Ivo I. Objavljeno November 4, 2014 Opozori Objavljeno November 4, 2014 Pozdravljeni, Zanima me s čim bi zaščitil,(namazal) sedež na motorju MP3 LT? Sedež je rjave barve,zaščitil bi ga rad pred vremenskimi vplivi,sonce.dež,razpokanje...... želel bi, da po mazanju ,sedež ne bi bil spolzek. Hvala, lp.Ivo
cikadina Objavljeno November 4, 2014 Opozori Objavljeno November 4, 2014 odvisno kaj mislis pod zascitit. ce ga vec časa puščas na soncu in dežju potem rabis zascito za sedež http://www.givi.it/m/motorbike-accessories/Accessories/Cool%20Dry%20Seat%20Cover ce pa mislis samo tako kot nega sedeža pol pa ne vem. meni to umetno usnje ne zgleda da rabi kako ekstra nego.
Ivo I. Objavljeno November 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2014 Hvala,Cikadina, Ja, zaščitil bi rad zdaj dokler je še nov,proti dežju,soncu,razpokanju......... lp.Ivo
Ivo I. Objavljeno November 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2014 Aja,kje bi lahko takšno zaščito kupil? lp.Ivo
cikadina Objavljeno November 4, 2014 Opozori Objavljeno November 4, 2014 Aja,kje bi lahko takšno zaščito kupil? lp.Ivo poglej kdo prodaja givi v tvoji bližini. bi rekla da imajo gotovo v trstu ampak to je tebi mal dalec. drgac sonce naredi se največ škode, bolj kot dež.
mihael61 Objavljeno November 4, 2014 Opozori Objavljeno November 4, 2014 Hvala,Cikadina, Ja, zaščitil bi rad zdaj dokler je še nov,proti dežju,soncu,razpokanju......... lp.Ivo Ja,saj imaš original prevleko pod sedežem sklačeno da ga lahko pokriješ,jaz jo imam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se