Miha X Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Res ga je Rossi usral s temi čudnimi in blesavimi izjavami, ampak je za MM, Lorenza in vse ostale še vedno Doctor. Do devetih lovorik vsem manjka še veliko treninga in pa sreče. jany 1
payback Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 zj nwm ste gledali to video konferenco z temi izjavami meni se je bl zdelo sarkasticno mal v sali mogoce tud zares kolk je resno mislil nevem so pa vsi neresni zgledli glede teh izjav pomoje so zanalas tud mal en drugega pikal.... upam da bo jutr napeta dirka z borbami
-Jani- Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Ob kateri uri je potem jutri dirka?
Ditrich Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Stanje blesavih komentarjev: Rossi - 1 Lorjokicaenzo - 5244 Dejanx in bojc84 2
aselak Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Fantje, kdaj je jutri start moto gp? Ob 8.00? Ker prenos naj bi bil 7.15? Prosim za info da ne bom spet angora zajc ustal 2h prej, še ves prepit;)
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Če zdajle nehaš pit boš čist OK jutri. Prenos na A kanalu se začne ob 6:00 in zaključi ob 9:20. Po tem bi zaključil, da je start moto GP ob 8:00 Pa ne pozabi med popivanjem, da je potrebno uro prestavit za 1 uro nazaj. Tko bo še eno uro manj spanja. Pa nazdravje
builder Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Če zdajle nehaš pit boš čist OK jutri. Prenos na A kanalu se začne ob 6:00 in zaključi ob 9:20. Po tem bi zaključil, da je start moto GP ob 8:00 Pa ne pozabi med popivanjem, da je potrebno uro prestavit za 1 uro nazaj. Tko bo še eno uro manj spanja. Pa nazdravje 1 uro več, al pa bo lahk celop uro žrl, brez dab se na uri poznalo
aselak Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Fantje, kdaj je jutri start moto gp? Ob 8.00? Ker prenos naj bi bil 7.15? Prosim za info da ne bom spet angora zajc ustal 2h prej, še ves prepit;)
builder Objavljeno Oktober 24, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Fantje, kdaj je jutri start moto gp? Ob 8.00? Ker prenos naj bi bil 7.15? Prosim za info da ne bom spet angora zajc ustal 2h prej, še ves prepit;) 08.00
Popularna objava Mutika Objavljeno Oktober 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 Hja, no ... kot da na tem forumu domuje kompletna strokovna in medijska ter psihološka smetana MOTO GPja. Kako utrujajoče je brati obtoževanja, pa prikrita in neprikrita zmerjanja, pa obkladanja, res škoda. Tale forum bi lahko bil dober. Saj smo vsi tukaj zaradi skupne ljubezni do motošporta, ne? Ni dvoma, da bi bili sposobni ful kul debat brez nogometno / navijaških izpadov. Tisti, ki že desetletja spremljamo moto šport vemo, kakšni nabildani egoti so vrhunski športniki, še posebje tisti, ki zmagujejo. Vsi delajo napake, vsi so včasih zoprni, naduvani, samovšečni in mi vsi imamo svoje favorite. Lahko si predstavljam, kako mora iti Rossi komu na jetra, saj gre meni na polno na jetra Lorenzo. Jasno, da imam svoje vzroke, ki pa jih verjetno drugi nimajo. Recimo: Iannone je najnovejša cvetka iz barvne palete Horhejevega karakterja. Pa vseeno mi na kraj pameti ne pade, da bi ga obkladala z raznimi izrazi, še manj njegove navijače. Rossi? Je pač Rossi. Seveda je mnogo tudi tistih, ki ga ne marajo. Vsak iskren (in normalen) ljubitelj tega športa to vidi in četudi ga ne mara, ne bo izpodbijal njegovih (še dooolgoooo) nedosegljivih dosežkov. Vale tudi ni edini, ki strelja kozle. Kot tudi ni edini, ki jih ne! Čeprav navijam za njega že ves čas pa ga ne bom nikoli povzdigovala v zvezde. Saj ne gre za pomembne zadeve, imam lastno življenje. Ker je moto gp zame pač zabava, jo tako tudi jemljem. Ob zadnjih izjavah se prav zabavam. Kako vsi tekmovalci skupaj kurblajo javnost. Sploh tastari je namazan z vsemi žavbami, predvsem pa se zaveda, kaj pomeni psihološka bitka in pozornost ter pritisk medijev. Malo je usmeril pozornost na malega, da ga res ne bo še bolj oviral, kot ga je v Avstraliji (kar je bilo celo meni jasno že kar tako na pogled), sploh pa je vedno izvajal psihološki pritisk na tekmece. Jutri (danes) bo prav zanimivo! Ne upam sploh pomisliti, kaj bo (na tej in na zadnji) dirki. Upam, da se motim, ampak kot da ne bo še odločitve o prvaku. Zdi se mi, da bo Lorenzo na čisto popenil, Pedro je neobremenjen in zelo hiter, Dukatija lačna zmage, da o MM ne govorim ... Rossi pa mi deluje malo utrujeno. Dejstvo je, da če bo Lorenzo prvak, bo to pošteno, saj je res hiter in odličen pilot. Celo privoščila bi mu, le gledat ga ne bom mogla. Priznam, da bo moj nasmešek res kisel. Če pa bo Vale prvak, pa bom happy in se bom režala okoli glave. Če pa ne bo 10. naslova, kar je celo možno, saj je že vidno utrujen, bo itak še vedno numero uno zame. Brez navijaških strasti - pri teh letih zbrati toliko motivacije in moči ter voditi skozi skoraj celotno prvenstvo, proti krdelu izjemno sposobnih in zagrizenih mulcev, ki bi te najraje požrli, ... ? Pa saj mnogi tukaj sami vozite motorje ... lahko se vživite v te vesoljce. Vse jasno. Vale, stari, !!! Pa ne pozabite prestavit ure. suzuki, IBA, skategrizzly in 11 others 14
gretzky Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 ksz... Zarco res zmagal (itak je zasluženo prvak), ampak bi danes bolj privoščil Luthiju. Škoda, ker mu je zmanjkalo moči (gum) ravno na koncu. Zdaj pa... MotoGP Mutika 1
KennyJR Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Rossi se je kr mal zresnu... Bogi zgleda... Pa ja ne bo klonil pod pritiskom... No sej lorenzo ne gleda nič bolj... Pomojem bodo danes ravno živci odločili... čeprav v osnovi tega nebi pričakoval, glede na to za kakšne dirkače gre ☺ Mm spet dela za lorenza... Hahaha Le da je danes bolj očiten... Hahahaha... Očitno mu je rossi potegnil živc v četrtek ;-) Mutika 1
jskrablin Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Pa je dobil, kar je iskal. maxxim, skategrizzly in motozajebant 3
danci1973 Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 O f**k... hilton in Mutika 2
jskrablin Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Svinja! Kazen! Se strinjam. Pobrat vse GP točke in suspendirat Marqueza za zadnjo dirko. Rossi je bil spredaj, Marquez je zadel v njega. bojc84 1
Snečer Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Poteza je klovna stala prvenstva, ker na zadnji dirki bo verjetno marquez vrnil s trkom kot senna. Vsaj jaz bi tako naredil not v njega pa srečno klovn. maxxim in 3ninja 2
jest7 Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 (popravljeno) Navijam za Rosija, ampak tukaj ga je čist očitno brcnil. Bumbar, tega ne delaš na motorju. Popravljeno Oktober 25, 2015. Popravil jest7 builder, maxxim in Mutika 3
jvalant Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Pa kaj je z vami, idioti jedni! Skoz poslusamo kako ce se je Lorenzo jezil, da je to pac dirkanje, ce se boji nej gre sah igrat ipd... Dirkala sta, prehitevala sta se... Ce bi tkole prehitel Rossi bi bil car... Se je pa JASNO videlo, da ga je Rossi pocakal, izrinil in brcnil. Dobil je Rossi kar je iskal z izjavami... in ko ne more prehiteti, brcne. Da ga ni sram idiota jednga. Snečer, maxxim, 3ninja in 1 other 4
Snečer Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Ne samo to, "gledal" ga je in si ga "nastavljal" ter bil nervozen. Ti pravim, da sem Marquez, ga na zadnji tekmi skinem v lepem ovinku, da greva oba v pesek builder 1
KennyJR Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 V kolikor Rossi ne dobi kazni ima lorenzo prosto pot, da na zadnji dirki brcne rossija v pesek...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 25, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Rossi je Kralj!!!! Treba mulce naucit manir! builder, skategrizzly, DAMI34 in 1 other 4
Priporočene objave