pajkica Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Men gre blazno na jetra da za to da vprasas ce so bli nazgani citiras cel "potopis". Nepregledno vse skupaj. In cisto vse nabijanje v tistih temah pustim. V takih kjer so pa informacije dobrodosle in potrebne pa brisem. men gre tut na jetra da brišeš VSE, razen izjem.... skalar36 in Nearrain 2
DAMI34 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 zdj si pa solzo obriši SLVR, pikolo in Kmet2 3
skalar36 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Ce Kaj cenim pri tebi, potem blazno cenim doslednost, strokovnost in Se posebej nepristranskost ! NOT !!! ++++ Em prej ko smo nabijali,ne, je blo vsaj malo pregledno, ne. Zdej pa nekaj brišeš, nekaj pa pustiš, ne... že pri prestavitvah testov je bol-tko-tko,ne, pri moderiranju pa še precej slabše, ne... Čimprej briši, ne, pa še ban mi lohk daš, ne... Nearrain 1
TakeALookAround Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 (popravljeno) Al nej bo vse posran, al pa nc! :grim Sam za nic, je prevec dela. Sicer smo pa sami krivi, da je tko kot je.... Glede citiranja celih potopisov se pa cist strinjam. Aja se vtis! : Premraz je ratal za motor! Pisda sm str ratu al neki.... :blink: Popravljeno September 11, 2015. Popravil DIN bajkr88 in skalar36 2
mladench Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 ... in kdo je sedaj kriv za usrano temo?? Moderator, k drek meša po nepotrebnem skalar36 1
skalar36 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 (popravljeno) Glej kaj me zmoti: Mladi delamo, starejši pa uživate Skalar: na nobeni sliki ni versačija? skrivaš kakšne bojne rane? Ko pa odpišem otimu mi pa "superdruper" moderator zbriše. Pa dej briši vse al pa nič. vem pa da je moderator vsaj malo jezen name, ker v preteklosti nisem bil ravno najbolj prijazen do njega-preveč sem bil iskren. Popravljeno September 11, 2015. Popravil skalar36 Kmet2 1
Popularna objava Wakasaki Objavljeno September 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2015 (popravljeno) nekdo je spraševal, če se ustavim ko slikam, seveda se. Pa to probam nardit na mestu, kjer loh zapeljem vsaj malo s ceste...ali vsaj na bankino. petek pred službo skok v železno kapljo. Hladno ampak tekstilne cune so se izkazale za izjemen nakup :grim mraz mi je prišel do živega le v prste na rokah in nogah ostalo pa božanska ura in pol Popravljeno September 12, 2015. Popravil Wakasaki Kmet2, UnionJack, MiNa in 11 others 14
Popularna objava UnionJack Objavljeno September 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2015 tole je sam vmesni izvještaj iz fakerja... pumpe vseh profilov! skalar36, bobi1001, c3c in 9 others 12
Popularna objava NumLock Objavljeno September 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2015 Dve sliki iz postanka v Trenti, preden sem se odpravil na Vršič .... bobi1001, UnionJack, RobiRoberto in 14 others 17
Popularna objava MiNa Objavljeno September 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2015 Od doma preko Slemena in nato v Mežici na senčno stran Alp, mimo tele njive in mlake v kateri se še kopajo do Železne Kapele in nato naprej do meje, tam obrnem in nazaj proti Pavličevem Sedlu. Na "prehodu" še zadnja slika in nato proti domu. Umirjenih in sproščujočih 200km po idealnem vremenu. NumLock, otim, UnionJack in 17 others 20
Popularna objava bobi1001 Objavljeno September 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2015 Popoldanski skok do Pirana in k Vikiju na sladoled super fura ne prevroče le na Črnem kalu za nazaj policija,ampak se je izšlo,ker vozim po predpisih :grim MPeco, DXR16, Schultz in 13 others 16
Popularna objava kaca1 Objavljeno September 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2015 Ker mi je pred nosom ušel, sem se bil prisiljen odpravit po vtise kar z mopedom. Najprej sem obiskal dobre prjatle - legende Ker so pa ravno praznovali eno lepo, okroglo obletnico, sem se z McCarteyevem Pavletom zmenil, da namesto njih (da grejo lahko ta čas na en čik pa na :beer1:) malo pokoncentiram....Če je pa že okrogla obletnica, se pa spodobi odšpilat kar ...help! Da pa Legendam ne bi pobral preveč publike , sem se raje odpravil naprej. Po opravkih... Najprej v vrt, za temle gradom po nekaj malega cvetja in materiala za takle jesenski jerbas - potem na hiter enkrat skočit v Bischofshofen (itak, da so se bali, da ne bi predeleč poletu in so mi skrajšal zalet! :jezen) Okrog vikenda je bila trava res že kar velika, zato je bilo treba sprehodit še BČS-ko ... Ja, ura je bila že kar pozna, zato sem jo kar čez ... ... odkuril proti domu. Spotoma se še ustavim pri Fakrškem jezeru, da preverim, če punce dobr delajo.....no ja, zgleda da bo za bencin :naughty: - Zdej pa hitr domu, da preverim, če sem še kaj pozabil napokat za ju3šnjo furo bobi1001, Keiko, DAMI34 in 21 others 24
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2015 Kaj naj napišem ??? Ker se je moja draga danes počutila že precej bolje, mi je dovolila, da sem se ob 7.30 uri, primerno oblečen, obut, orokavičen in s podkapo pod čelado zapeljal mimo Mosta na Soči proti Novi Gorici in od tam naprej mimo Šempetra in Mirna na Kraško Vinsko Cesto in potem tudi na Vipavsko Vinsko Cesto in "po bližnjici" skozi Vrhpoje, kjer sem moral tudi doliti gorivo iz lastnih zalog, proti Colu in še naprej proti domu. Domov sem se vrnil ob 16.30 uri po prevoženih 190 km, kar je nekaj več, kakor mi je izračunal Google Maps, v katerega pa nisem vnesel "ogleda od daleč" "graščine" (?) nad Mirnom, do katere bi se moral potruditi še malo peš, vendar se nisem ... Danes se je Robi zopet peljal s skuterjem, kakor se je pred letoom 2009 že nekajkrat peljal Roberto z Yamaho, vendar se je vseeno peljal po popolnoma neznani cesti in krajih in če si ne bi že včeraj zvečer pripravil "GPS-a za telebene" in poleg tega še nekajkrat vprašal "mimovozeče", sedaj sigurno še ne bi bil doma ... Vseeno: "SLAVA MU" ... DXR16, SuNa, Mia in 15 others 18
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2015 ... Schultz, n_majk, dondule in 12 others 15
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2015 ... Janezs, DXR16, MPeco in 13 others 16
Wakasaki Objavljeno September 13, 2015 Opozori Objavljeno September 13, 2015 Slika nove bitne slike.bmp Sobota, na željo žene sem skočil v ikeo po željeni artikel in seveda nabrav kak km. Pa še kazen za prehitro vožnjo v podljubelju avstrijska stran. Dobro 20 eur je blo za preživet Pri vračanju proti železni kapli mi je crknila kratka luč, ok nadaljeval z dolgo, problem je bil le ker se je že temnilo in če sem dohitel avto sm mu nažigu direkt retrovizor, pa nasproti vozeči so se mi pridno zahvaljevali builder, Natty, Schultz in 3 others 6
Popularna objava Schultz Objavljeno September 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2015 Po dveh tednih abstinence, sem šel premešat olje v karterju in zadovoljit dušo. Ker na severozahodu so naročili dež, sem si rekel....gremo pa na jug. Tako sem ospeketal proti Novemu vinodolskemu. Na poti sem naredu par vtisov Bakarca, ki se je sončil v dopoldanskih urah. Bakar Nato pa skozi en par delovišč do Novega vinodolskega. Patrulj ni bilo, je bilo še prezgodaj...so bli na kofetu. Tako sem tudi jst naredu eno kofitajm pavzo, ker po slabih dveh urah vožnje paše se en malo ustavit. Kava je bla mmmmmm . Utrinki tudi: Po polurni meditaciji ob kavi sem nadaljeval svojo pot. Na kocnu vinodolskega sem zavil za vzhod....Breze-Jasenac-Ogulin. Cesta je ponekod malo načeta in ni za postavljat cestnohitrostnih rekordov. Bistvo te ceste je uživati v pogledu in razgledu. Treba je biti pozoren, ker mimogrede naletiš na pesek, kravjek ali podobne ovire na cesti. Še utrinki do Ogulina. V Ogulinu sem zavil za Delnice. Pred naseljem Skrad sem se na počivališču po skoraj dveh urah vožnje ustavil, da sem pojedel marendo in spil eno industrijsko kafe. Nato pa lagano nadaljeval pot. V Delnicah sem zavil v dolino in kmalu pripeketal nazaj v Slovenijo. Tu pa sem zavil za Osilnico, ker sem hotel že enkrat naredit ta prelazič Strma reber. ......nekje na poti proti Osilnici... prelaz Strma reber V Kočevski reki sem zavil za Ribnico in nato nadaljeval proti Krasu. izven naselja Kočevska reka Po Cerknici zavijem za Rakov Škocjan in malo offroudam. Dali so frišno jalovino...motor je na momente kar plaval. Po tem offroudu sem nadaljeval proti domu. V Postojni sem mislu tankat, ma je bilo še neki fore in sem reku, bom tankal v Sežani. A glej ga zlomka motor je pred Senadolami dvakrat zakašlal in.....fertik. Hitro dam u folo in se lepo cjazim proti Štorjah. Sodelavec bo gvišno imel kaj benza sem razmišljal. Ku Valentino Rossi sem bil sklonjen za šipco, da bom imel čimmanjši zračni upor. Jah,....vsak meter več, je manj za rinit to 260 kilsko kravo. Avtomobilisti so me gledali ku da sem en malo mona. Jah.... sej v bistvu sem bil, ker če bi tankal v Postojni tega ne bi bilo. V foli in zaletu ki sem ga imel mi rata pridet do sodelavčevega doma. Ma ga ni blo doma. Na srečo, pa je bil njegov sosed, tudi motorist. Mi je dal par litrov . Tenerejka je kresnila, možu sem se zahvalu in nadaljeval do prve pumpe, kjer sem napojil konja. Tako da se je nabralo, sončnih, lepih in proti koncu začinjenih 430km. SuNa, skalaprava, Damy in 32 others 35
Popularna objava UnionJack Objavljeno September 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2015 (popravljeno) f*off, bolj v sliki kot besedi Popravljeno September 13, 2015. Popravil UnionJack DAMI34, vidmar j, Kmet2 in 18 others 21
UnionJack Objavljeno September 13, 2015 Opozori Objavljeno September 13, 2015 ....jaah... pa če si pozoren je okol komolca še use ona..... DAMI34 1
otim Objavljeno September 13, 2015 Opozori Objavljeno September 13, 2015 (popravljeno) nizko ima montirane, zarad tega nism opazu:) Popravljeno September 13, 2015. Popravil otim UnionJack, TOMCAT in SLVR 3
Popularna objava protector Objavljeno September 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2015 Autići ZG - autobanom do Bosiljeva - starom Riječkom do Grobnika (X-Bow Battle) - Opatija - cestom 66 do Plomina i nazad do Rijeke - Bakar - Crikvenica - Selce - Križišće - Gornje Jelenje - KA - autobanom doma. Vrijeme sunčano, teren idealan za igru. Asfalt po Opatiji jako gladak i klizak. Svjetlo na Dukeu ima uglavnom dekorativnu funkciju. OK, ništa što već nisam znao. ... skalar36, TOMCAT, DXR16 in 15 others 18
Popularna objava protector Objavljeno September 13, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2015 ... :-) KNNMS, UnionJack, Keiko in 25 others 28
Popularna objava Janezs Objavljeno September 14, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2015 (popravljeno) Spet videl kraje, ki jih še nisem videl: Mozirski Gaj. Ne vem kaj majo zaprto tam, grozljivi živalski zvoki so se oglašali, iz prostora, ki je namenjen za upokojence in "otroke z družinami" Prelaz Volovjek V ozadju termoelektrarna Šoštanj: Prelaz Sleme: Tukaj nekje živi Tina Maze: Kje te najdem. Tale makedam na roglo, je zelo razrit in narebren. Čist v krucu cesta. Me je švasal ke v križ. Mt -07 Slabo pobira kratke hitre sunke. To je pomoje rebound prehitr. Zajček postaja žičnice: Med Krko in Rašico: Popravljeno September 14, 2015. Popravil Janezs SLVR, Kras, DXR16 in 20 others 23
Danilo D Objavljeno September 14, 2015 Opozori Objavljeno September 14, 2015 Predvidevam, da si šel nekje iz Mislinje na Roglo? Koliko je tam makadama?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se