pajkica Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 varaždin sonce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Pa sej ne more par ur bit sonce... štartam ob 11h iz LJ do PO na kavo, okoli 12.30 grem nazaj in pri Logatcu začne deževat in se je vleklo do LJ. Zdaj ko sem pa motor pospravil, pa sonce! :angryrant1: :angryrant1: cikadina in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Ne bi rad spet jamral ampak si ne morem pomagati... Vreme spet za v tri krasne!!! Grem za Lendavo, do tja še pridem suh, se obrnem proti domu in me po kakih 5km začne prat kot pr**ca, pojavi se močan veter, nakar se ustavim pri gostilni da se ta norija umiri. Za pol ure je bilo že malo boljše ampak še vseeno ni prenehalo vse do doma. In največja napaka- nisem si oblekel motorističnih hlač in škornjev. Rezultat: malo moker hrbet, mokra mošnja, mokre noge in zelo vsran motor! Pa sem ga še tako počistil predvčerajšnjim naj se že nehaaaa cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 En forumaš mi je predčasom rekel... Motor mora služit tebi, ne ti njemu Žal smo sredi apri..oz avgustovskega aprilskega vremena Uživaj z tistim kar ti je dano , ni zadnja sezona letos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kitekatus Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 (popravljeno) Danes okrog ene popoldne štartava z drago na en krajši izlet,relacija Koper-Postojna-Idrija-Tolmin-N.Gorica-Koper. Vse do Idrije bilo dokaj lepo,dokler nisva naletela na niz semaforjev par kilometrov od Sp.Idrije do Slapa ob Idrijci. Prvi semafor valda rdeča,pojavi se par kapljic,drugi semafor spet rdeča,kapljice se množijo,tretji semafor,ne moreš verjet,rdeča in ne morem več pisat o kapljicah,temveč že o nalivu. Vse do konca pol sva naletela na zataknjen rdeč semafor in bila res dobro stuširana. Mimogrede,pot od prvega semaforja,pa do zadnjega,če naletiš na rdeči val,traja približno 40 min.,in to cesto sanirajo že res doooolgooooo in vedno zaidem tja,pa ne vem zakaj:P Pol od Mosta na Soči pa nazaj do obale niti kapljice več.Na žalost danes nisva vzela s seboj dežne obleke,oba v moto-kavbojke bila oblečena,tako,da sva bila premočena in premražena do kosti.Potem do doma sva se že na 3/4 posušila in upam,da na stara leta ne bo hujših posledic v sklepih:P Kakorkoli,na Dolgi Njivi je padel že tradicionalno hamburger,radlerček,kavica in počasi domov;). Se mi zdi,da bo dežna obleka od dans naprej moja obvezna oprema na motorju:P Popravljeno Avgust 24, 2014. Popravil kitekatus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Letos bi motorje res lahko kar v vodne skuterje predelal pa rokavčke za obvezno opremo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 (popravljeno) Kaj pa po vročini blizu 40, ko požiral litre vode in švicaš kot za šalo? kakšne so tam točke? Ti kot tak veleum pa bi nas že moral poznat, motoriste. Celo leto jamramo, kako vreme ni primerno, ko pa končno zakuri vrtoglavih 40 celzija, nase navlečemo usnje iz knegurujeve kože, 4 podmajce in se razburjamo, ker nam je prevroče. Evo, pred vami je 3 dni lepega vremena... pri meni to pomeni cca 1500 km... Ti bencin od američanov prek amazona naročaš? Popravljeno Avgust 24, 2014. Popravil Aynach Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Ja letos nisem skoraj naredil furce ali potovanja da me ni opral........ :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 me je kar strah prelistat temo, ker vem da bom 100x prebral floskulo da slabga vremena ni, ampak samo slaba oprema....yeah right. Pa nase sanjske ceste, ko mamo v 2km 7 razlicno spolzkih asfaltov. a tud takrat dezjak resi use probleme....? al bi bil koristen tud extra set koles, za dezne gume Dejansko me letos zlajfajo druge stvari, ampak tud ko je popoldan fraj, in bi res rad vsaj do idrije pa nazaj, je zihr moca. sicer zgleda de bom vseeno napraskal ene 6ooo, pretezno suhih km, sm bil pa pozegnan na vsaki drugi furci. Ko me ze enkat ulovi, zvozim tud po dezju brez drame. Ni pa to neko silno uzivanje. pazt na crte, prehitevat po jajcih...mestna voznja in blescece pobarvani prehodi za pesce...je mal stresa. Da bi startal v dez? ma raj ne. Rokxy, cikadina, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Js sm hotu s kolesom na siht evo.....pa je vse namocen...bljek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 me je kar strah prelistat temo, ker vem da bom 100x prebral floskulo da slabga vremena ni, ampak samo slaba oprema....yeah right. Pa nase sanjske ceste, ko mamo v 2km 7 razlicno spolzkih asfaltov. a tud takrat dezjak resi use probleme....? al bi bil koristen tud extra set koles, za dezne gume Ej, se strinjam. Sicer sem bil že n-krat moker, tudi premočen do kože, pa tudi točo na motorju sem že dal skozi... Ampak dejstvo je, da glih nekega blaznega užitka se vozit z motorjem v dežju pa res ni. In vozim se predvsem zaradi užitka...vsaj jaz... TakeALookAround in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Čas mam tako samo ob nedeljah, do zdaj je še vsaka bla ok (okej, skor vsaka). Pod 200km pa tudi nisem nikoli naredil, tako da sezona je čisto povprečna Je pa vreme dosadno u pm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 resda me je včeraj opral, ampak ne bi rekla, da je najslabša... do zdaj jih mam že 4,5k; do parkinga je še daleč lani v celi sezoni 6k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokxy Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 uh dans pa pomoje bo mal za narest kmje. sam še na 20 stopinj se zagreje pa zaštartam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Mah, kaj slabo, vreme je ... zmeri ! Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Meni se tudi ne zdi tolk slaba....19.7. sem registriral motor...vkljucno z vceri 3700km....ni ne vem kaj a glede nato da sem na novo motorist...izkoristim vsako priliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Na zacetku je ze tko ja.....pol pa...ce ni vsaj 25 pa brezvetrje,tud pogledas ne kombinezona...da pa vids oblak v daljavi...nema!!! cikadina, Ninč., dlicen in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 (popravljeno) Uf, mene je letos ujela toča, na j... avtocesti , v j.... zastoju, sem se prigural do prvega podvoza in počakal minuto pod mostom, da nahujše mine. K sreči je vse stalo, tako da niti ni bilo nevarnosti naleta, vsaj to. Drugače pa sem bil letos enkrat tudi v Bohinju in celo ni deževalo (????) Je pa res, da je bilo letos tudi veliko odličnih voženj, ko je bila temperatura "glih ganc genau taprava za na motor", prednost hladnejšega poletja. Popravljeno Avgust 25, 2014. Popravil msjr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Niti ni tako slaba. Motor je cel. Jaz tudi... za kakšen km manj na števcu se pa nisem nikol sekiral. Aja, pa najlepš je to, da jo še ni konec. September zna še bit fajni. Kmet2, Ninč. in SuNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Cone Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Uf, mene je letos ujela toča, na j... avtocesti , v j.... zastoju, sem se prigural do prvega podvoza in počakal minuto pod mostom, da nahujše mine. K sreči je vse stalo, tako da niti ni bilo nevarnosti naleta, vsaj to. Drugače pa sem bil letos enkrat tudi v Bohinju in celo ni deževalo (????) Je pa res, da je bilo letos tudi veliko odličnih voženj, ko je bila temperatura "glih ganc genau taprava za na motor", prednost hladnejšega poletja. V bohinju dž...mene še ni, je treba potrkat, sej se pravi v bohin ma dž ta mlade Me je pa napralo, tolko da je šlo skozi bordarske hlače katere sem imel čez motoristične hlače, ko sem šel 16.8. s Cresa, tam je scalo ko 300 kosmatih medvedov pa en pobrit , naslednji posladek je bil pa zastoj čez ceu krk ker se pač voznik avtobusa odloči da se gre čez krožno krožišče direktno po sredini. S krka sm se mazal 1 uro, k sreči se je vozilo samo po sredini, še bolj srečen sem pa bil da ni bilo skoraj nobenega nasproti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 V bohinju dž...mene še ni, je treba potrkat, sej se pravi v bohin ma dž ta mlade ....ta MVADE, Cone, tamvade!!! Dr. Cone in stenc55 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 Jaz se nimam kaj dosti pritoževat. 7k km jih je že letos, pa samo 3x sem šel čez mejo (Vilach pa Krk). Saj se da najti lep dan in lepo cesto, če vidiš, da nekje ščije pač prilagodiš turo in obvoziš oblak. Radarska slika je v precejšnjo pomoč. Letos sem bil samo meseca maja enkrat malo moker, drugače nič. Bomo videli, kaj bo danes Za užitek se da se tudi na šiht vozit (jaz imam 70 km vsak dan), samo da je nad 15°C pa je v redu :grim Zakaj bi se omejil samo na vikend ture 300+ km? nima smisla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 švoh je ja :glare: cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 Sej sobota obeta...tko da ne jamrite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 (popravljeno) Sej jest grem pa dons po enem mescu na mopi in se mi praw fučka če bo dž. aja... Popravljeno Avgust 26, 2014. Popravil gregorjanc Cofko Cof, stromar-aly, Ata Slon in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se