bentley Objavljeno November 19, 2014 Opozori Objavljeno November 19, 2014 Nasproti vozečega ne; kaj pa če je kdo za njima in poskuša prehitet? Tadva pa opletata po cesti kot bi bila nalita. Pri takem nikoli ne veš a te je sploh videl v ogledalu ali bo kar vate zapeljal... Tudi avtomobilisti so taki. Verjetno kar ista oseba, samo z drugim prevoznim sredstvom. Simpl, tisti ki prehiteva mora to storiti tako da ne ogroza prehitevanega. Sicer pa take je res najbols kar takoj prehitet pa mas pol mir, pa magar cist po desnem robu kjer sta se se najmanj vozila trebor in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno November 19, 2014 Opozori Objavljeno November 19, 2014 Nasproti vozečega ne; kaj pa če je kdo za njima in poskuša prehitet? Tadva pa opletata po cesti kot bi bila nalita. Pri takem nikoli ne veš a te je sploh videl v ogledalu ali bo kar vate zapeljal... Tudi avtomobilisti so taki. Verjetno kar ista oseba, samo z drugim prevoznim sredstvom. Zaradi varnosti tistega, ki skuša prehitet, je zelo smiselno, da opletajočega pred sabo opozori, oziroma, da se prepriča, da ga je opletajoči videl. Sicer je pa tole tema z naslovom Vožnja po črti in je čisto možno, da opletajoči poskuša zadeti črto in voziti po nji trebor 1
Zivnorc Objavljeno November 19, 2014 Opozori Objavljeno November 19, 2014 .. najbolš se da peljat po sredinski črti... da jo neprekinjeno gledaš (tudi prekinjeno črto) tik pred sabo, oz.10m pred sabo (odvisno od hitrosti). Če je pa dvojna črta, pa malo poškiliš (alkohol je v tej temi prepovedan).
matija1234 Objavljeno November 19, 2014 Opozori Objavljeno November 19, 2014 mene pa zanima kere gume so najbolse oz. kere priporocate za voznjo po crti? trenutno vozim sava sport force in grejo h koncu. ali lahko da kdo pimerjavo kako se obnesejo kaksne druge v primerjavi s savinimi?
maus Objavljeno November 19, 2014 Opozori Objavljeno November 19, 2014 gume niso tok važne .. trezen morš bit, da jo skoz cilaš .. po prekinjeni pa vela, samo če sprednje kolo vzdiguješ, če se ne dotakneš črte, ko spustiš dol kolo, izpadeš ... to je taka igra .krneki: matija1234 in DAMI34 2
KLOVN Objavljeno November 19, 2014 Opozori Objavljeno November 19, 2014 mene pa zanima, ko si vžgan(pijan), katero črto naj izberem, ta levo ali desno? TakeALookAround in DAMI34 2
DXR16 Objavljeno November 19, 2014 Opozori Objavljeno November 19, 2014 mene pa zanima, ko si vžgan(pijan), katero črto naj izberem, ta levo ali desno? ponavadi se vedno odločiš za uno,ki se konča v jarku.. Aja sej takrat ne vozimo! DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno November 19, 2014 Opozori Objavljeno November 19, 2014 mene pa zanima, ko si vžgan(pijan), katero črto naj izberem, ta levo ali desno? obe bosta ok, ti sam gas pa douge luči TakeALookAround in DXR16 2
moto rider Objavljeno November 23, 2014 Opozori Objavljeno November 23, 2014 (popravljeno) "Vožnja po črti" ni problem. Problem pa je, na kateri višini je ta črta......? Popravljeno November 23, 2014. Popravil moto rider pajkica 1
matija1234 Objavljeno November 23, 2014 Opozori Objavljeno November 23, 2014 a to mislis nadmorsko visino, ker se mi zdi da je po crtah na gorskih prelazih peljati tezje kot v dolini. bentley 1
thumper Objavljeno November 23, 2014 Opozori Objavljeno November 23, 2014 mene pa zanima kere gume so najbolse oz. kere priporocate za voznjo po crti? trenutno vozim sava sport force in grejo h koncu. ali lahko da kdo pimerjavo kako se obnesejo kaksne druge v primerjavi s savinimi? KR .. bvezmo ugreta z grelci...zakon.. bentley 1
bentley Objavljeno November 23, 2014 Opozori Objavljeno November 23, 2014 KR .. bvezmo ugreta z grelci...zakon.. Za po belih crtah res, po rumenih se pa supercorsa bols obnese. Izbira gum je pomembna! thumper in matija1234 2
bentley Objavljeno November 29, 2014 Opozori Objavljeno November 29, 2014 Je ze kdo gledal Prehitri&predrzni&prek crte7? Jernej, jernej..... https://www.youtube.com/watch?v=qHXXMFLDQoc#t=57s
matija1234 Objavljeno November 29, 2014 Opozori Objavljeno November 29, 2014 Je ze kdo gledal Prehitri&predrzni&prek crte7? Jernej, jernej..... https://www.youtube.com/watch?v=qHXXMFLDQoc#t=57s Voznja cisto zacetniska prehitevanje pa tudi ni nic kaj na tesno ravno zadnjic sem pri prenosu motogpja videl kako trije vstric peljejo v ovinek.
Nearrain Objavljeno November 30, 2014 Opozori Objavljeno November 30, 2014 Kaj pa ce zebro povozi? Kaj pa pol? A mi lahko kdo pove, kaj naj naredim, ce zebro povozim?
Tedybear Objavljeno November 30, 2014 Opozori Objavljeno November 30, 2014 (popravljeno) Je ze kdo gledal Prehitri&predrzni&prek crte7? Jernej, jernej..... https://www.youtube.com/watch?v=qHXXMFLDQoc#t=57s Ah....otroci pač. Popravljeno November 30, 2014. Popravil Tedybear
KLOVN Objavljeno November 30, 2014 Opozori Objavljeno November 30, 2014 A mi lahko kdo pove, kaj naj naredim, ce zebro povozim? po moje je treba jagre poklicat, mislim da zakonsko ni nobene razlike s srno :grim , da jo spravjo dostojno s sveta cikadina, Nearrain, Zivnorc in 2 others 5
matija1234 Objavljeno November 30, 2014 Opozori Objavljeno November 30, 2014 A mi lahko kdo pove, kaj naj naredim, ce zebro povozim? Povej malo vec info, recmo kaksen motor vozis in katere gume imas. razlike v tehniki so ogromne in nekaj na pamet govoriti je brezveze
maus Objavljeno November 30, 2014 Opozori Objavljeno November 30, 2014 bolje zebro k slona :krneki: Zivnorc, DAMI34, Nearrain in 1 other 4
Tedybear Objavljeno November 30, 2014 Opozori Objavljeno November 30, 2014 po moje je treba jagre poklicat, mislim da zakonsko ni nobene razlike s srno :grim , da jo spravjo dostojno s sveta N ajprej je potrebno definirat, kakšno oziroma katero zebro. Al belo s črnimi progami, al črno z belimi.... deyo, Nearrain in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 N ajprej je potrebno definirat, kakšno oziroma katero zebro. Al belo s črnimi progami, al črno z belimi.... kere so pa bolj nevarne? KLOVN 1
Zivnorc Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 ... sm hotu po črti vozt.... ..pa ni šlo... ... k sm biu preveč pjan.... Nearrain in KLOVN 2
KLOVN Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 ... sm hotu po črti vozt.... ..pa ni šlo... ... k sm biu preveč pjan.... narobno si izbral, drž se desne, vsaj pr men je tak Zivnorc 1
maus Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 leva črta je boljš (sredinska) ... in kako si nasproti vozeča, ki upoštevata vožnjo po črti, dasta motoristični pozdrav, giv mi fajf s čelado :krneki: KLOVN 1
KLOVN Objavljeno December 1, 2014 Opozori Objavljeno December 1, 2014 leva črta je boljš (sredinska) ... in kako si nasproti vozeča, ki upoštevata vožnjo po črti, dasta motoristični pozdrav, giv mi fajf s čelado :krneki: zato se jaz držim desne, a si vidu, varnost je pr men na prvem mestu :grim maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se