Kmet2 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 A to se tud Yamahi zgodi:-) Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Definitivno slaba sezona Ojnični ležaj in gred sta kaput Podrobnosti, km?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mariog Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 A to se tud Yamahi zgodi:-) Zgleda Podrobnosti, km?? Motor ima 56kkm. Redno servisiran pri pooblaščencu. Cca 14dni preden je "zaropotalo" je bil pri pooblaščencu na servisu. Opozoril sem ga, da so občasno neki čudni zvoki v motorju in da naj pregleda. Po servisu je bilo isto. Rečeno je bilo, da je vso OK in da če bi hotel locirati napako, bi moral podreti komplet motor. Kar pa se mu je zdelo nesmiselno. No, čez 14 dni je pa mal bolj zaropotalo K sreči sem se ujel na motorju...ni pa velik manjkal da bi šel maline nabirat. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Zgleda Motor ima 56kkm. Redno servisiran pri pooblaščencu. Cca 14dni preden je "zaropotalo" je bil pri pooblaščencu na servisu. Opozoril sem ga, da so občasno neki čudni zvoki v motorju in da naj pregleda. Po servisu je bilo isto. Rečeno je bilo, da je vso OK in da če bi hotel locirati napako, bi moral podreti komplet motor. Kar pa se mu je zdelo nesmiselno. No, čez 14 dni je pa mal bolj zaropotalo K sreči sem se ujel na motorju...ni pa velik manjkal da bi šel maline nabirat. Sožalje So ti predračun že sestavl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Sožalje So ti predračun že sestavl [/quote pa ne smeš vse čez denar gledat:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Res je Men sploh ni zaribu pa sem prejšen teden vanga 800 ojrou vrgu Sploh ni bolel sem pa brez gnara Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Prodej prikolico,ker drugače ti pik odnese k ma zmerom samo samo 4evrčke sabo hihihi alko1, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Prodej prikolico,ker drugače ti pik odnese k ma zmerom samo samo 4evrčke sabo hihihi .... neslana šala ... :( DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Se mi zdi da je za motoriste to ena izmed naj sezon ever,naprimer če pogledamo da se ,as večina ne mara vozit po dežju nas je posledično tudi manj poškodovanih in mrtvih,a ,a ma kdo kakšen podatek o tej statistiki,ker se ,i res zdi da ta sezona za nas le ni tako slaba;-) stromar-aly, gsxf750 in NinjaRider04 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 bogec nas špara Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FOX Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Letos je taka sezona, da smrtnosti med motoristi ne gre iskati samo na cesti ampak tudi drugje (samomori, droga, alkoholizem ...) Scarlett in stromar-aly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 pa depresija zarad vremena Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Letos je taka sezona, da smrtnosti med motoristi ne gre iskati samo na cesti ampak tudi drugje (samomori, droga, alkoholizem .. .) Nov motorček, pa 20 kilometrov narjenih v 3.dneh....Čakam k budala, da neha vsaj mal padat, pa da štartam proti morju. Če ne se vržem v alkohol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Nov motorček, pa 20 kilometrov narjenih v 3.dneh....Čakam k budala, da neha vsaj mal padat, pa da štartam proti morju. Če ne se vržem v alkohol.. Sej lahk ga pa poslikaš pa pokažeš, da bomo mal sline cedil nad italjanom =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 (popravljeno) Bom. Sam da ga iz garaže enkrat zapeljem.... zdej pa via morje. dost mam. Popravljeno September 13, 2014. Popravil ofc igorkr in HyperJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Pri meni ,pri amerih, pa ze dva meseca sonce 30 stpinj ,pa mi nic ne pomaga ker sem moped ze prodal ,ker grem domov v dez . pik1, Schultz in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Pri meni ,pri amerih, pa ze dva meseca sonce 30 stpinj ,pa mi nic ne pomaga ker sem moped ze prodal ,ker grem domov v dez . ljubo doma kdor ga ima Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Tocno tako,vazno da grem domov ,pa da me nov moped caka v drvarnici, ostalo bomo pa ze prezivel. pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Tocno tako,vazno da grem domov ,pa da me nov moped caka v drvarnici, ostalo bomo pa ze prezivel. A da je nov pravš;-) pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mariog Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Sožalje So ti predračun že sestavl Ne se, ta teden grem pogledat, kaj se da naredit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 A ti zmeraj vse po pravici poves , jaz se ucim od Pika ki je pravi pravljicar, tako da je Andersen vajenec zanjga. Kmet2, DAMI34, Funkster in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 A ti zmeraj vse po pravici poves , jaz se ucim od Pika ki je pravi pravljicar, tako da je Andersen vajenec zanjga. .... o ti grdoba ti ... ... a si ti "Slovenski dopisnik" .... :( za motosvet ... ... vidm, da mi za hrbtom "nabijate" med tem, k jest spim ... DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Čudno res... če je mokra doma je dobro, če je mokra cesta pa ne. pik1, celjan89, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 kva me kopiraš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 ...počasi ugotavljam, da bo tole najboljša sezona ever ... tak da bi mogoče lahko spremenili naslov teme... Se mi zdi, da sem že presegal svojo do sedaj največjo kilometrino... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se