Popularna objava Robson Objavljeno September 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2015 Ena slikca z današnjega prečenja Transfaragašana. Na severni strani pa močan naliv, megla... tako, da je nekaj slikc zgolj s poti navgor. Transalpina je dobila kljukco včeraj. pik1, Schultz, MPeco in 24 others 27
Popularna objava Wakasaki Objavljeno September 7, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2015 včeraj na Jezersko, tik pred vrhom rata črno in se uščije, obrni gasa v dolino. Potem v smeri Cerkelj pa ajd na Krvavec, do vrha suho, na vrhu pa spet smrak sveta pa se uščije jaooo gasa u dolino. DAMI34, Janezs, Kmet2 in 18 others 21
Popularna objava Janezs Objavljeno September 7, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2015 (popravljeno) Ker sem se ga v Soboto preveč nabrlizkal , v Nedeljo nisem bil primeren za ježo Yamahce, tako da sem se ji danes oddolžil takoj po šihtu, z enim lepim krogom: Makadam itak mora bit: V ozadju se lesketa slovensko morje "The BAM road - ultimate test of man and machine" Tale vodnjak je zelo prav prišel, ker s sabo nisem imel za pit. Zlata ura šele naredi razglede Oh, it's a long, long time from May to DecemberBut the days grow short when you reach September Temperature tudi ! LP Popravljeno September 7, 2015. Popravil Janezs pik1, MiNa, UnionJack in 23 others 26
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 7, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2015 11x motolover, RobiRoberto, Fantocci in 21 others 24
Popularna objava Joker Objavljeno September 8, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2015 Je bilo tako lepo vreme, da sem si vzel prosto popoldne. Če je ura prepozna za originalno idejo, je tu vedno plan B. Jebela, koliko je pa enih makadamskih avtocest po Nanosu... No, v iskanju najvišjega vrha tudi teh zmanjka. V takšnem, se z mojo Gajstno "Kuglo" počutiva kot doma... Sem že omenil, da razen dveh gozdnih delavcev (ki sta me gledala, kot da sem iz lune padel), nisem srečal nikogar? bobi1001, Schultz, sayo in 19 others 22
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2015 Danes sem se po par dnevni abstinenčni krizi pridružil floti ki je šibala na Mangart v skupini pa je bil model z BMW scooterjem,to še nisem videl ga je tako vozil da se hudiča nisem mogel otrest Ostale objestneže pa več ali manj poznate Nekje na poti.... Most na Soči Proti Mangartu ... Pri koči Evo nas,takle je blo .) Eni so skoz lačni Ampak jota je bla pa fina Rabeljsko jezero ,bi kar not skočil a je blo mraz kot da je november brrrrr :grim Ja kakšen mali prelazek smo pa še obrnil Evo ko v parlamentu,vsak po svoje :lol: Pol sem pa še en lep bajerček najdu za cesto ,sem se mogu zapelat .... ^_^ No ja vsega lepega je enkrat konec ,domov jo potegnemo čez Kranjsko goro ,sproti se porazgubimo . V ljubljano prispem zvečer brrr spet mrzlo ......v floti nas je bilo 8 motoristov in en divji scooterist lepa dinamična skupinca ,smeha dost in po 430km tud vožnje.....lp RobiRoberto, SuNa, SLVR in 26 others 29
Popularna objava MiNa Objavljeno September 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2015 (popravljeno) En današnji vtis iz poti na primorsko. Domov pa postanek na Trojanah.... seveda nekaj sladkega za domov. Popravljeno September 9, 2015. Popravil MiNa DAMI34, Schultz, RobiRoberto in 10 others 13
Popularna objava UnionJack Objavljeno September 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2015 ma tko k je kmet opisal, neko sporadično dogovarjanje po ms-ju, dopoldne z matjažem na logotu, prpele se še gsxf in pa nenapovedan skuterist Prvo srečanje u Mostu na soči kjer se nas kar nabere! od tle naprej smo po številu prestopil iz kategorije vzpon v kategorijo juriš, in to na mangrt + nasfeld Kako se v gorah menja vreme. previdnost ni odveč, kroh! tempo na zgornji meji živahnosti kjer se je vespač izkazal kot celulit, ko ga dobiš se ga ne morš več znebit! Vsa čast možakarju, knede mladench, builder, KyoKon in 21 others 24
otim Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 (popravljeno) Mladi delamo, starejši pa uživate Skalar: na nobeni sliki ni versačija? skrivaš kakšne bojne rane? Popravljeno September 9, 2015. Popravil otim skalar36, UnionJack, TOMCAT in 1 other 4
UnionJack Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 veš kaj, starost ni zmeri lepa, je pa lahko bogata builder, DAMI34, skalar36 in 3 others 6
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2015 (popravljeno) Se par danasnjih impresij . . . . . . sam za uzaljene sovice . . . cist nov model Da ne bo samo vibrajoci holtzerski kanarinac na vseh fotkah . . . Popravljeno September 9, 2015. Popravil Nearrain Janezs, DAMI34, pik1 in 18 others 21
Popularna objava OldSchool Kawi Objavljeno September 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2015 (popravljeno) Logatec-Cerknica-Kočevje-Delnice-Gorski kotor, Grobnik- Reka-Rupa-Knežak-Logatec 270 zakon kilometrov Popravljeno September 9, 2015. Popravil OldSchool Kawi Kmet2, MPeco, sayo in 15 others 18
Popularna objava sayo Objavljeno September 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2015 Danes malo v lepo našo, na Učko in vrh Vojak, skupaj 430 km, primerno tudi za cestakarje ni makedama... priporočam Mia, RobiRoberto, MiNa in 25 others 28
Popularna objava Wakasaki Objavljeno September 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2015 jst sem še zdej čist iz sebe, se pelem v torek v službo in pred mano Serpentineeeeeee haha a meni težko, kuj budn k vevrca pol pa še en pogled na desno, uuufff lepota hladna jutra so ja , ampak paše pa lih tko maus, UnionJack, Kmet2 in 10 others 13
TOMCAT Objavljeno September 10, 2015 Opozori Objavljeno September 10, 2015 jst sem še zdej čist iz sebe, se pelem v torek v službo in pred mano 20150908_080202.jpg Serpentineeeeeee haha a meni težko, kuj budn k vevrca pol pa še en pogled na desno, uuufff lepota 20150908_080215.jpg hladna jutra so ja , ampak paše pa lih tko 20150831_064014.jpg 20150831_064023.jpg iz Vodic proti Brniku ???
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2015 (popravljeno) Danes spet v hribe in po želji današnjega navigatorja Pika1. Kam gremo me je vprašal ,jz mam oreeintacijo ko netopir brez glave ,zato mu rečem ti maš navigacijo piči prot Jezerskem.....ah za to ne rabim navigacije to pa ja vsak ve pravi .......že v Murglah sva se zgubila ,ja so še slabši k jaz Prvi postanek na Jezerskem Pik star maček takoj najde mačke to je slika iz Plužin.... To pa je slika danes iz Jezerskega :lol: Vedno mlajše mu grejo po glav Kar naenkrat se znajdeva na Faaker See ^_^ Ja ta tip mi ni bil najbolj všeč.....slab motorist,vse kosti cele Je tok ropotal da sva se mal umaknila Vidli tudi prave potovalnike tuki bi bila žena zadovoljna,še televizijo bi imeli sabo Potegneva proti domu in naletiva na še en velik event.... WortherSee ,luštno jezero bil prvič... Ura je bila že 17 h ko se napotiva domov čez Železno Kapljo in se ustaviva še na Jezerskem ,gobova juhica in telečja pečenka sta pasali ko budali šamar :lol: Slabih 350km v družbi razigranega navigatorja Lp Popravljeno September 10, 2015. Popravil Kmet2 DXR16, MiNa, Mia in 28 others 31
Kmet2 Objavljeno September 10, 2015 Opozori Objavljeno September 10, 2015 A 1190 si prodal? Odjavu iz prometa ker je žena rekla da ma dost motoriranja,bom zdej Versysa dobu,mogoče jo pritegne UnionJack, builder in skalar36 3
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2015 Ta-kratka, ta bl ta-severna Jadranka z vmesnimi vnebohodi...Od Zaboburga, preko Ucke, po Plominki nazaj do Opatije in preko Muna in Podgorja do spusta preko kraskega roba do Hrastovelj, nato k Vikibruhku na vikibruhek, poj pa v prebavnih krcih nazaj v Mocvirje. Danasnji inkaso... 455 kilometraznih kolotecnih metrov Pa je sou se en dan mem profila. MiNa, builder, Natty in 19 others 22
Wakasaki Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 iz Vodic proti Brniku ??? je tako
biker77 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 A je res treba citirat pol strani za dve besedi z vprasajem?
motozajebant Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 A je res treba citirat pol strani za dve besedi z vprasajem? Z vsem spoštovanjem Biker, ampak odkar si moderator, ti v marsikateri temi koža na riti ne gre skupaj... Nearrain, skalar36, pik1 in 4 others 7
biker77 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Z vsem spoštovanjem Biker, ampak odkar si moderator, ti v marsikateri temi koža na riti ne gre skupaj... Men gre blazno na jetra da za to da vprasas ce so bli nazgani citiras cel "potopis". Nepregledno vse skupaj. In cisto vse nabijanje v tistih temah pustim. V takih kjer so pa informacije dobrodosle in potrebne pa brisem.
Nearrain Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Men gre blazno na jetra da za to da vprasas ce so bli nazgani citiras cel "potopis". Nepregledno vse skupaj. In cisto vse nabijanje v tistih temah pustim. V takih kjer so pa informacije dobrodosle in potrebne pa brisem. Ce Kaj cenim pri tebi, potem blazno cenim doslednost, strokovnost in Se posebej nepristranskost ! NOT !!! skalar36 in pik1 2
motozajebant Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Men gre blazno na jetra da za to da vprasas ce so bli nazgani citiras cel "potopis". Nepregledno vse skupaj. In cisto vse nabijanje v tistih temah pustim. V takih kjer so pa informacije dobrodosle in potrebne pa brisem. če smo pri nepreglednosti... večina tem je takih (nisem nobena izjema da se razumemo)... včasih si bil eden izmed nas, zdej pa karkoli te moti, prec pisat itd. Te čisto razumem, da moraš opravljati svoje delo, podpiram čistost tem, ampak ne na tak način s takim posti.... isto je bilo v temi MotoGP (pazite kako pišete).... c`mon boss... take it easy ps. posmetil sem čist simpatično temo, lahko brišeš pikolo in pik1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se