TakeALookAround Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Dons je pa blo a? :evilgrin: RobiRoberto, cikadina, skategrizzly in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Ta vikend tut bo, jokice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 u nedeljo popoudne plohe Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 u nedeljo popoudne plohe še nč ne pada .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Cone Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Po dnevi pada, po noč pa lepo suho le še vetr uleče. Naj ga gre vreme nekam drugam srat. http://9gag.com/gag/a8bjQ3Y Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 ma ja, zdej pa že malo pogrešam se peljat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Jaz pa že malo dež pogrešam. Že....uh, pet minut ni lilo.... Verjetno smo se nekako pretransportirali v Anglijo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LK64 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Če te letos Anglež vpraša, če imamo vedno dež, lahko rečeš: Neee, sploh ne, samo takrat dežuje, ko ne sneži! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Na konc bo tko ja: Tko k skot prav:Lani smo mel kr dobr poletje.....mislm,da je biu tork. Pa sj...sparejte dinarcke za nasledno sezono.....ce bo velik sonca,bo velik kilometrov cikadina in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 (popravljeno) Za krajše ture po Sloveniji bo morda komu prišla prav tale aplikacija za smart phone. Dež-Radarska slika padavin (avtor je Veluscek Ales). Stran se osveži vsakih 10 minut. Na spodnjem delu pa ima časovnico kjer lahko vidiš dinamične spremembe v zadnjih 3 urah. Po smeri premikov oblakov lahko z malce večjo verjetnostjo ugibaš, kam vso zadevo nese... September zna bit še lep. Popravljeno September 3, 2014. Popravil izibajker maus, znj, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 js jo mam ... zadnjič sem bejžu od plave flike na ekranu ... pa sm pršu u eno vukojebino ... pol se je pa vse zaprlo in sem v Logatcu vedril 2 uri ... mokr sm biu do gat :krneki: DAMI34, igor0203 in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 js jo mam ... zadnjič sem bejžu od plave flike na ekranu ... pa sm pršu u eno vukojebino ... pol se je pa vse zaprlo in sem v Logatcu vedril 2 uri ... mokr sm biu do gat :krneki: jebala te aplikacija? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 aplikacija me je stisnila v kot .. pol me je pa dž namoču ... sovražnik ne počiva izibajker, trebor, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 (popravljeno) Za krajše ture po Sloveniji bo morda komu prišla prav tale aplikacija za smart phone. Dež-Radarska slika padavin (avtor je Veluscek Ales). Jaz imam rajši kar tale link za ogled zadnjihpar ur: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_anim.gif oz. če internet res salbo vleče tole: http://meteo.arso.gov.si/pda/radar/animacija/ Za napoved za naprej in tudi za naslednji dan pa tole (oblaki, dež, močan dež in strele (nevihte)) po celi Evropi: http://www.lightningmaps.org/blitzortung/europe/index.php?bo_page=archive&lang=en&bo_map=sat_europe_mpe&bo_animation=now in tole: http://bit.ly/1ntriws Popravljeno September 3, 2014. Popravil stromar-aly izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 dež aplikacija je ista, s tem, da pokaže ceste in lokacijo kjer se nahajaš ... pobira podatke enako kot radarska slika padavin :krneki: izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Pa dobro, dejte raje eno SONČNO aplikacijo prtisnt, js mam ful dost dežja jami65, trebor in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 js jo mam ... zadnjič sem bejžu od plave flike na ekranu ... pa sm pršu u eno vukojebino ... pol se je pa vse zaprlo in sem v Logatcu vedril 2 uri ... mokr sm biu do gat :krneki: zadnjič si bil prepočasn, jst sm ušla trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 si 30 km prej štartala ... sj veš kdo me je namoču Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 si 30 km prej štartala ... sj veš kdo me je namoču ja sam sm 5 min prej štartala, preden si ti tja pršu namoču te je pa dež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Najbl zihr je pogled v nebo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Do Vikij in nazaj je potrebno met aplikacije,obvoze,garmine............jah no ,tud motorizem ni več kar je bil :grrr Mavti in stromar-aly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 kje pa je viki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 kje pa je viki? vpraš Garmina Kmet2 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 to mi najde Zivnorc, DAMI34 in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 To je to ja, pečenjara Viki. Prav si zadel. thumper, lajbn in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se