basbas Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 Ma ga čaka laia, pa ne pomaga... CCa 5ur ja......pol je pa šla.
ANCIENT Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 Dakar 2015 je končan... Coma zmagal med motoristi, drugi Goncalves na Hondi. Miran na koncu skupno 28. Čestitke Miran! Nearrain 1
vandrovec Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 ..."večni" Coma. Zakaj je Goncalves dobil 17 min Penalty, ker dugače bi bil prvi?
TakeALookAround Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 Prehitr je vozu, pa menjava masine.... http://motorsportstalk.nbcsports.com/2015/01/15/dakar-penalties-hurt-hondas-barreda-and-goncalves-give-coma-breathing-room/ vandrovec in basbas 2
TakeALookAround Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 Sam cist hudo kje se to vozjo.... gasperX 1
Popularna objava thumper Objavljeno Januar 17, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 čestitke vsem ki so prižli do cilja !!!!! CeneR, builder, basbas in 7 others 10
corser Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 Dakarja še ni konec! Zdaj mora @Whiskey še secirati Stanovnika, narediti analizo zaostankov in seveda dokazati, da je za en k.... dore, kp-kp, Ni3ous in 6 others 9
thumper Objavljeno Januar 26, 2015 Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 whiskey se ga je nažrl z albanskim konjakom tko da bo ene dva tedna odsoten.. builder 1
Gaunar Jokl Objavljeno November 24, 2015 Opozori Objavljeno November 24, 2015 (popravljeno) http://motosvet.com/2015/11/23/miran-stanovnik-ne-bo-me-na-startu-dakarja-2016/ O fak (ne jakov). Žestoko pićeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Popravljeno November 24, 2015. Popravil Gaunar Jokl
TakeALookAround Objavljeno November 24, 2015 Opozori Objavljeno November 24, 2015 Skoda! Sej bo Marcic! Tko da bomo vseen klikal k nori Pa nekateri uporabniki morjo bit ful veseli....Me zanima, ce bo stajerc kej stajerca popluval....ponavad je ze na takem primitivnem nivoju....
Hrusti Objavljeno November 24, 2015 Opozori Objavljeno November 24, 2015 Evo od Simona KTM že čes moje plava on bo pa tud kmal za njemu frčov po zraku. Upam da bol uspešno kot pred dvemi leti GO GO GO Marča TakeALookAround 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 2, 2016 Opozori Objavljeno Januar 2, 2016 Se maaaal! Simon je ze dobr zacel, so mu celado spisdil....Je dobil kr eno, tko da ne bo sam v rutki startal Drzmo pesti!
basbas Objavljeno Januar 2, 2016 Opozori Objavljeno Januar 2, 2016 http://www.dakar.com/dakar/2016/us/ Cartman 1
Snečer Objavljeno Januar 3, 2016 Opozori Objavljeno Januar 3, 2016 http://www.dakar.com/dakar/2016/us/rider/314.html Drugače pa škoda, da ni župana poleg, še ni očitno prišel dovolj blizu občinske blagajne je imel fajn PR in bo sedaj dolgčas. Knavs84 in UnionJack 2
TakeALookAround Objavljeno Januar 3, 2016 Opozori Objavljeno Januar 3, 2016 Pester zacetek, vcerej je ena baba razbila svoj avto med gledalce, dons pa tkole... Race director Étienne Lavigne has just confirmed that today's stage has been cancelled.The helicopters needed to guarantee the safety of the participants during the race are unable to fly due to poor weather conditions on the course of the special and at the end of the stage.The entire field will reach Villa Carlos Paz under link section conditions. Motorcycles and quads will travel in a convoy, cars on their own and trucks on the course reserved for assistance vehicles. UnionJack 1
Lipstick Objavljeno Januar 4, 2016 Opozori Objavljeno Januar 4, 2016 (popravljeno) http://www.motoblog.it/post/754061/dakar-2016-tappa-1-annullata-per-maltempo Popravljeno Januar 4, 2016. Popravil Vezalka TakeALookAround, gsxf750, basbas in 3 others 6
basbas Objavljeno Januar 4, 2016 Opozori Objavljeno Januar 4, 2016 Tudi Laio je zalilo ,,,škoda. TakeALookAround in gsxf750 2
Lipstick Objavljeno Januar 4, 2016 Opozori Objavljeno Januar 4, 2016 (popravljeno) Sej so jo uspešno posušil in je šla naprej .Poglej proti koncu videa. Honda’s Paulo Goncalves had somewhat of a nightmare stage, suffering with electrical and mechanic problems, resulting in a lowly finish. Likewise, KTM’s Factory Rider Laia Sanz partially drowned her bike. She was able to quickly solve the issue and despite both riders poor start, they begin today’s stage in 29th and 30th place after invoking the Elite Riders rule meaning they can, only once in the rally choose to start further up the order. It was a rule designed to make the race safer for all those concerned. Popravljeno Januar 4, 2016. Popravil Vezalka TakeALookAround, Knavs84, Kmet2 in 1 other 4
Snečer Objavljeno Januar 4, 2016 Opozori Objavljeno Januar 4, 2016 bedna stran uradna, dobro da v aplikaciji takoj vidiš marčič na 75.mestu loeb pa poharal prvi stage in vodi.
UnionJack Objavljeno Januar 4, 2016 Opozori Objavljeno Januar 4, 2016 stran je naraunost zanikrna! a je app al kej druzga kjer se da hajlajtse videt oz. posamezne klase?
basbas Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 pred 18 urami, Vezalka pravi: Včerajšnja etapa je bila hitra in nevarna. Srečen sem, da sem OK, saj sem močno padel pri kakšnih 120 km\h. Na specialu je bilo dosti omejitev hitrosti na 50 km\h in enostavno nisem mogel razumeti, kako se je lahko Sonik lahko peljal mimo mene, da sem ga potem moral po koncu omejitve spet prehitevati, kar je bilo nevarno. Ko je prišla nova omejitev, me je spet prehitel, znašel sem se v oblaku prahu in v zaprtem ovinku in tako sem padel. Pritožil sem se in Sonik bo kaznovan, a to mi ne pomaga dosti, ker sem izgubil najmanj 15 minut, da sem pobral vse dele od motorja, ki so po padcu ležali okrog. Nisem se polomil, imam pa zatečen prst in koleno. Motor je pa takšen, kot bi prišel iz tretje svetovne vojne - vitalni deli so sicer nepoškodovani, bom pa rabil precej časa, da ga sestavim. UnionJack 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Zmer ga to zjebe,da ga nekdo prehiti,pol ga pa base k norc v pesceni megli pa bum....u izi,dolga je se!
BRANE Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 simon marčič prišel tudi čez današnjo etapo. BRAVO. kje ste zdaj tisti znalci ki ste lani in še kako leto poprej pljuvali po "turistu" stanovniku? TakeALookAround, kp-kp, Kmet2 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se