papez47 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Khmmm.... Papež, ker ga MS še ni imel, in prav je, da je kdo bdi nad ovčicami ...... 47, starost ob prijavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 builder, teb je realnost čist zapolnla tvojo glavo... se pa ne upam predstavljat od kje ti veš kako zgleda k pajkice u rit lezejo :xx: I30 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 (popravljeno) ... se pa ne upam predstavljat od kje ti veš kako zgleda k pajkice u rit lezejo :xx: iz ogledala? Popravljeno December 9, 2014. Popravil I30 Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 ja lej, sej bo sam povedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 kir se s športom ukvarja, mu je vse jasno, pač nisi športnik :grim Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 pojma nimaš, razen če ne spiš ..... Tudi midnight buffetov nisem še imel, ki bi vkljkučevali pajkovsko pojedino. Od kje ideja, da bi slabovidni pajki, ki kompenzirajo svojo hibo z občutljivostjo na vibracije, zlezli v usta ogromnih vlažnih ust ki zanje predstavlja nevarnost in strah :B Dost offtopica, samo v vednost, do danes še ni dokumentiranega dogodka, da bi kdorkoli podzavestno žru pajke nezavestno ali v spanju. Tako da pajkica brez straha, lahko tudi ponoči svobodno klatiš okoli pa ne bo nihče pomislu, da te pogloda Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 a te mal prpa zagrabla? kamero si nastav..do konc lajfa boš lih kašnga požru I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MCMLXXVI Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 MC kot MC Hammer ML kot Mercedes ML XX kot Honda XX VI kot V motor z injeksen ali pa samo rimska številka :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2014 MC kot MC Hammer ML kot Mercedes ML XX kot Honda XX VI kot V motor z injeksen ali pa samo rimska številka :lol: Ne bi bilo švoh imeti vsega tega v garaži: Merdžota, Hondo pa še kakšnega V čoperja... MCMLXXVI in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 js sm maus ... in nisem alkoholik :krneki: Efendi, I30 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Vsi; dobrodošel, Maus!!! Fritz, maus, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 a te mal prpa zagrabla? kamero si nastav..do konc lajfa boš lih kašnga požru To si daš ponoči gor, pa ti ziher ne bo noben v usta zlezo: Sam prej povej partnerju, da ga ne bo kap, ko se zbudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 11, 2014 Deli Objavljeno December 11, 2014 (popravljeno) Sem malo bral tole temo... Hitro rastoča! Fjan. Mi je všeč. Mislim pa, da so medsebojne žalitve nesmiselne, saj je tole vse skupaj namenjeno zabavi, da lažje prebrodimo zimo in dočakamo (motoristično) pomlad. V glavnem - jaz sem pa moto rider zato, ker mi je to čisto slučajno šinilo na um. In že kar nekaj časa, neutrudno teram motocikle... To = to! (nepreklicno!) Popravljeno December 11, 2014. Popravil moto rider DAMI34, Efendi, izibajker in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 kir se s športom ukvarja, mu je vse jasno, pač nisi športnik :grim Čuden neki šport, da moraš pajkice nosit. Lokostrelstvo, a? Tudi midnight buffetov nisem še imel, ki bi vkljkučevali pajkovsko pojedino. Od kje ideja, da bi slabovidni pajki, ki kompenzirajo svojo hibo z občutljivostjo na vibracije, zlezli v usta ogromnih vlažnih ust ki zanje predstavlja nevarnost in strah :B Dost offtopica, samo v vednost, do danes še ni dokumentiranega dogodka, da bi kdorkoli podzavestno žru pajke nezavestno ali v spanju. Tako da pajkica brez straha, lahko tudi ponoči svobodno klatiš okoli pa ne bo nihče pomislu, da te pogloda Pa moraš imeti hudo neobčutljivo kožo na dotik, da ne zaznaš pajka, ki leze po tebi ter se ne premakneš. Sem malo bral tole temo... Hitro rastoča! Fjan. Mi je všeč. Mislim pa, da so medsebojne žalitve nesmiselne, saj je tole vse skupaj namenjeno zabavi, da lažje prebrodimo zimo in dočakamo (motoristično) pomlad. V glavnem - jaz sem pa moto rider zato, ker mi je to čisto slučajno šinilo na um. In že kar nekaj časa, neutrudno teram motocikle... To = to! (nepreklicno!) Kam so pa pike in zastava zginile? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Saj še ni epidemije ošpic........... :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
koshir Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 koshir = košir čisto enostavno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Ma sem se hotu logirat kot gregorjunc pa sem imel angleško tipkovnico in sem namesto u stisnu a. izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Ma sem se hotu logirat kot gregorjunc pa sem imel angleško tipkovnico in sem namesto u stisnu a. Skratka lohk te kličemo junc, če prow zastopm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 OD takrat mi je že zrastu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 OD takrat mi je že zrastu Torej Gregor.. hmmm to si pa ne upam na glas napisat, d nauš zameru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 (popravljeno) I30, ko bo JJ iz zapora odkorakal me lohka kličeš kokr hočeš, ker čez 30 let tud midva nawva vedla kak nama je ime Popravljeno December 12, 2014. Popravil gregorjanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 I30, ko bo JJ iz zapora odkorakal me lohka kličeš kokr hočeš, ker čez 30 let tud midva nawva vedla kak nama je ime Pred nekaj minutami je odkorakal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Jetam= Matej izibajker, Efendi in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se