Snečer Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 Razlog je, da si kupil motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 ah kje pa, post-sezonsko obdobje je ok, tapravega poletnega vremena pa letos ni bilo sploh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 Moram priznati, da se jaz tudi ko so bil vrhunska poletja, nisem nekaj vozil, preprosto prevroče je v opremi švicat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 Jokice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 Jokice. Z veseljem bom spremljal tvoje zimske podvige s tdmko... objavi kaj še na forumu, ko se ne boš vozil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 ...počasi ugotavljam, da bo tole najboljša sezona ever ... tak da bi mogoče lahko spremenili naslov teme... Se mi zdi, da sem že presegal svojo do sedaj največjo kilometrino... x2 meni ja bla letošnja sezona odlična, rajši imam kakšno kapljo dežja, kot pa tisto peklensko vročino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 Najslabša ni, najboljša pa tudi ne... nekje vmes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 Začela se je odlično, zgodnja in topla pomlad. Poletje slabo, ampak takrat se je tako ali tako treba posvetiti družini in dopustu z njimi. Jesen zopet odlična. Končana še ni, doker nas ne spodijo s cest snežinke in ne zaprejo proge na Grobniku. gsxf750 in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 9, 2014 Deli Objavljeno November 9, 2014 S kombijem boš imel še dolgo sezono Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 9, 2014 Deli Objavljeno November 9, 2014 (popravljeno) Danes je bilo na ta način 300km po Jadranki. 20 stopinj, sonček, bonaca in prazna cesta. Popravljeno November 9, 2014. Popravil motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Kljub lanski "slabi" sezoni so nekateri odnesli od nas lepe spomine.... TakeALookAround, Scarlett, gsxf750 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Kljub lanski "slabi" sezoni so nekateri odnesli od nas lepe spomine.... Super si tole najdu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ta tip je Car Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 ampak na kvadrat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Kakšna najslabša v marcu 4000km builder, SEBA33, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 en mal mi fal za 2 jurja Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se