Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

če je dovi po čem znan je po tem, da vedno od vseh najbolje štarta.. sploh pa zdej pri ducatiju...

kar se pa tiče engine brakinga... a ni čudno, da so te komplekse naprave tako slabe, da enkrat delujejo enkrat pa ne... ko je stoner imel take težave z ducatijem predvsem proti koncu 2007 je točno povedal zakaj... predvidevam, da je tle isto...

Zakaj?

Objavljeno

lorenzo je zmagal zadnje 4 dike, tudi rossijev mugello, rossi pa je bil 2., 3... torej kdo je močnejši? :D

ne vem, majster, ti mi povej!

lorenzo je vedno bil prvi od začetka do konca, rossi pa se je mislim da enkrat celo iz 11 mesta naprej prebijal. drugače pa vedno iz kakega osmega ali kaj podobnega (takoj po štartu).

kaj bi bilo, če bil bil rossi po štartu drugi, takoj za lorenzom?

kdo bi bil močnejši?

(kapiraš zdaj kaj hočem povedat ali ti je treba še narisat?)

Objavljeno (popravljeno)

mel srečo bo cartman več o tem povedal...

Zakaj?

Maš temo za tisto sezono, takrat sm pisal o tem, pa sem bil deležen posmeha, da je stoner pač jokica in živčen, ker ga Rossi preganja itd... Ne bom še enkrat tega poslušal... Če boš imel srečo, bo cartman o tem kaj več povedal...

ne vem, majster, ti mi povej!

lorenzo je vedno bil prvi od začetka do konca, rossi pa se je mislim da enkrat celo iz 11 mesta naprej prebijal. drugače pa vedno iz kakega osmega ali kaj podobnega (takoj po štartu).

kaj bi bilo, če bil bil rossi po štartu drugi, takoj za lorenzom?

kdo bi bil močnejši?

(kapiraš zdaj kaj hočem povedat ali ti je treba še narisat?)

A mu je kdo rekel, da se mora zadej vozit... Lorenzo med vikendom zna najt setup tud za qp in zna dobro odpeljat, medtem ko Rossi pač ni dovolj močan v tem elementu... Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno

da zmaguješ, moraš biti kompleten voznik, odpeljati odlično od petka, sobote in najbolj bistvenega, v nedeljo prevozit ciljno črto pred ostalimi :smoke: Na žalost Rossia, se dirke že začnejo v petek in "hvala bogu", polovičarji težko zmagujejo :kva2: , upam, da ne bo tako, kot Haydenova sezona za prvaka in ta "polovičar", ki trenutno vodi, da ne vidi več naslova prvaka :whistle:

vamos 99 :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

to maš pa prav... če jokica ni od petka na 1. mestu, dirke ne zmaga. Nagaja vizir, zračnik na čeladi, škornji, prehlad, mušice, galebi, postran frizura, neostriženi nohti, glivice, ušesno maslo, zamašen skret itd.

ta polovičar, ki trenutno vodi, je starček, ki je še najbolj konstaten to sezono in ima glavo na pravem mestu...

Objavljeno

to maš pa prav... če jokica ni od petka na 1. mestu, dirke ne zmaga. Nagaja vizir, zračnik na čeladi, škornji, prehlad, mušice, galebi, postran frizura, neostriženi nohti, glivice, ušesno maslo, zamašen skret itd.

ta polovičar, ki trenutno vodi, je starček, ki je še najbolj konstaten to sezono in ima glavo na pravem mestu...

Zanimiva trditev "glava na svojem mestu". Podkrepimo jo lahko s tem, da Rossiju ni potrebno dokazovanje, da dobi najboljši motor, ker je magnet za ovce, ki nosijo denar in mu zadeva pripada po defaultu (fabrke namreč živijo od prodanih motorjev, ne pa od moto GP-ja). Poleg tega ima denarja zadosti in vozi za svoje veselje, medtem ko se morajo drugi non-stop dokazovati, če hočejo še kak € spravit v žep. Če vse to zložiš skupaj, boš verjetno lahko prikimal, da mu je vseeno, tako kot bi bilo meni, če bi bil na njegovem mestu. Ko so Lorenzu podaljšali pogodbo je začel nizat prva mesta. Verjetno ima od takrat glavo bolj na svojem mestu, kot pa prej, ko je gruntal kako napre, če mu slučajno pri Yamahi pokažejo vrataj.

Objavljeno

Mislim da kar se tiče tovarniških dirkačev ni treba dobenemu študirat koliko eur bo pospravil ker imajo vsi prek dovolj. Rossi dobi dober motor in sponzorje zaradi slovesa, ki si ga je zgradil s svojimi 20-imi sezonami gp-ja in svojim karakterjem, lorenzo pa si jih sam odbija bek z svojim vzvišenim obnašanjem in jokanjem, žal. Še to verjetno ga je strah zato ker takega debila bi teško v katero drugo ekipo vzeli:D.  Stari je dober, če bi še pa bil tak nor kot je bil v svojih 20-ih pa nimajo za burek to je realnost:D, večina dirkačev njegovih let lahko samo sanja o takih rezultatih.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mislim da kar se tiče tovarniških dirkačev ni treba dobenemu študirat koliko eur bo pospravil ker imajo vsi prek dovolj. Rossi dobi dober motor in sponzorje zaradi slovesa, ki si ga je zgradil s svojimi 20-imi sezonami gp-ja in svojim karakterjem, lorenzo pa si jih sam odbija bek z svojim vzvišenim obnašanjem in jokanjem, žal. Še to verjetno ga je strah zato ker takega debila bi teško v katero drugo ekipo vzeli:D.  Stari je dober, če bi še pa bil tak nor kot je bil v svojih 20-ih pa nimajo za burek to je realnost:D, večina dirkačev njegovih let lahko samo sanja o takih rezultatih.

To seveda ni res. Več kot imaš, več rabiš, ker imaš večje izdatke (npr. nekak se ne spodobi oz. pri timih določijo približno kako se morajo vozniki oblačiti, obnašati, kje stanujejo ... npr. nekak ne gre skupaj, da se moto GP voznik vozi v rjastem Citroen AX-u ali pa da živi v najetam stanovanju v bloku, kjer jih je pol v socialnih stanovanjih). Zame to ne bi bilo nič takega, ko pa si na tako visokem nivoju, to pač ne gre več tako. In tak stil življenja je kot sod z veliko luknjami, ki jih je potreno čepiti z veliko denarja:

Plače 2015: http://www.totalsportek.com/motogp/riders-salaries/

Plače 2014: http://www.tsmplug.com/richlist/motogp-riders-salaries/

Torej za plačo ni dovolj, da si boljši. Moraš biti všečen (kot v javnem sektorju).

Hmm, če nisi dober in ker imaš sloves ti pripada dober motor? Ni čudno, da talenti ne morejo priplavati na površje oz. vsaj težje, če pa ne morejo do dobrega motorja,  česar pa kot gledalec ne želim!!!

Eh, pa daj nehaj glede norosti pri 20-tih :). Sedajni dirkači so na malo drugačnem nivoju, kot pa so bili v tistih časih, ko je Rossi začel uvajati profesionalizem v moto GP. Drugi so v tistih časih po dirkah ženske preganjali, pa žurirali do naslednjega dne :). In ker je sedaj moto GP na tako visokem nivoju in ker vsi delajo kot profesionalci, kjer samo talent ni več dovolj, bo res zelo težko ponoviti tak rezultat.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Skratka Rossi je še zmer drugorazrednik,ki ima dober motor samo zaradi svoje osebnosti oziroma značaja.Rezultate ima pa zato,ker imajo prvorazredniki velikansko smolo!  :headbang:   Ampak res še nisem zasledu,da bi kdo od svetovnih znalcev reku Rossi ima srečo,si ne zasluži tega motorja,ker je drugorazrednik,ta motor bi moral imeti (Smith,Bradl,Espargaro,Dovi,Abraham,bikez,builder,ali pa kateri drug prvorazrednik,ki jih je toliko v vrsti.....).

Sama fovšija in zavist vas je!

Objavljeno

boš to na koncu sezone ponovil, ko bo rossi vs lorenzo ene 6:12 s tem, da je prve tri dobil rossi, ko se je lorenzo še mal lovil...

Objavljeno

Loviš se ti še vedno, in še dolgo se boš zgleda...

Objavljeno (popravljeno)

boš to na koncu sezone ponovil, ko bo rossi vs lorenzo ene 6:12 s tem, da je prve tri dobil rossi, ko se je lorenzo še mal lovil...

to pomeni, da je nekdo, ki zmaga 6 dirk v motogp, drugorazrednik?

ali kaj si htel s tem povedat?

jemomilomater majo eni visoka merila!  :mellow:

Popravljeno . Popravil BenX
Objavljeno

jst nevem kje si videl besedo drugorazrednik? kot prvo.... in kot drugo, ne da bo zmagal 6 dirk... tolkrat bo pred lorenzom.. pa še zdej nevem zakaj sm mu dal tolk dobro razmerje :D računam na kkšn kiks lorenza še...

Objavljeno

samo Lorenzo pa kar dobro poje :)  

• Všeč mi je 2
Objavljeno

jst nevem kje si videl besedo drugorazrednik? kot prvo.... in kot drugo, ne da bo zmagal 6 dirk... tolkrat bo pred lorenzom.. pa še zdej nevem zakaj sm mu dal tolk dobro razmerje :D računam na kkšn kiks lorenza še...

nisi rekel. jaz sem nekaj zamuckal in narobe prebral. se opravicujem.

Objavljeno

No sej posredno bi res lahko sklepal, da sem rekel da je, glede na post, ki je bil napisan pred mano... Ampak je bolj letelo na to, da ne bo lih rezultatov, ki ga po plači in statusu postavljajo ob bok lorenzu... Je pač popularnost tista, ki mu daje te statuse... Pa sej ni nč narobe, pa pa tudi res je, da je lani imel kr dobro sezono...

Objavljeno

Za naslednjo dirko sem na Hrvaškem pa razmišljam kako bi gledal motogp? Vrtijo na kakšnem njihovem kanalu al je še kje prek neta v živo?

Objavljeno

Eurosport Deutshland prenaša in mislim da ima večina hrvaških operaterjev tudi ta kanal. Vsaj jaz sem tako spremljal dirko v Jerezu v Umagu. :)

Objavljeno

Ce imas pametni telefon ter si narocnik tvina, si na telefon nalozi tvin ter uporabi isti id&geslo kot doma! Najboljsa alternativa

Objavljeno (popravljeno)

Ukica tvin, voyo, tv2go in drugi delajo samo na območju Slovenije... Ne širi neresnic... Lahko pa si zrihtaš slovenski vpn, pol dela pa tud na Hrvaškem... Zdej po kafičih majo nemški eurosport, sam boš mogu narajmat... Drgač pa če maš mobilni net, pa mogoče kak laptop pa stream... Al pa če se boš na kak wifi pršlepu

Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno

Meni dela tv2go v biogradu super, preko mobilnega neta

Objavljeno

Iba  ,a to dela na WiFi ali imaš kako kartico ? Na katerem programu pa oddajajo to ? 

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!