Popularna objava Ciko86 Objavljeno November 22, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 22, 2015 Koper-kozina-markovscina-podgorje-izola-koper videl celo 2 motorista MPeco, SuNa, Gr33nh0rn in 18 others 21
kitekatus Objavljeno November 22, 2015 Opozori Objavljeno November 22, 2015 (popravljeno) 4 hours ago, Ciko86 said: Koper-kozina-markovscina-podgorje-izola-koper videl celo 2 motorista Popravljeno November 22, 2015. Popravil kitekatus mistake builder 1
Ninč. Objavljeno November 22, 2015 Opozori Objavljeno November 22, 2015 a za sošolce ti je pa filma zmankal? a za sošolce ti je pa filma zmankal? UnionJack 1
Popularna objava '.' Objavljeno November 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 24, 2015 (popravljeno) V daljavi vidim s snegom pokrite hribe in se podam na pot, da tudi sam otvorim prvo "snežno" furo. Kmalu zatem pa hitro skrenem na postajališče za par fanatičnih fotk Tako, začel sem z M, drugi pa nadaljujte, da napišemo Motosvet :} Al pa Motovilec, whatever. Še full size: i.imgur.com/2MdRMJL.jpg i.imgur.com/SuU6W5f.jpg i.imgur.com/1Uj8wzl.jpg i.imgur.com/gNBjfTg.jpg Popravljeno November 24, 2015. Popravil Aynach SuNa, MPeco, Haki in 15 others 18
Popularna objava Haki Objavljeno November 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 24, 2015 Ma kdo pravi da je zima??! Fantocci, Schultz, UnionJack in 16 others 19
Cartman Objavljeno November 25, 2015 Opozori Objavljeno November 25, 2015 (popravljeno) Od domadoma do doma, pr mami doma, v sosedno ulico na baterijski polnilec. Cca 900m hehe Vtis je drugi ojej ojej trenutek sezone. Na stmem klancu je blo dokaj ledeno.....U glavnem (pre)mrzlp je. Edit: a letos bo zaključna fura do Pirana, al corduro pošljem na impregnacijo? Ledr je že konzerviran. Popravljeno November 25, 2015. Popravil Cartman builder, pik1 in KARMEN1 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 28, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 28, 2015 Nekje nad sirijo. Tle je bil še moped cel. Janezs, KARMEN1, MPeco in 13 others 16
Popularna objava Mavti Objavljeno November 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 29, 2015 Danes pa en krog doLljubljane in okoli nazaj domov odlično je bilo maxiscooter, notranc, Natty in 7 others 10
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 30, 2015 Sem mislil da letos več ne boš šel domov Zjutraj sva bila z Damijem ob 10.30h v Postojni ,pa sem imel tok dela sam s sabo pa z natikanjem mufkov na krmilo itd ,da sem se sam usedel in gasa . Po štartu se mi je takoj prižgala rezerva a sem moral stestirat tud Versysa do kje je zmožen it po km ...po AC ga držim na 9k obratov v 6 prestavi in malo pred Postojno 1.5km začne kihat,zvlečem še tistih 500m in kaput Oblečen kot za na Mars kaj hitro švicnem ob rinjenju motorja in slovenceljni kot slovenceljni privoščljivo trobijo ,vrjetno jih ego boli k sem mimo pihal prej no pririnem na Petrol kjer me itak gledajo kot da sem res z Marsa padu ,natankam in izvoz Postojna kjer se dobiva z Damijem,spijeva kavico ,ko prileti še Joni46 in mi takoj požuga kam se mi je tok mudel ,jah kaj čem če sem pa rad točen Pa greva,edina na cesti ,Rupa in prvi postanek Bakar,kjer se sonce lepo upira v naju ,ni vročine sam uživava... Drugi postanek Senj ... Tuki sem se postavu na varno razdaljo ...nikol ne veš kake petarde ma mudel s sabo Naslednjo sva zavila na Štirovačo po sneg in ujela ta prizor Še zmerom iščeva sneg In najdeva sneg,lep nezvožen ,raj za Versysa Taprav stroj gre naprej študentski motorji pa ostanejo na varnem Sam sem potegnil še naprej dokler nisem začutil da je moped dobil napad epilepsije ,lepo sem ga polegnu na tla in ostal brez prve vetrobranske šipce ter dodatne luči .... Dost snega,narediva še tako popularnega duo selfija in gas v dolino .... Lepa zimska idila je gor.... V dolini pa toplina pa čeprav samo navidezna. Ko se bližava Paklenici se spomnim gostitelja Pavota ,ki mi je razlagal o prelepih razgledih ko zaviješ za Veliko Rujno ,Damiju predstavim nov plan ,Kawasakijevc je pa itak za vsako bedarijo .......ma skakimi se jz družm ,se mi zdi da sem celo najpametnejši med njimi ,vse kar se kdo spomni sam kimamo ko papige Pavo je mal prav ,tudi tu gori je fantastično .. Tihožitje Ja itak zmerom ušpičim kakšno neumnost ,tokrat sem šel na pot z enduro in se vrnil z nejkedom ,če ma kdo še kakšne podobne želje naj mi posodi motor ,predelava je zastonj naš moto pa učinkovito in hitro povpraševanje pa prosim v ZS Prideva ob zahodu žareče kugle in poslikava še stotič enmal Umrta pojeva in greva še do Dinkota na eno rcnijo in pirček potem pa v krtkovo deželo ...... Zjutraj se dan lovi in ob 10h sva že redy to go .....Dami je še poln srčkanih vtisov od včeraj ,ko sem vidu kako toaletno torbico ima ,sem ga v apartmanu zaklenu v sobo ,not pa sem mu nastavil čeber za vse tiste nujne stvari zame je varnost na prvem mestu !!!! Na Zajčkovem ovinku ,kjer je ta dan Versys spet doživu padavico To je blo to ,naredu sem 700km ,en kup škode,uniču do kraja pnevmatike sam pa prišel domov brezhiben Glavna igralca: Za dramski uložek poskrbel ..... Ni pa še konec .... Blo je par patrulj tamodrih a smo se zviti kot presta vsem izognili ,žarek nas ni zadel pravočasno ,ko pa prideš v našo lepo kuro ,da se naješ ko človek dobiš za nagrado .... J Jbg štrajkajo ,treba jim pomagat ,če ni provida ob 22h na Zadarski obvoznici je pa prijetno obvestilo pred gostilno po kosilu Lp MPeco, Janezs, Kras in 31 others 34
TakeALookAround Objavljeno November 30, 2015 Opozori Objavljeno November 30, 2015 A ne talajo nekih modrosti zdej okol v teh kuverticah? Kmet2 in DAMI34 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 30, 2015 (popravljeno) Kmet-izčrpna pripoved, ni kaj bi pa dodal nekaj koristnih nasvetov: 1. pravilno postavljen Versis je v "ležečem stavu" saj v tem primeru sploh ne more več past na tla 2. če ni nubenga na jadranki in majo vsi vnete oči, lahko tut mal zadremaš na cesti 3. če te je strah počivat na cesti, lahko mal na snegu 4. Nemoj da jedeš žuti snjeg 5. zimske slike nudijo lepše kontraste kot poletne 6. ČB fotografija je tudi lepa 7. Medtem ko sem se igral s srčkano torbico , je Kmet izražal globoka čustva naključni psici To je to, do jaja. lp SX Popravljeno November 30, 2015. Popravil DAMI34 Keiko, UnionJack, bugy2004 in 32 others 35
Wakasaki Objavljeno November 30, 2015 Opozori Objavljeno November 30, 2015 Kva uničil gume, a jih nisi lih namontiral.Joke Izredno lep potopis in ja izredno fouš. KARMEN1, DAMI34 in Kmet2 3
Popularna objava Danilo D Objavljeno December 1, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 1, 2015 Po enajstih dnevih posta, se skoraj v celoti oblečem, in lej ga vraga mator ne kresne, gremo se zgorn del mau slečt, rinemo mator po ulci u klanc, se fajn poženemo navzdol, in mator sevede kresne . In grem v smeri Drvograda, potem pa proti golici do one cerkvice, že do gor je bla cesta na par mestih mastna, ampak sem se pelu zlo z občutkom tko da nismo kj preveč ošprican bli . Potem pa v Lavamundu na tankstelle, ker je bil kesl na kraju ... privarčevano 1,28eur in namatoriranih 108,9km . MiNa, DXR16, MPeco in 16 others 19
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Opozori Objavljeno December 1, 2015 pred 12 urami, DinDiin pravi: A ne talajo nekih modrosti zdej okol v teh kuverticah? ja, 100€ božičnice so mu dal not....je pa res, da je to kuverta presenečenja, nikol ne veš a bo položnica al bo denar Kmet2, maus in TakeALookAround 3
Popularna objava Schultz Objavljeno December 1, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 1, 2015 Utrinek iz Auguste skalar36, MiNa, skalaprava in 13 others 16
Popularna objava Nearrain Objavljeno December 2, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2015 Preko Podkraja in osojnih makedamskih sumskih poledenelih vukojebin na Nanos podelit nebo s padalci in nato mimo Prestranka v Postojno dolit kofein v kadavercek. '.', hajoktejn, pik1 in 26 others 29
Danilo D Objavljeno December 2, 2015 Opozori Objavljeno December 2, 2015 Prvonovemberska Wakasaki in Schultz 2
Wakasaki Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 11 urami, Danilo D pravi: Prvonovemberska al prvodecemberska ?
Danilo D Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 (popravljeno) pa še nekaj starih zadevščin , video by .... maxxa Popravljeno December 3, 2015. Popravil Danilo D Natty, Schultz in UnionJack 3
maxxa Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 1 uro, Danilo D pravi: pa še nekaj starih zadevščin , video by .... maxxa Ce se spomnim, kok je blo pasje vroce.......kr zasvicam in to sredi zime.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se