tomash Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Saj ni tako švoh cca 11k pa še štejem. Do sedaj še letos nisem oblekel dežjaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 15.000 km Ej pa ti vsak dan za 500 dvigneš. Vsaj dopoldne mal deli pol pa na pejt maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 6000 km pa še bo kaj padl. Mi pa ni jasno kako lahko eni prevozijo 10k+ km na leto? A mate toliko časa? Kaj pa služba? finance? nimam cajta..zato se vozim v službo z motorjem ... mal več delam pa pol rabm mal sprostitve ..11tkm v 5,5 mescih.. torej zna bit po km letos - če bo vsaj mal vremena tja do sred novembra - čist normalna sezona med 14 in 15 tkm .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 11000... pa Grčija je še konec meseca v planu... 15000 jih že planiram... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 ... tud v Ameriki jih bo drug teden še neki ... :) ... baje s tapravim motorjem ... :) Cartman, Kmet2 in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Od 5.7.2014 7400 km..se kaj mam v planu ce bo vreme,in ko koncno pride nova guma.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Cone Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Do sedaj okoli 11k km, tut če je dž - nism s cukra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rayder194 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Ob teh številkah, ki jih pišete tukaj me je kar sram moje km napisati Cca. 1200 do danes. Konec aprila naredil izpit, pa še veliko šolskih obveznosti je bilo zaradi mature in ostalih stvari. Po vrhu vsega pa še slabo vreme letošnje poletje. Upajmo, da bo drugo leto bolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Ob teh številkah, ki jih pišete tukaj me je kar sram moje km napisati Cca. 1200 do danes. Konec aprila naredil izpit, pa še veliko šolskih obveznosti je bilo zaradi mature in ostalih stvari. Po vrhu vsega pa še slabo vreme letošnje poletje. Upajmo, da bo drugo leto bolje. ja si pač naletel na mokro poletje .. z vsako naslednjo sezono pa bo bolje Rayder194 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 a ni smešn... mokra sezona ni kul a mokra baba je kul thumper, XRider1, Ihr* in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 a ni smešn... mokra sezona ni kul a mokra baba je kul :slap:o mkra baba će nima zizntregerja je sam za gledat ke u joške dobra... sam mal vlažna je pa cool..tko k cesta k se je na pol posušila po dežju ... sveža a z zadostnim trenjem... skategrizzly in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 pol pa dve muhi na en mah..al kak že gre k bo dež babo na zic pa gresta... ko dež neha, pa sledi trenje z mokro babo ja kaj hočte še od tega poletja.... sam žur je tole! če si ga znate nardit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Ob teh številkah, ki jih pišete tukaj me je kar sram moje km napisati Cca. 1200 do danes. Konec aprila naredil izpit, pa še veliko šolskih obveznosti je bilo zaradi mature in ostalih stvari. Po vrhu vsega pa še slabo vreme letošnje poletje. Upajmo, da bo drugo leto bolje. Tudi jaz sem imel svojo prvo sezono bolj slabo, saj sem v celem letu naredil slabih 3000 km če me spomin ne vara. Potem se je pa številka vsako leto podvojila (edino letos se ne bo ampak pustimo malenkosti ) Tako da naj te ne bo sram, veliko nas je "skromno" začelo. Sicer pa vsak km je dodatna izkušnja Rayder194 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 ...celih 976,8 km.... (morje + 2km do tehničnega in nazaj) :glare: Pips in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 ...celih 976,8 km.... (morje + 2km do tehničnega in nazaj) :glare: a tega pa nočš povedat da s bil letos dvakat po en mesc u amerika pa uženu pa pou svojga cajta zabiješ na golfu.... :lol: trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 ..jbga...vse ne gre:) trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 ..jbga...vse ne gre:) če ne gre pa porineš... aja ...sej zarad tega se nimaš cajt vozit .. Frips in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 okrog 10k na 125 pa 2k na novi leto je še dolgo haha trebor in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 neupam sploh preračunat(velik premal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Malenkost manj kot 10000. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Jest pa malenkost nad 1000 pa malenkost pod 10000 rad bi pa malenkost nad 10000 :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Če nisem pozabil vpisati kakšne števike na začetku, potem sem imel 1.1. letos na Triemovem števcu 423 km in danes 2227 km. Ali je to mogoče ??? S Cultom sem bil najbrž samo nekajkrat v Idrijski Beli, kar bi bilo lahko š dodatnih 100 km + triem = 1904 km ??? Ker Triem s takimi zavorami ni več varen, mogoče še kakšen km s Cultom, če ne bo iz Valdoltre prej prispel "vpoklic" ... L3v, Kmet2, Scarlett in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Do sedaj 17500, pa še ni konc sezone. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Štartu z nekje 89500 zdej jih imam pa nekje 102500 nevem točne cifre tm tm nek jami65 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R200 Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 8900km in prodal motor tako da je konc za letos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se