Kmet2 Objavljeno December 19, 2015 Opozori Objavljeno December 19, 2015 pred 22 minutami, Ferrarist pravi: Ma kašn ktm, js stavim rundo na XR Jz na KTM....
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 19, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2015 Jaz na versys Janezs, jskrablin, kotzi in 26 others 29
frischfleisch Objavljeno December 20, 2015 Opozori Objavljeno December 20, 2015 pred 10 urami, UnionJack pravi: skoz se mi potrjuje pravilo da so šoferji teh starih pikasou eni najbolj zanikrnih ever. Potrjujem, med njih šteje tudi moja babica! Dami čim hitrejše okrevanje ti želim. DAMI34, Kmet2 in UnionJack 3
Popularna objava maxiscooter Objavljeno December 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2015 (popravljeno) Sobotni kratki "điro" po Istri bi ga posvetil @DAMI34. Dami hitro okrevaj Sobota sončna motor sameva meni pa se vozi. Seštevek vsega naštetega kratkih 135 km a uživaških, še posebno ker je kolendar kazal 19.12.2015, Najvišja temperatura med vožnjo v Karigadoru 13°C , najnižja v dolini reke Mirne v Rušnjaku 7°C. Ni slabo za ta čas . Ah, nič ne bo sameval, ga bom kar en krog zapeljal.....saj temu namenjen, pa čeprav me čaka spet čiščenje ( z veseljem ) http://shrani.si/f/5/oH/3oG3J7uK/dscn6508.jpg Dolina reke Mirne..... http://shrani.si/f/46/6A/GDS6Qhm/dscn6512.jpg Pogled na Motovun.... http://shrani.si/f/2y/114/1172mqZ5/dscn6516.jpg V konobi Dorjana ..... http://shrani.si/f/a/tJ/4kaklvk2/dscn6520.jpg ...v Livadah na pašti s ......., da točno to.... http://shrani.si/f/2Y/vM/15XdixX7/dscn6518.jpg Prihod na popolnoma neznan in neraziskan kraj.... http://shrani.si/f/h/mm/1h9ooAuq/dscn6523.jpg Nikjer nobenega, razen nas, no kasneje se je še ostali prikotalili .... http://shrani.si/f/12/LD/13glTu0l/dscn6522.jpg Trasa, samo 135 km, a pasalo pa je ...... zdaj pa na čiščenje http://shrani.si/f/C/ah/3q8z2iE7/trasa-135-km.jpg Popravljeno December 20, 2015. Popravil maxiscooter skalar36, Mavti, dondule in 9 others 12
Wakasaki Objavljeno December 20, 2015 Opozori Objavljeno December 20, 2015 pred 13 urami, DAMI34 pravi: Jaz na versys Upam da ni hujšega. Lp DAMI34 1
Popularna objava Mavti Objavljeno December 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2015 Danes pri nas tako lep in sončen dan ,da je bilo treba po kosilu takoj na,sem se mislil odpeljati en krog proti Škofji loki pa moram najprej na bencinsko črpalko .V Mozirju ravno gužva bom pa v Letušu tankal a glej ti to, megla takoj iz Mozirja se je vzela in to gosta kot v kakšni grozlivki.Ja natankam ampak v meglo ne grem več je pa že lepše na sončku pa se zapeljem v sončno Velenje seveda na hitro še v trgovino nato pa nazaj proti sončni Savinjski dolini ,ker je fura nekam kratka se zapejlem še na vrh Črnevca 902 in domov.Super je bilo razen je usran do daske. Ena slikca tik pred sončni zahodom,pa še DAMIJU 34najboljše okrevanje ,da se vrne na stara moto pota . Keiko, trebor, Scarabeo 500 in 13 others 16
Popularna objava gsxf750 Objavljeno December 21, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 21, 2015 Je blo treba izkorisit vreme zunaj lj kotline. Težko žabo v vodo spravt :-), pa sva jo z Motoloverjem mahnila vzhodno in severo vzhodno od Kamnika mal po asfaltu in več po makadamu. Je pasalo, da ni za povedat, drseče pa tud, kjer je mokro, je kozi rit poplesavala, da ni blo več samo vesele. dva žetona(/skupaj 1 ojro) sta bila dovolj, da je šla koza čista v v kombi ;-) Hvala Motolover za info o samopostrežni pralnici. Kmet2, skalar36, hajoktejn in 18 others 21
Popularna objava MiNa Objavljeno December 21, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 21, 2015 En dvokolesni vtis..... Jadranka na odseku od Senja do Maslenice ponekod precej "mastna". UnionJack, DAMI34, skalar36 in 12 others 15
Popularna objava motolover Objavljeno December 21, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 21, 2015 Ko se je stemnilo sem se vračal iz Kopra mimo Vikija po stari cesti, v Kozini tankal in pri črpalkarjih izvedel, da je tako vse do Razdrtega. Vidljivost res minimalna, mogoče kakih 50m. Sem raje pičil na AC in se prilepil enemu avtomobilistu na odbijač. Če sem videl, da se mi kdo od zadaj približuje, sem dal vse štiri žmigavce. Ziher je ziher, ne bi, da me kdo nagazi od zadaj. Ferrarist, KARMEN1, UnionJack in 19 others 22
'.' Objavljeno December 21, 2015 Opozori Objavljeno December 21, 2015 Te je kaka potrepljala po ramenu na bencinski? ne vem glede na to da si tako hraber in se voziš po megli, uuuuu scary Kmet2 1
motolover Objavljeno December 21, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2015 (popravljeno) Vse nas treplja! Ene pokliče prej, druge kasneje. Popravljeno December 21, 2015. Popravil motolover exclan 1
motolover Objavljeno December 22, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2015 (popravljeno) Po včerajšnji megleni izkušnji sem se danes raje usmeril proti vzhodu. Litija, Zagorje, Podkum, Hrastnik, Celje, Vransko in nazaj. Večino poti je bilo med 10 in 12 stopinjami in lepo sončno. Lepih 184 umirjenih km. Srečal dva čoperista, z resicami in franžicami, med Laškim in Celjem. Ker sem đaver, mi nista odzdravila. Tudi prav, jaz ju bom naslednjič spet! Popravljeno December 22, 2015. Popravil motolover trebor in jskrablin 2
motolover Objavljeno December 22, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2015 25 minutes ago, KARMEN1 said: Kaj je đaver ? Tako muslimani imenujejo nevernike. Sklepam, da me nista pozdravila, ker nisem iste vere-čoperist. KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno December 22, 2015 Opozori Objavljeno December 22, 2015 Aha, potem pa sem tudi jaz đaver Fantocci in basbas 2
pik1 Objavljeno December 22, 2015 Opozori Objavljeno December 22, 2015 pred 2 urami, motolover pravi: Tako muslimani imenujejo nevernike. Sklepam, da me nista pozdravila, ker nisem iste vere-čoperist. . ... stari, tole pa ne vem če glih povsod drži ... ... jest sem nevernik, torej đaver, pa če verjameš ali ne, me tukaj muslimanski verniki ful pozdravljajo ... Kmet2, KARMEN1 in trebor 3
motolover Objavljeno December 22, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2015 1 hour ago, pik1 said: . ... stari, tole pa ne vem če glih povsod drži ... ... jest sem nevernik, torej đaver, pa če verjameš ali ne, me tukaj muslimanski verniki ful pozdravljajo ... Kak tak znak si daj na hrbet in poročaj! gradbenik, KARMEN1 in ankh 3
KARMEN1 Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 Ja, pa kaj te bodo samo od zadaj pozdravljali ? Kmet2 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 23, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 23, 2015 pred 4 urami, KARMEN1 pravi: Ja, pa kaj te bodo samo od zadaj pozdravljali ? jaja bučke pa ma ..... Ni ravno vtis iz vožnje ,je pa povezano z Damijevim zadnjim vtisom in ker to temo spremlja veliko ljudi ,ki me med drugim tudi vsakodnevno kontaktirajo kaj in kako sem se kot poblaščeni P.r. odločil da napišem in prilimam fotko iz našega MS obiska pri njem ........pa tudi zdi se mi da je to bolj povezano z temo kot krščanski znaki in provokacije..... Skratka Dami je pri objavljeni zadni furci v tej temi doživel ,al bom pa kar napisal preživel z hudimi telesnimi poškodbami . Desna roka :izpah komolca in komplet prelomljena nadlaktnica ter kompliciran zlom zapestja,zlomljena medenica ter notranje krvavitve ,podpludbe in hematomi po celem telesu ..... Evo en vtisek iz včerajšnega obiska ,sicer meglen a pritiče lastniku telefona ki je pod težkimi analgetiki Kot je videt mu gre na bolje in je že začel afne guncat Kawasaki duda in Ninja šalica pa sta ga dodatno razvedrila Pacient Dami34 na obisku pa forumaši Luksa,Trebor,Borutt,tisga v oranžni barvi ne poznam,Ferarist in NejcGs. Dami vas vse lepo pozdravlja in vam želi srečen Božič in novo leto ki ga bo preživel med sexi sestrami spodaj brez Danes gre na operacijo ,kjer mu bodo probali rešiti zapestje......Dami mi smo s tabo ,drži se frend!!!! Ivana, gsxf750, pik1 in 46 others 49
Popularna objava orly Objavljeno December 23, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 23, 2015 Srečno Dami na operaciji in v prihodnje pri okrevanju Ena za pozitivne misli: mladench, Kras, DXR16 in 12 others 15
zmilan Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 Dami, čimprejšnje in čimboljše okrevanje.Sam da si še kle. TOMCAT, Pips, DAMI34 in 5 others 8
Ferrarist Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 pred eno uro, Kmet2 pravi: .... Dami vas vse lepo pozdravlja in vam želi srečen Božič in novo leto ki ga bo preživel med sexi sestrami spodaj brez... Ja, on bo res spodaj brez......za vse ostalo pa je masterc......ah ne, DOMIŠLIJA trebor, sohen, SuNa in 4 others 7
VS800 Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 Šele zdej vidu.....Dami drži se Kmet2, zmilan, builder in 2 others 5
Popularna objava nemo Objavljeno December 23, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 23, 2015 Dami, smola pa taka... če bi malo hitreje ali malo počasneje peljal... želim ti dobro okrevanje, da boš do pomladi, ko se sezona odpre, fit&proper Srečno!!! Kmet2, sohen, zmilan in 11 others 14
Whiskey Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Dami, poštimi se. Drugo leto čaka Velebit in Jadranka trebor, Kmet2, KyoKon in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se