maus Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 aha .. poćeli smo šamarima ĆUSTWA SM POTLAĆIW slovensko nikcname ? ... vzdevek, nadomestno ime, nadimek, callname, partizansko ime, odziv, lozinka DAMI34 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno November 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 28, 2014 (popravljeno) aha .. poćeli smo šamarima ĆUSTWA SM POTLAĆIW slovensko nikcname ? ... vzdevek, nadomestno ime, nadimek, callname, partizansko ime, odziv, lozinka Ne ne, lozinka je pa čisto nekaj drugega kot nickname. Za tiste, ki niso bili na obveznem služenju v jna kratko pojasnilo. Lozinka je bila codename, največkrat uporabljena na straži. Vsak dan se je menjala, izmislil si jo je pa dežurni oficir. In ko si recimo ponoči stražil kakšno skladišče, vozni park ali kakšen drug objekt, in so se ti od nekod nenapovedano približale sumljive pojave, so morale poznat lozinko (in odgovor), sicer je lahko kdo po njih vžgal s kakšnim rafalom... Popravljeno November 28, 2014. Popravil izibajker thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 ...orao javi se... orao javi se... ... orao pao... soko dolazi... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 odziv in lozinku sem pogosto uporabljal v Bileći leta 1983 .... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 odziv in lozinku sem pogosto uporabljal v Bileći leta 1983 .... :krneki: Proti kraju roka pa je lozinka že postala odrasla in s tem loza. DAMI34, Nearrain, KLOVN in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 Proti kraju roka pa je lozinka že postala odrasla in s tem loza. saj to je bil namen služenja vojaškega roka, po njem si postal odrasel moški thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 ...odrasel moški si postal, ko si napolnil šlem s svojo reprodukcijsko tekočino. Do takrat smo pa imeli vsi nicknejme DRKAĐIJA (da ne bomo čist off topic) ...nekaterih pa se to drži še dandanes.... KLOVN, Nearrain, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 moj šlem je meu lukno ... do sm šele prot konc vojnega roka opazu ... ma veš kakšn sm biu .. suh, neprespan, žilast po ceumu telesu, izbuljene oke sm meu ... pol je biu pa zamašen in kmau napounjen in sem šu domou kot odraseu ćlouk DAMI34 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 ...odrasel moški si postal, ko si napolnil šlem s svojo reprodukcijsko tekočino. Do takrat smo pa imeli vsi nicknejme DRKAĐIJA (da ne bomo čist off topic) ...nekaterih pa se to drži še dandanes.... huh..takrat bi lahko šel domov že po dobrem mesecu... moj šlem je meu lukno ... do sm šele prot konc vojnega roka opazu ... ma veš kakšn sm biu .. suh, neprespan, žilast po ceumu telesu, izbuljene oke sm meu ... pol je biu pa zamašen in kmau napounjen in sem šu domou kot odraseu ćlouk sam to da si se skinu ti ni nč pomagal...isti si kot 38 let nazaj.. edin izlive maš dons bolj ćustwene .. DAMI34, Zivnorc, KLOVN in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 ker gvihtam DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 Zakaj BOBI?Ker sem kot otrok imel v levi roki BOBI palčke in v desni roki BOBI palčke(še dons me včasih prime ha ha..)pa se je kr prjel. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iom Objavljeno December 5, 2014 Deli Objavljeno December 5, 2014 katolik-Rim musliman-Meka ....................... ....................... ....................... ......................... ...................... ...................... motorist-Isle of Man thumper in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 5, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2014 katolik-Rim musliman-Meka ....................... ....................... ....................... ......................... ...................... ...................... motorist-Isle of Man Vsak pravi moto-vernik bi se na tem romanju seveda ustavil tudi tule http://www.nationalmotorcyclemuseum.co.uk/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno December 5, 2014 Deli Objavljeno December 5, 2014 Pravzaprav predvsem nisem hotel, da bi bil nick na temo motorizacije. Kot mul'c sem rad bral Karla Maya (takrat smo še kdaj pa kdaj prebrali kakšno knjigo), pa sem za nick ponucal del imena ene "osebe" iz njegovih knjig. Aja, pa atavar je prav ta persona. Kmet2, izibajker, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno December 5, 2014 Deli Objavljeno December 5, 2014 Js sm pa Hribuc od takrat k sm se iz prestolnice preselu u hribe ,pogruntavšcina mojga brata dondule, Zivnorc, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno December 6, 2014 Deli Objavljeno December 6, 2014 pohajač..čisto enostavno..moj priimek DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno December 6, 2014 Deli Objavljeno December 6, 2014 Pozdravljeni, to je moja prva objava na forumu in moj nick ni neka huda " zagonetka " notranc tu sem pač doma Lp, notranc P.s. pa mi žena reče notranc se piše z J Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 ker samica požre samca po parjenju.....no včasih tudi kakšnega zraven, ker postane fuuul lačna ker sovražm pajke ker ljudje pojemo skor 10 pajkov v lajfu..bljak (nenamenoma seveda) ker pajki prinašajo srečo (ne bi vedla) . . .. žal je resnica o izbiri nicka čisto drugačna :naughty: izibajker, thumper in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Jaz zase vem da ne jem pajkov, bodisi namerno ali kakorkoli drugače. So pa okusi različni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 pojma nimaš, razen če ne spiš ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 ...lej... če ti kak pajk zleze u usta, ni nč hudga... ... večji problem nastane, če ti na drugi strani teleščka naredi pajčevino.... I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Pravzaprav predvsem nisem hotel, da bi bil nick na temo motorizacije. Kot mul'c sem rad bral Karla Maya (takrat smo še kdaj pa kdaj prebrali kakšno knjigo), pa sem za nick ponucal del imena ene "osebe" iz njegovih knjig. Aja, pa atavar je prav ta persona. samo nekaj.... zmeraj ko vidim tvoj nick se mi v glavi pojavi enfield napis ... Pozdravljeni, to je moja prva objava na forumu in moj nick ni neka huda " zagonetka " notranc tu sem pač doma Lp, notranc P.s. pa mi žena reče notranc se piše z J to imaš sigurno kako politično azilantko a ? Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 ker samica požre samca po parjenju.... . . .. žal je resnica o izbiri nicka čisto drugačna :naughty: da so ti pajkice u rit lezle, ko si študirala za nick? builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 jaz pajke vse prej pobijem, preden kam zlezejo Zivnorc in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 (popravljeno) pajki in pajkice na katere je I30 mislil, nimajo nobene zveze z pajkom, pajkice maš oblečene in ti zagotovo v rit lezejo , glede na to, da ti se ne sanja, kaj so to pajkice, I30 teorija odpade :grim Popravljeno December 9, 2014. Popravil builder Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se