DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Zato, ker dela Kawasaki bolj kvalitetne letalonosilke kakor so zadnje nihajke od Vershachejev . . . Čez karadn je zapelu, pol pa u zid, pol se ni nč zgodilo in ga je jezn bmflar s trajektom nalašč povozu, pol je pa nihajka počla!! Nearrain, I30, Fritz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Čez karadn je zapelu, pol pa u zid, pol se ni nč zgodilo in ga je jezn bmflar s trajektom nalašč povozu, pol je pa nihajka počla!! Spet si nehal tabletke papat ............ pik1, DAMI34 in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Živčen bi bil če bi bil ti zraven......................ugan kdo bi ostal na robu.....ti al bmfa Verjetno tisti, ki ima večje kramparce in se lažje oprime roba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Spet si nehal tabletke papat ............ Ja, sm začel bio terapijo z DUNJO Nearrain, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ja, sm začel bio terapijo z DUNJO pršparej te terapije sem potreben pa tudi jaz,da lažje prenesem halucinacije Kawasakijevcev :lol: pik1, DAMI34 in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 pršparej te terapije sem potreben pa tudi jaz,da lažje prenesem halucinacije Kawasakijevcev :lol: Težka bo, je gor nalepka : no BMW fun allowed!!! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Težka bo, je gor nalepka : no BMW fun allowed!!! Ko Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ko Snecer je čist možno, da sodeluje pri projektu, on vari, ja pijem Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) Ja, sm začel bio terapijo z DUNJO Ti Dunja ti! Glej da boš podrobneje poročal o poteku in rezultatih! Popravljeno November 13, 2014. Popravil I30 DAMI34, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ti Dunja ti! Glej da boš podrobneje poročal o poteku in rezultatih! Kok si vedu, da je tale Dunja? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) Kok si vedu, da je tale Dunja? Mi je povedala ko sva čvekala in kadila. saj veš, zdej so moderna čustwa ne sam ... Popravljeno November 13, 2014. Popravil I30 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ampak.........sm razmišljal, pravzaprav sem delal celo analizo in tule je primerjalni test: O čem se največ govori v določeni temi: 1. zakaj neb meu bemfle: o debelih in objestnih BMW fahrerjih 2. zakaj neb meu versačija: o bejbah, še največ tistih k jim je ime DUNJA morala zgodbe: DUNJO mam res rad Kmet2, I30, Nearrain in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Ampak.........sm razmišljal, pravzaprav sem delal celo analizo in tule je primerjalni test: O čem se največ govori v določeni temi: 1. zakaj neb meu bemfle: o debelih in objestnih BMW fahrerjih 2. zakaj neb meu versačija: o bejbah, še največ tistih k jim je ime DUNJA morala zgodbe: DUNJO mam res rad Prva točka klevete,jz sm prov lep in nč debeu :grim Druga točka se je zgodila ker nisi vzel tablet :grrr Z neopredeljeno točko se pa strinjam do konca in še naprej pol do WC-ja DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Prva točka klevete,jz sm prov lep in nč debeu :grim Druga točka se je zgodila ker nisi vzel tablet :grrr Z neopredeljeno točko se pa strinjam do konca in še naprej pol do WC-ja Jah no, izjeme ki potrjujejo pravilo, anede KaTeeMouc Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Ampak.........sm razmišljal, pravzaprav sem delal celo analizo in tule je primerjalni test: O čem se največ govori v določeni temi: 1. zakaj neb meu bemfle: o debelih in objestnih BMW fahrerjih 2. zakaj neb meu versačija: o bejbah, še največ tistih k jim je ime DUNJA morala zgodbe: DUNJO mam res rad Očitno so se vsi naveličali motorjev. Leto je bilo dolgo in hudo primerno za fure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 14, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2014 Očitno so se vsi naveličali motorjev. Leto je bilo dolgo in hudo primerno za fure. Zase govor..pa za ostale "konzerve-irance" k ze iz zapecka jamrate. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Zase govor..pa za ostale "konzerve-irance" k ze iz zapecka jamrate. Prvo si motor kupi, pol pa se oglašaj. To kar furaš je samo podobno motorju. Nearrain in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Prvo si motor kupi, pol pa se oglašaj. To kar furaš je samo podobno motorju. to je tvoje subjektivno mnenje, seveda nepravilno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Prvo si motor kupi, pol pa se oglašaj. To kar furaš je samo podobno motorju. načeloma velja , da so vsi dandanašnji enosledniki z mehanskim menjalnikom podobni pravim motorjem - s tem da so enosledniki... obstaja nekaj izjem , ki posedujejo večino genov pravih motorjev - U51 bi rekla "vse se začne z okroglo lučko"... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Da se ne pozab kaj je tema.... http://www.kawasakiversys.com/forums/showthread.php?t=67226 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 14, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2014 Prvo si motor kupi, pol pa se oglašaj. To kar furaš je samo podobno motorju. Res je...imas prav ...ce je merilo Vershachejev polizdelek imam sreco, da je samo podoben. PS: Vsak izdelek je v fazi izdelave polizdelek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 Ampak.........sm razmišljal, pravzaprav sem delal celo analizo in tule je primerjalni test: O čem se največ govori v določeni temi: 1. zakaj neb meu bemfle: o debelih in objestnih BMW fahrerjih 2. zakaj neb meu versačija: o bejbah, še največ tistih k jim je ime DUNJA morala zgodbe: DUNJO mam res rad ... no, pod točko 1 in točko 2 se mi jebe ... .... kar se pa morale tiče ... ... sem pa jest zmer zelooooo moralen ... :) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 17, 2014 Deli Objavljeno November 17, 2014 Res je...imas prav ...ce je merilo Vershachejev polizdelek imam sreco, da je samo podoben. PS: Vsak izdelek je v fazi izdelave polizdelek. Versači ni merilo. Vsaj ne dobro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 17, 2014 Deli Objavljeno November 17, 2014 Versači ni merilo. Vsaj ne dobro. Kako da ne?? :glare: K prideš na servis iskat svoj BMW in vprašaš, kok košta popravilo kardana, ti mojster odgovori: 2 versačija thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 17, 2014 Deli Objavljeno November 17, 2014 Kako da ne?? :glare: K prideš na servis iskat svoj BMW in vprašaš, kok košta popravilo kardana, ti mojster odgovori: 2 versačija Ne bi vedel. Moj puch-tomos se ne kvari, ne rabim menjavat olja, filtrov, ... Niti tankat. Samo držim gas, še prestave sam menjava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se