MarkoR Objavljeno Februar 13, 2015 Deli Objavljeno Februar 13, 2015 Nej vm sol pozre vse skp!!! .) Sem ga malo prej še nalahno stuširal in obrisal, sedaj pa se suši v garaži na nekje 6° C. Ni s cukra. Ne bi smel bit, no. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 13, 2015 Deli Objavljeno Februar 13, 2015 Upajmo da bo dez da res spere sol.... ce je mal umazan od vode mi ni panike, sol je pa grrrrr Sej bo hmal marec pol pa bo ze pocas kj za pelat ni hudic bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Februar 14, 2015 Deli Objavljeno Februar 14, 2015 10km notranc, Ender 2 in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Februar 14, 2015 Deli Objavljeno Februar 14, 2015 2,3km :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Februar 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 14, 2015 Štart v dežju, zaključek tud, vmes pa čiliranje in druženje. Supr je blo !!! Dr_Jakob, Schultz, Damy in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 14, 2015 . ... dons sem bil na kavici ... nekje u centralni vukojebini ... Nearrain, MiNa, RobiRoberto in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motocaster Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 Danes imel prvo "pravo" letošnjo turco. Videti vas ni bilo dosti. Črni kal - prazen, Postojna OMW prav tako. Pa zakaj sem se vprašal! Saj razen tega da ni bilo skoraj nič sonca, da ni bilo ravno toplo, da je bila cesta mokra in da je celo malo deževalo pa da je peska ogromno je bilo drugače čisto idealno ok, hec na stran, malo diši že po pomladi! UnionJack, notranc in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 V Mariboru in Celju 12° C in povsem sončno..kaj češ drugega, kot sedet na kavču in gledat oddajo o parjenju pingvinov na Antarktiki. builder, bajkr88, Whitee in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Februar 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 15, 2015 Ker so mi včeraj odložili furico z skuterčkom sem pa zato danes takoj po kosilu skočil na in gasa. Navijači ženskih skokov v kolonah v našo dolino jaz pa ven iz nje in smer Maribor ,tam malo v trgovino tako na hitro potem pa smer proti Rogaški slatini, nazaj v Celje in proti Zgornji savinjski dolini. :hooray: Super je pasalo, 205 kilometrčkov Dve sliki za dokaz ena pred trgovino in ena na črpalki ,je kar naprej žejen, spije kolikor mu daš KilleRBee, Akito, notranc in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vtisi še dobr, da sm mel čelado gor, če ne, bi me gledal tko čudn pa si mislil, kva se pa ta na motorju smeje kot ena budala... v glavnem, moj vtis?! v ljubljani je +20°C! in jaz imam nasmeh do ušes in okol hja, oprat sm ga mogu... :krneki: --A v tvoje roke rokce je tale zverca pršla..Dober nakup..Tist lep srebrn napis na zadnjem blatniku je pa moj in od SIMPLMENA..Srečno vozi in uživej..Če boš vsaj pol tako kot je bivši lastnik...BOŠ OGROMNO!! mladench, builder, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 --A v tvoje roke rokce je tale zverca pršla..Dober nakup..Tist lep srebrn napis na zadnjem blatniku je pa moj in od SIMPLMENA..Srečno vozi in uživej..Če boš vsaj pol tako kot je bivši lastnik...BOŠ OGROMNO!! Ja in na tačkah ima podrsane vijake ,tisto je pa moje na levi in na desni :grim builder, Zivnorc, BMWRIDER in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) --A v tvoje roke rokce je tale zverca pršla..Dober nakup..Tist lep srebrn napis na zadnjem blatniku je pa moj in od SIMPLMENA..Srečno vozi in uživej..Če boš vsaj pol tako kot je bivši lastnik...BOŠ OGROMNO!! @ BMWRIDER hvala, mislim, da bom zelo užival . Jaz sem se pa že spraševal, kdo je tako smotano nalepil tisti napis, pa valda ga ni Dami... vsaj razmak med črkam in številkam bi lohk bil enak hecam se, lep je, ostane gor ^_^ @Kmet2 ti imaš sedaj, ko imaš nov motor, sigurno kak vijak viška... saj veš, na "rezervo", pa bi mi lohk tedva k si podrajsu, zamenjal Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil mladench DAMI34, BMWRIDER, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Težka bo, KTM rabi stalno rezervo vijakov, k nkol ne veš kaj odpade, MTS pa rabi "duck tape" da ga skup drži Zivnorc, Ender 2, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vtisi še dobr, da sm mel čelado gor, če ne, bi me gledal tko čudn pa si mislil, kva se pa ta na motorju smeje kot ena budala... v glavnem, moj vtis?! v ljubljani je +20°C! in jaz imam nasmeh do ušes in okol hja, oprat sm ga mogu... :krneki: naj ti služi, tako kot je Dami34 DXR16, DAMI34, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Februar 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) Danes takoj po kosilu: kar Robertota ni ubilo, ga je še bolj okrepilo ... :notworthy: :notworthy: :notworthy: Ko sem sem si danes pred odhodom oblačil tudi termo (?) spodnje perilo z dolgimi rokavi in hlačnicami, je na mujota prispel ŠMŠ v katerem je pisalo, da je moje trikolo popravljeno in da ga lahko danes prevzamem do 18-te ure, zato me je po moji vrnitvi nazaj domov hčerkin fant odpeljal v Idrijo , da sem jaz lahko potem pripejal triema nazaj domov. G. Valter mi je uspešno zamenjal sprednji kolesni obroč, obe obrabljeni "gumici" sprednje zavore, ki sta bili sigurno tudi glavni krivec, da je sprednji kolesni obroč "oslabel", ker je kovina drsala po kovini in zamenjal mi je tudi pletenico zadnje zavore, ki je bila tako, kakor sem jaz predvideval, "nacufana" in zato ni več "stekala" v svoj izhodiščni položaj in mi je zato zadnja zavora seveda zavirala, kadar ni bilo potrebno in sem jo moral imati vedno "odšponano" in je bila zaradi tega neuporabna ... Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil RobiRoberto Zivnorc, Akito, Ktr1sk in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Prvi letošnji km s kwakom, celih 60 se jih je nabralo, do Brezovice in po ovinkih nazaj. Slik žal ni, ker je bila nezanimiva destinacija :closedeyes: Zeblo čisto nič, sonce prijetno grelo Pasal je bojc84, RobiRoberto, Mavti in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Februar 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 17, 2015 (popravljeno) Danes 6 km, od tega 3 km s vtisi pol / pol, 3 km pa z zelooo dooobrimi vtisi, ker je 3eM končno le tak, kakršen za v promet mora biti :notworthy: , če v to ne prištevamo njegovega voznika ... Včeraj popoldne sem se s 3eMom peljal iz Idrije proti domu zelooo nerazpoložen, ker mi tudi na njemu števec ni več deloval in še bolj zato, ker nisem mogel videti, kaj se dogaja v prometu za menoj. Števec mi je uspelo "popraviti" že pred mojim današnjim odhodom v Idrijo, ker sem pravilno razmišljal in premaknil magnet na sprednjem kolesu nazaj v pravi položaj, da ga je lahko senzor tudi zaznal in števcu omogočil njegovo delovenje. Vidnost dogajanja v prometu z menoj, pa je rešil kar g. Valter iz KC Bonča. HipHipHura ... Ker je danes pustni torek, sem si zopet zaželel krofov = mail to my darling ... Popravljeno Februar 17, 2015. Popravil RobiRoberto hajoktejn, KilleRBee, hribuc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 Še en vtis ,ker je te dni res lepo vreme se pač uedem na in peljem, tako sem danes približno šest kilometrov od doma zagledal na cesti en res konkreten kup peska od komunalcev (vse za našo varnost) :notworthy: in pomislil, da tole pa res moram od blizu pogledat in že čez hip ali dva sem bil na tistem kupu peska pa vam po pravici povem, da se kolesa od niso najbolje počutila posledično pa tudi jaz ne. Vam povem, da klub lepemu vremenu si človek še enega kupa peska v miru ne more več ogledat ,res zajebani časi Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Še en vtis ,ker je te dni res lepo vreme se pač uedem na in peljem, tako sem danes približno šest kilometrov od doma zagledal na cesti en res konkreten kup peska od komunalcev (vse za našo varnost) :notworthy: in pomislil, da tole pa res moram od blizu pogledat in že čez hip ali dva sem bil na tistem kupu peska pa vam po pravici povem, da se kolesa od niso najbolje počutila posledično pa tudi jaz ne. Vam povem, da klub lepemu vremenu si človek še enega kupa peska v miru ne more več ogledat ,res zajebani časi ..... brez fotke nč ne vela ... :) builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Je danes sodelavec opisoval včerajšnjo "furo": "Ne vem sicer, kaj točno se je zgodilo, ker sem bil prehitro na tleh.." :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Je danes sodelavec opisoval včerajšnjo "furo": "Ne vem sicer, kaj točno se je zgodilo, ker sem bil prehitro na tleh.." :mellow: upam, da ni nič hujšega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Ne, je bilo pri polkrožnem obračanju...udaril se je v koleno, strgal je hlače, potrebuje novo ročico sklopke, eno manjšo plastiko, malo je opraskal tank za gorivo. Bilo je pri par km/h, takoj po menjavi gum. DAMI34, builder in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Danes vtisov ne bo spljoh, burja piha Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 ...še sreča, drugače bi se mi preveč vtisnili tvoji vtisi ( foušija pa to .......hec ) DAMI34, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno Februar 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Ker je bil prelep zimski dan, sem se odločil, da potegnem iz garaže svoj grd motor in grem pogledat ali so maškare pustile kak krof zame. Scarabeo 500, notranc, Schultz in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se