izibajker Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Zdaj bom pa še jaz eno (ne)resno temo odprl. Da vidimo, koliko si upate svoj "nick name" obrazložit. Je v posamičnem imenu skrit kakšen globlji pomen, lingvistična ali morda matematična skovanka, šifrirano sporočilo... Če je preblisku pri izbiri botrovala kakšna zgodbica ali dogodek bo tudi to zanimivo razkritje... Nedvomno se bodo pri mnogih nakazale tudi značajske lastnosti lastnikov. Hec mora bit, zato kar na plano z razlagami. In prosim naj vsak prvenstveno komentira samo svoje ime, ne pa, da po nepotrebnem mlati prazno slamo po ostalih. No ja, morda si bo pa kdo prav zaželel, da ga drugi secirajo. V tem primeru naj to svojo željo jasno izrazi. Moj nick (izibajker) je bil hipno izbran, ker se z bajkom rad vozim bolj na izi Kmet2, DAMI34 in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) Kmet2- sodeloval sem v resničnostnem šovu Kmetija 2 del,tako so me začel prijatelji klicati P.S. zato se tudi ne skrivam za nickname......tisti ki radi žalijo in trolajo pa so dodobra zakamuflirani ! Popravljeno November 24, 2014. Popravil Kmet2 izibajker, Efendi, Andrejcer in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 PrimozC, Efendi, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) KARMEN1 je preprosto moje ime. Ampak ko se želim na kateri nov forum registrirati, je pod imenom KARMEN že nešteto prijavljenih, v vseh različicah izpisa. Zato kar takoj dodam 1 zraven in upam, da se s tem nickom še nobena ni prijavila. In če prime, prime . No, kjerkoli boste našli KARMEN1, sem skoraj sigurno jaz :grrr . Drugega pomena pač nima . P.s.: tudi jaz se nikoli ne skrivam za nickname. Popravljeno November 24, 2014. Popravil KARMEN1 Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 po tem zajčku ... .... .... izibajker in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Kmet2- sodeloval sem v resničnostnem šovu Kmetija 2 del,tako so me začel prijatelji klicati P.S. zato se tudi ne skrivam za nickname......tisti ki radi žalijo in trolajo pa so dodobra zakamuflirani ! Ja, tile so res nevarni, se skrivajo za ženami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Ne mlati prazne slame po kmetu ! thumper in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 po tej slikci PrimozC in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Ime in prva crka priimka....nimam domislije zgleda Efendi, ludiluka, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Ime in prva crka priimka....nimam domislije zgleda ma kej si zdej nrdu zdej te bojo use bejbe masovno na fb dodajale :grim KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 ma kej si zdej nrdu zdej te bojo use bejbe masovno na fb dodajale :grim Bumbar ti si dal fotko gor lih zato, da te bojo dodale sej Luka je fajn samo kaj ka....je Ducatista ludiluka, gasperX in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Enkrat je že bila tema s tem vprašanjem...od kod in zakaj takšen vzdevek. Pa dajmo še enkrat, mnogo članov je na novo... V glavnem.. če imaš motor, si itak ene vrste posebnež, frik. Vsaj pred par deset leti je bilo tako. Sem si pa ta vzdevek nadel, ko sem se prvič registriral na ...mogoče ravno tem forumu...? V glavnem, na vsakem forumu imam ta vzdevek, nimam kaj skrivati. KARMEN1, DAMI34 in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Bumbar ti si dal fotko gor lih zato, da te bojo dodale sej Luka je fajn samo kaj ka....je Ducatista mislim da ni nobena tolk smotana da bi me dodala KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ata Slon Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 na forum sem se registriral l.2003. takrat smo se okol preganjali z Cagiva Elefanti, v naši bandi pa sem bil edini že fotr. evo, to je to DAMI34, PrimozC, izibajker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) js sm maus, ker sem ninđi podoben ... tko me kličejo od leta 1974 ... aja .. pa ćustwa imam :krneki: Popravljeno November 24, 2014. Popravil maus Efendi, izibajker, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Tretje kolo pa res ne morem skrit. Kmet2, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Bojan je moje ime, vsi me kličejo Bojč, ker pa je na vsakem forumu že kakšen Bojč prijavljen sem pač malo drugače napisal ... izibajker in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Ko sem se prijavljal je na mizi ležal časopis. Na prvi strani je bila reklama za Cicibanove čevlje... Fantocci, DAMI34 in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Okrajšano od Nazif. Številko pa kar tako dodal, ker je pač bila toliko minut na uri. Ostanek iz srednje, ko je profesor prišel v razred, odprl redovalnico, pogledal na uro in glede na minute izbral trpina po vrstnem redu v redovalnici, ki ga je izprašal. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Po mopedu ... jako komplicirano. maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Moj vzdevek imam zato ker sem tako plašen in gibčen kot Bambek! Pa dolge trepalnice imam. maus, maxxa, thumper in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Po mopedu ... jako komplicirano. Isto....po prvem mal večjem mopedu:) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Moj prvotni nick je bil motozačetnik, pa so me po vseh mojih zajebancijah na forumu preimenovali v motozajebanta, oz skrajšano MZ DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 (popravljeno) ...pojma nimam.. ...Živnorc... Popravljeno November 25, 2014. Popravil Zivnorc DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 hmmmm leta 1986 me je dedk oficir poimenoval po Dr. Mladenu (partizanski film, kao, da bom pameten in moder kot on.. .) ) in do leta cca. 99 al 2000 je bilo kar nekaj nickov (miško, mladenko, maldini, maki,. .) k sem se pa prklopu na net (takrat "fen" wu-tang-clan-a") pa sm si dal prvi nick "raekwon" hahahaha bila je to doba mIRCa in raekwon mi kmalu "dopizdil".. "...kdo je to, kva je on, dj s neki bl normalnega...." no pa smo igral Call of Duty 2. Imeli smo klan Mafia, pa smo si dali nicke Pajo, Ferdo,.... in Rajko. Ni bilo treba dolgo, pa sem bil Rajc. ... nadaljevalo se je na mIRCu, kjer sem se zapričal z neko punco... ni ji bil všeč rajc pa mi rekla, da je veliko bolj simpatično mladenč. Č-ja nisem mogel uporabljat zato je nastal mladench. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se