dlicen Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Kmet, a ti moraš tudi totalno debilne teme zasrat z offtopici, al kaj? I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Triumph,Kawasaki to so same resne znamke,posledično so takšni tudi lastniki Ne nas gentlemene skupej s snečkico primerjat. Mi za razliko od nekoga, ki ne pije nič in samo uživa v kvalitetnih kilometrih ter drugih ki pijejo kawo, pijemo čaj ... in to ob petih. Te bomo tko, kraljevsko, nabutal. Sploh ne boš vedu da si jih fasu Kmet2, pik1, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Carti, jas sm napihnjen zarad hrane versisa pa naum meu, k bi bi me kmet pol zajebavu in moja čustva tega neb prenesla. Čeprav je zlo spodoben motorin spljoh 2105 letnik. igor0203, I30 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Ne nas gentlemene skupej s snečkico primerjat. Mi za razliko od nekoga, ki ne pije nič in samo uživa v kvalitetnih kilometrih ter drugih ki pijejo kawo, pijemo čaj ... in to ob petih. Te bomo tko, kraljevsko, nabutal. Sploh ne boš vedu da si jih fasu ... kwa bi si jest mogu kupt, da bi bil lahko tud đentlmen ??? . .. ps. ... zato k se mi zdi, da sem jest rojen za tega .... noooo ... kako se mu že reče ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 ... kwa bi si jest mogu kupt, da bi bil lahko tud đentlmen ??? . .. ps. ... zato k se mi zdi, da sem jest rojen za tega .... noooo ... kako se mu že reče ... Stari ti si res rojen za ta kozolc,si predstavlas, na kerm kol drugm bi zgledal ko da ti kolesa iz rit pogajnajo,pa noge bi po kleh vleku. DAMI34, Kmet2 in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Versysa ne bi meu, ker je enostavno grd, ce je pa se rdec ,pa s 50 litrskim kufrom uzadi ,je pa u ibr grd ,tako da mu nobena kvaliteta in nadpovprecne zmoglivosti ne pomagajo. Nearrain in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Carti, jas sm napihnjen zarad hrane versisa pa naum meu, k bi bi me kmet pol zajebavu in moja čustva tega neb prenesla. Čeprav je zlo spodoben motorin spljoh 2105 letnik. Imaš prav, čez 91 let, oz. leta 2105 (kot si napisal sam), bi pa res že znal biti celo spodoben motor....bemflarji se bodo takrat s svojimi drekpumpami lahko že teleportirali - in to brez oljnih madežev Robson, DAMI34 in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Kmet, a ti moraš tudi totalno debilne teme zasrat z offtopici, al kaj? Jp dlicen in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Jp Spet off topic odgovor. Moraš zraven pljunit. Tako, zelo močno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Spet off topic odgovor. Moraš zraven pljunit. Tako, zelo močno Popravljam "Jp " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 ... kwa bi si jest mogu kupt, da bi bil lahko tud đentlmen ??? . .. ps. ... zato k se mi zdi, da sem jest rojen za tega .... noooo ... kako se mu že reče ... verjetno ti ni pomoči ... razen če ti snečko pomaga, on ma tako poslanstvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 bemflarji se bodo takrat s svojimi drekpumpami lahko že teleportirali Čim dalj upam...... Efendi, I30, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Pa ti si skor takšen superman kot Snecer :notworthy: Hja, se trudm. Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 ... kwa bi si jest mogu kupt, da bi bil lahko tud đentlmen ??? . .. ps. ... zato k se mi zdi, da sem jest rojen za tega .... noooo ... kako se mu že reče ... versis mona pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 ... čist "mim" cela tema ... ... škoda prostora ... škoda časa in našega cenjenega intelekta ... ... o čem že govori ta tema ????? ... mah, brez veze .... ... o vsakih jajcih pa že ne bomo zgubljali besed ... ... pejmo rajš v kakšno verodostojno in kvalitetno temo ... .... BMW je zakon !!!!!! :) ... res pa je, da je mal drag ... ... in si ga večina papkov tle gor ne more privoščit ... :) pa kardani mu odpadajo si pozabu pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Imaš prav, čez 91 let, oz. leta 2105 (kot si napisal sam), bi pa res že znal biti celo spodoben motor....bemflarji se bodo takrat s svojimi drekpumpami lahko že teleportirali - in to brez oljnih madežev maš prav, je pa čist možno, da bodo na cilj prišli po kosih, vključno z lastnikom jebga nove tehnologije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 kdo pravi da nebi hotel imeti Versysa?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 kdo pravi da nebi hotel imeti Versysa?? Tale: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Tale: Tud brat ne znaš več ali kaj,poglej avtorja teme. Jaz sem v dobri veri odprl samo eno temo zakaj,pa še ta je bila mišljena v pomoč potencialnim kupcem,ki med drugim snecer NI in obstoječim lastnikom,ah pustmo je že mim ker ste jo itak zafurali v štartu.....potem so pa videli ostali kopirci da so to vroče žemljice in gasa srat po celem forumu. Zdej sem pa jaz kriv.............res ste eni seratorji :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Tud brat ne znaš več ali kaj,poglej avtorja teme. Jaz sem v dobri veri odprl samo eno temo zakaj,pa še ta je bila mišljena v pomoč potencialnim kupcem,ki med drugim snecer NI in obstoječim lastnikom,ah pustmo je že mim ker ste jo itak zafurali v štartu.....potem so pa videli ostali kopirci da so to vroče žemljice in gasa srat po celem forumu. Zdej sem pa jaz kriv.............res ste eni seratorji :angry: To temo sem odprl samo iz preproste nuje, da Sneckica in njemu podobni ne gnojijo o Versachejih po ostalih temah, katere so namenjene slavospevom in blatenju drugih znamk/modelov motocikov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 To temo sem odprl samo iz preproste nuje, da Sneckica in njemu podobni ne gnojijo o Versachejih po ostalih temah, katere so namenjene slavospevom in blatenju drugih znamk/modelov motocikov. Sej mene ne moti,se rad zabavam........ Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Polizdelek vodilne znamke motociklov, avionov, letalonosik in ostale navlake, ter seveda najboljsi v svojem RAZREDU drobilnic ventilov IN batov. Reliefni ornamenti na glavi motorja so gratis, ker se takih ne dobi v Hoferju. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 Zakaj nebi imel versysa-čeprav ga imam- Ker so določeni materijali zelo zanič, sploh me moti plastika, ki je prevlečena z neko packarijo, da zgleda kot kovina. Prednja bremza je obupna, baje so krive ploščice-upam. Materijal, ki drži vzvratno ogledalo, bo verjetno razpadel po nekajletih-gus. Je pa res, da je cena temu primerna.Čakam na novo TDM. No dejte še BMW-isti našteti napake na svojih-realno. I30, Kmet2 in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 Zakaj nebi imel versysa-čeprav ga imam- Ker so določeni materijali zelo zanič, sploh me moti plastika, ki je prevlečena z neko packarijo, da zgleda kot kovina. Prednja bremza je obupna, baje so krive ploščice-upam. Materijal, ki drži vzvratno ogledalo, bo verjetno razpadel po nekajletih-gus. Je pa res, da je cena temu primerna.Čakam na novo TDM. No dejte še BMW-isti našteti napake na svojih-realno. Snecer bo prekinil s tabo je pa lepo da od vseh superljudi ki vozijo ta super duper motor nekdo spregleda zdej ti,včeraj je PrimožC pripeljal v garažo The Stroj,edin snecer še fura svoj safr :lol: Nearrain in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 31, 2014 Deli Objavljeno Oktober 31, 2014 Zakaj nebi imel versysa-čeprav ga imam- Ker so določeni materijali zelo zanič, sploh me moti plastika, ki je prevlečena z neko packarijo, da zgleda kot kovina. Prednja bremza je obupna, baje so krive ploščice-upam. Materijal, ki drži vzvratno ogledalo, bo verjetno razpadel po nekajletih-gus. Je pa res, da je cena temu primerna.Čakam na novo TDM. No dejte še BMW-isti našteti napake na svojih-realno. Ker nimam več boxerja lahko naštejem za F800..................slabo vzmetenje če se vozita 2 + kovčki!!! To je to. No ja moti me še ,ker premalo porabi,ne troši olja,nič se ne pokvari,cenovno poceni če gledamo Versysa in po opremi itd...evo realno skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se