Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 42 minutami, exclan pravi:

Je dovolj počasi in razumljivo?

No, vidiš da znaš?

Torej, sva istega mnenja, še vedno mi pa ni jasno, kaj si mislil, ko si omenil Suzuki.

----------------------------------

Če je res MM oviral Rossija, je moje mnenje takšno, da si je Rossi za početje MM sam kriv, ker ga je dan prej "določil", da pomaga JLo. Verjetno je to početje Marka bilo odziv na Rossijeve govorice. Močno dvomim, da bi Honda pomagala Yamahi, ker če bi, potem bi verjetno prej Rossiju, kot JLo.

Takšno izjavo nebi pričakoval od starega mačka, kot je Rossij.

Nič bat, dirka bo izredno zanimiva.

Objavljeno
2 hours ago, DIN said:

Nesportno? Caki mal, MM gre provucirat, mu Rossi da vedt, da to ni ok, MM se zaleti kot zmeraj in pade po tleh.....in zdej je Rossi vsega kriv? Yeah..... :D

"Zaleti in pade potleh"

q:^D

Objavljeno
10 hours ago, greg570 said:

Je še kdo opazil kako sta se oba ducatija (poleg 93 seveda) lepo umaknila lorenzu po štartu? 

Seveda sta se... Ze celo leto se mu umikata. Sej sta vsaj 0.5s hitrejsa, ampak se zmerom rajs umakneta

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 12 urami, tadejh pravi:

Nekateri si rajš poglejte posnetek podelitve, k tolk hvalte Lor....

K je dobu Vale pokal mu Lor... ni niti zaploskal, na koncu pa je lepo obrnil še palec navzdol...

K je bil na vrsti Lor... pa mu je Rossi lepo zaploskal... Meni osebno to dost pove o človeku...

Moto GP se je s takšno kuhno po domače povedano zasral 90% folku, k ga spremla... In še kako se jim bo to poznalo, samo očitno se tega ne zavedajo al si pa zatiskajo oči...

lej kva čš..vsi ostali lohl prehitevajo pod rumeno zastavo edin on lohk sam pod umazanobelo...

pred 11 urami, Snecer pravi:

Na mene motogp ne vpliva, ker le občasno gledam ta cirkus. 

ne gre ti tukaj..pr kardanih s pa zakon ... tko da rajš se tam drži ...

Objavljeno

nx650 - k tvoji sliki so mi text popravli ... še zmeraj nisi določil ker je snekica ker pa Kjr..

ima kdo podatke o povprečni gledanosti na tekmo? ker podpisnikov peticije je borih 405k ..

Objavljeno (popravljeno)
44 minutes ago, speedfighttuning said:

Vsi tisti, ki še niste spregledali si poglejte ta video:

https://www.youtube.com/watch?v=vF7eaeQbEhY

Če po ogledu tega videa ne spregledate vam pa res ni pomoči.

Po Ljubljanskem maratonu sem prišel domov, dal dirko na zamik in od takrat švical bolj, kot zjutraj na tistih 10km..

Ampak ne zaradi Valentina.. Bolj zaradi bedaka, ki je pozabil na smisel in bit dirkanja.. Zgleda da mu je sedaj bistvo samo še v drkanju tistih, ki rečejo nekaj kar mu ni všeč (ker resnica boli) in lezenje v rit idiotom, ki stojijo v ozadju.. Čez čas se bo kesal - javno pred vsem svetom - grem glavo stavit..

Bedak.... Resno - bedak brez primere..

Popravljeno . Popravil Ditrich
Objavljeno

V Valenciji so že posneli dirko. Predvajali jo bodo v nedeljo :)

Objavljeno

12189846_10156154085155006_2250673967631

Objavljeno

Dež bo ulivau kot iz škafa,dirka bo prekinjena in Vale bo nesu naslov domu... 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
10 hours ago, thumper said:

nx650 - k tvoji sliki so mi text popravli ... še zmeraj nisi določil ker je snekica ker pa Kjr..

ima kdo podatke o povprečni gledanosti na tekmo? ker podpisnikov peticije je borih 405k ..

Nimam pojma kater je kater, ne poznam nobenega .. pa me tud ne zanima kater je kater... :).

Objavljeno (popravljeno)
pred 11 urami, speedfighttuning pravi:

Vsi tisti, ki še niste spregledali si poglejte ta video:

https://www.youtube.com/watch?v=vF7eaeQbEhY

Če po ogledu tega videa ne spregledate vam pa res ni pomoči.

na 2:50 je lepo frejm po frejm vidno, kako mu je s kolenom premaknil čelado, kar nakazuje, da ni bil nežen sunek, vsekakor pa nameren... za to je dobil kazen in nevem kaj kdorkoli še joka... no ni dobil kazen ravno za to, dobil je kazen, ker je povzročil padec s celotnim dejanjem... to kar opisujem na posnetku je odgovor, zakaj je kazen upravičena... seveda je precej premila, ker če je samo 3 pike za to, to lahko enkrat vsak naredi... brezveze..

ja okej, jokamo ker je mm ni dobil... tudi meni se mogoče zdi, da bi jo moral... ampak kje je kakšno pravilo, ki bi ga kaznovalo? no, ko kdo kaj najde naj bo glasen...

do takrat pa... eni so sekali šikane pri prehitevanju, torpedirali voznike, pa niso bili kaznovani, pa imamo za vse te stvari pravila črno na belem!

Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno
pred 13 urami, UnionJack pravi:

image.jpeg.a43869d15f3f72f80d49ef654645c

Z BMWjevim kardanom bi ga lahko fajn užgal po hrbtu :)

Objavljeno
16 minutes ago, KennyJR said:

ker je mm ni dobil... tudi meni se mogoče zdi, da bi jo moral... ampak kje je kakšno pravilo, ki bi ga kaznovalo? no, ko kdo kaj najde naj bo glasen...

Se pravi da je treba sprejeti pravilo ki bo tako početje (kar je počel na zadnji dirki MM) kaznovano z nenastopom na eni dirki.

Objavljeno

MM je dobil kazen. Je veliko hujša od Rossijeve in bo trajala mnogo več kot eno dirko.

Objavljeno (popravljeno)
pred 17 minutami, orcus pravi:

MM je dobil kazen. Je veliko hujša od Rossijeve in bo trajala mnogo več kot eno dirko.

Se podobno mnenje komentatorja poptv:  http://www.24ur.com/sport/motogp/mnenje-komentatorja-je-to-konec-sveta-kot-ga-poznamo.html

Popravljeno . Popravil albin
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 8 minutami, albin pravi:

Zanimivo pisanje, predvsem zato, ker je to komentar človeka znotraj tega moto cirkusa. Ima pa vsak svoje mnenje, jasno. Ni nujno, da se z vsem strinjam(o).

Po vsem napisanem in prebranem imam že poln kufer pretiravanja na eni in drugi strani kot tudi samega dogodka. Res, da se bomo dolgo spominjali, vendar življenje gre dalje in na svetu se dogaja 99,9% bolj pomembnih stvari kot egotrip med Rossijem in Marquezom.

Z enim stavkom moje osebno mnenje (no, mogoče v dveh stavkih, enega samega preprosto ne znam napisat) :blush::P:

v dogodku in posnetku vsak navijač vidi svoj scenarij, odvisno za katerega dirkača navija in razgrete glave nočejo sprejeti dejstva, da sta kriva oba; oba sta se šla potencirano nešportno igro, kateri je igral bolj "umazano", pa je spet odraz videnja ter navijaških strasti posameznikov (sama sem veliko bolj jezna na Markeca, ker pač navijam za Valeta, ampak jezna sem tudi nanj). Vendar s tem ne bo konec moto gpja, ne bo konca kariere ne enega in ne drugega, si pa pri vsem tem domišljam, da najbolj živčka Lorenzo. :kva2:  :P (Kar najbrž tudi ni res, ampak mi gre ful na smeh, ko si to predstavljam ... :jezik:).

Gremo dalje, v nove dni in v nove dirke! I can hardly wait to Valencia! :yea2:

Objavljeno

Po tem, ko sem danes prebral članek Keržišnika je čisto mogoče, da bi se znal Marquez pokazati v drugi luči kot jo vsi pričakujemo, kar bi bilo čisto možno. S še eno podobno dirko kot jo je izvajal v Sepangu mislim, da bi si totalno zapečatil usodo pri rossijevih navijačih za lep čas v nasprotnem primeru, da bi začel mešat štrene Lorenzu in ga mogoče tudi spravil iz proge bi pa kaj kmalu postal Rossijev heroj tako, da pustimo se presenetit in bomo videli kaj nas čaka v Valenciji.

Objavljeno

ksz...

Meni pa bi bilo najbolj všeč, če bi v Valencii vsi dirkali najbolje kakor znajo. Brez spuščanja Rossija naprej, brez zadrževanja in podobnih igric, brez "torpediranja" Lorenza, brez... Pa da se Dorna ne bi preveč vmešavala z (ne)potrebnimi kaznimi. S tem bi se naredilo največ za MotoGP prvenstvo, ki se mu je v zadnjih tednih močno zmanjšal ugled.

Naj se vsak pokaže najboljše kakor se zna. Pa četudi bo Lorenzo prvak, pa čeprav ga ne maram zaradi njegove osebnosti. Res pa je tudi, da se ne spomnim, da bi se Lorenzo kadarkoli šel take igrice, za kakršne zdaj obtožujejo Marqueza.

Objavljeno
pred eno uro, gretzky pravi:

"kadarkoli šel take igrice, za kakršne zdaj obtožujejo Marqueza."

Do zdaj mogoče še ne, po njegovi reakciji po dirki se je pa zgleda veselo pridružil 

Objavljeno
pred 8 minutami, bmwslo pravi:

Do zdaj mogoče še ne, po njegovi reakciji po dirki se je pa zgleda veselo pridružil 

Najbrž misliš Lorenza? Ne bi rekel. Jaz razlikujem, če je nekdo jamrač (Lorenzo, prej tudi Stoner), obenem pa vozi fer in pošteno.

Če pa govorimo o Marquezu in njegovem početju, pa je to (če je res) izpod vsake kritike. To ni športno. In pravi karakter se lahko pokaže tudi takrat, kadar ne gre vse po načrtih (njemu letos ni šlo).

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!