jimicar Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Lep pozdrav! Sem lastnik ford focusa na katerem ne delujejo vzvratne luči. Zamenjal sem stikalo za vzvratne luči katero je na menjalniku varovalke so cele kaj bi po vašem lahko bilo narobe imate kak pameten nasvet ali izkušnje s tem Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Žarnice? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 10, 2014 Deli Objavljeno Oktober 10, 2014 Pojdi od začetka... Kot že rečeno, preveri žarnice. Pa če pride elektrika do njih, pa... vse do stikala. Lahko, da je kje korodirano in slab kontakt. Saj veš ...WD40 je zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 10, 2014 Deli Objavljeno Oktober 10, 2014 Avtoelektričar ? Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 10, 2014 Deli Objavljeno Oktober 10, 2014 Stikalo si zamenjal. Pa si preizkusil če to stikalo dela preden si ga montiral? Običajno je problem, da stikalo ne gre dovolj globoko in ga "menjalnik ne doseže" . Poiskusi brez tesnila (brez sicer teče olje ampak za test bo) , če je to problem daj tanjše tesnilo (sem se "igral" s tem, pomagalo je da sem malo bolj zategnil stikalo, ampak tega ravno ne priporočam) . Tako je pri Oplih, verjetno tukaj ni kaj dosti drugače. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 10, 2014 Deli Objavljeno Oktober 10, 2014 Me je firbec matral pa sem "pogledal" kako to zgleda pri focusu, Princip je isti samo izvedba je pa bistveno drugačna (pri oplu je 2 min dela) . V glavnem preizkusi če stikalo dela (lahko tudi vtakneš žico v konektor da vidiš če se prižgejo luči) , globje pa se ga tukaj očitno ne da priviti (prekratek navoj) . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se