že sveti. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 Potem pa tak super samo da dela :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 Tako je. Ni važno kaj, važno je da piha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 ucer sm zvedu, d pr mojmu nrg-ju šteuc do 60km/h n? ne laže :D sm to zvedu s pomo?jo radarja :P še sreca d so me naprej spustl :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 M@T, a da gre tebi 100 :? :lol1: :lol1: nobeden ne verjame pa števcu avtomobila pa 93Km/h po skuterju pa 100km/h. res z 50ccm pa samo špotrni izpuh. NIMA DOBEDEN skuter šanse 100% zagotovljeno. HVALA LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 nobeden ne verjame pa števcu avtomobila pa 93Km/h po skuterju pa 100km/h. res z 50ccm pa samo špotrni izpuh. NIMA DOBEDEN skuter šanse 100% zagotovljeno. HVALA LP M@T Ja, letijo tele NRG-ji. Ampak, verjemi, tudi kakšen Aerox iz 98-99 leta je šou tolko, Runnerji tudi (no, Bonziju gre še danes :) ) itd. Danes pa so vsi ostali skuterji močno zablokirani in navadno ne presežejo 80-90km/h po cajgeru. Uf, Dunkerja sem pozabo :) 110km/h po cajgeru, torej 100 po ravnini (skoraj ko moj s 70ccm). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se