jskrablin Objavljeno December 27, 2015 Opozori Objavljeno December 27, 2015 Vožnja je bila sicer z avtom, vtis pa je vseeno super. Sploh glede na megleno juho, v kateri se drugače zgubljam. Crikvenica, včeraj popoldan. builder, DAMI34, Ferrarist in 6 others 9
jany Objavljeno December 27, 2015 Opozori Objavljeno December 27, 2015 Danes spet do Lipice, obala do konca dvopasovnice na Črnem kalu megla da se ni videlo ven, gor je eden z gsa stal in gledal v meglo potem pa se obrnil za mano :-D Kozina,Divača prijetnih 10-12 stopinj celzija. Haki, Ferrarist, DAMI34 in 4 others 7
Haki Objavljeno December 27, 2015 Opozori Objavljeno December 27, 2015 pred eno uro, jany pravi: Danes spet do Lipice, obala do konca dvopasovnice na Črnem kalu megla da se ni videlo ven, gor je eden z gsa stal in gledal v meglo potem pa se obrnil za mano :-D Kozina,Divača prijetnih 10-12 stopinj celzija. a sta bila z Ciko86? Namreč vsaj mislil sem da sem vaju pozdravljal v Divači prišel pa sem iz smeri Sežana jany 1
jany Objavljeno December 27, 2015 Opozori Objavljeno December 27, 2015 pred 2 minutami, Haki pravi: a sta bila z Ciko86? Namreč vsaj mislil sem da sem vaju pozdravljal v Divači prišel pa sem iz smeri Sežana Ne jaz sem bil sam sem bil taxi danes sem peljal kolegico, ciko je bil v družbi enega z R6 Haki 1
Popularna objava Haki Objavljeno December 27, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 27, 2015 Pravkar, jany pravi: Ne jaz sem bil sam sem bil taxi danes sem peljal kolegico, ciko je bil v družbi enega z R6 Lepo Aha vsaj enega sem prepoznal, sta se pa peljala v meglo jaz pa iz nje Meni je pa danes vožnjo pokvarila megla vendar ne povsem Štart iz Vipave, bil je čudovit sonček skozi Manče, Kobdilj kjer se je začela megla ampak v upanju na razjasnitev sem peljal dalje proti Dutovljam, ker pa megle in mokre ceste nikakor ni bilo konec sem šibal v Sežano in Divačo kjer sem se usmeril nazaj proti Razdrtem precej nejevoljen, vendar mi ni dalo miru, da bi užival vsaj kanček vožnje po zagotovljenem soncu in sem na poti proti domu skrenil iz poti v smeri Nanosa kjer se je temperatura prijetno dvigala z višinsko razliko pri vrhu se mi je čudovito odprl pogled, pogrelo sonce nakar je bil čas za odhod proti domu. Vsaj zadnji del poti mi je polepšal dnevno vožnjo Vožnjo pa posvečam DAMI34 za čimprejšnje okrevanje in ker mojo prevoženo pot verjetno kar dobro pozna Keiko, KARMEN1, Joker in 15 others 18
thumper Objavljeno December 27, 2015 Opozori Objavljeno December 27, 2015 jaz sem šel danes tudi namest damija na kufe čez trojane ... gor je drselo nazaj pa nič več Kmet2, Mavti, builder in 5 others 8
pajkica Objavljeno December 27, 2015 Opozori Objavljeno December 27, 2015 sonce, hrana...kateri vtis je še lepši ? aja MPeco, Schultz, UnionJack in 1 other 4
Ciko86 Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 Vtisi do sluzbe temni Janezs, DXR16, builder in 4 others 7
KARMEN1 Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 Imaš neko mračno obdobje, hahaaaa ?
Ciko86 Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 Ja...ma zdej se nekaj razsvetljuje Haki mislim da se te spomnem ja KARMEN1 in Haki 2
Popularna objava skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2015 (popravljeno) Evo, na tak prelep pomladni dan me prime, da neki bi, kaj bi kaj...ma kinder jajčkov sem že dost pojedu grem smučat... Ko ugotovim, da novi pancarji pa stare smuče ne grejo skup mi ni preostalo drugega, kot da grem na motor preizkusit kako se obnese nova veriga, tok je nova da se prov šajna! Malo po gorenjskem gor in dol Kere lepote: Kot je na sliki razvidno, dobro da nisem šel smučat, ker na Krvavcu ni nikogar: Le kam vodijo vse te lepe stezice? Na koncu sem še slikal stavbo v kateri sem na dan prijokal, kot majhen kamenček, a sem danes odrastel v pravo skalo! In kaj sem ugotovil? Da se z novo verigo motor pelje...čist isto, kot s staro. Ma neki morjo pa tud serviserji zaslužt v tem lepem decembru! PS: tazadn cajt, da kupm še en KTM 1290, ker je tega mojga versysa prov škoda za zimo. Popravljeno December 28, 2015. Popravil skalar36 KyoKon, KARMEN1, Kmet2 in 20 others 23
DAMI34 Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 Lajkam zgornji izlet skalar36 1
Popularna objava pajkica Objavljeno December 28, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2015 (popravljeno) smrkci so zakon! kitajci pač ne Popravljeno December 28, 2015. Popravil pajkica avtomoto, SuNa, builder in 7 others 10
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2015 (popravljeno) Spet par novih m .... in s tem zaključujem iskanje starih prikoličarjev ,ta na sliki je bil včeraj še najboljši a je tudi potreboval 15 min oživljanja ,rabim motor za vozit ne vijačit......pogledam če mi lahko še kdo naredi dotično prikolico za KTM drugače je pa sam še opcija "nov"........na sliki letnik 1972 .....pod nji pa model 2015... Popravljeno December 30, 2015. Popravil Kmet2 builder, hajoktejn, UnionJack in 11 others 14
jany Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Ta na sliki ma ogrevane copate Kmet2 in Janezs 2
mato295 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Kmet, malo napiši, kako se to vozi.
Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 35 minutami, mato295 pravi: Kmet, malo napiši, kako se to vozi. Tisti starodobnik gor je ubi bože,pa ne sam tist nasplošno vsi ki sem jih gledal praktično nimajo prve zavore,vsako vžiganje zahteva interno znanje ,60kmh je sprejemljiva hitrost ,višje se mi zdi smrtno nevarno ,predvsem pa moraš pazit lev ovinek ker če ga pršponaš je hitro prikolica nad tabo ......tok kolikor sem na hitro povzel par kratkih voženj z temi jajci ,tako da sem se potihoma odločil za projekt KTM ali pa nekaj kar špila in je novejše izdelave(disk bremze itd....) pik1, skalar36, mladench in 3 others 6
TakeALookAround Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Misls desn uvink? thumper 1
StaraFeltna Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Mislim da je vsekupaj fiziološko nekompatibilno s teboj. Veš da si boš želel več kot 60km/h in se tresel od strahu pred prednjo bremzo kdaj bo zatajila oz. boš dinamično priletel v kak malo manj nedolžen ovinek pa bo kot na športni jadrnici a tam to počnejo z namenom... Ko boš videl "kopito iz vode" takrat te šele bo strah... (2x batine... prvič od asfalta pol pa druga in boljša polovica po buči.) vse to seveda če jih ne dobiš iz prve roke že v intermezzu... totalni fail. Btw, od kje želja po tej ropotiji? (nič cinizma, čisto resno mislim). Več kot za po ameriških cestah ki v 100 miljah komaj zberejo za 2 ovinka ter za psa met noter lih ni... ali pa sem vsekupaj narobe razumel. Cartman 1
Igi Pop Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Pa sej so Švabi u starih partizanskih filmih s prikoličarji ornk šibali. Sicer pa domnevam, da so majka za leve ovinke, desni ovinek pa kriza. UnionJack 1
jskrablin Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Pomoje bi rabil kaj takega Ferrarist, skalar36, gsxf750 in 5 others 8
Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 21 minutami, DinDiin pravi: Misls desn uvink? pred 13 minutami, StaraFeltna pravi: Mislim da je vsekupaj fiziološko nekompatibilno s teboj. Veš da si boš želel več kot 60km/h in se tresel od strahu pred prednjo bremzo kdaj bo zatajila oz. boš dinamično priletel v kak malo manj nedolžen ovinek pa bo kot na športni jadrnici a tam to počnejo z namenom... Ko boš videl "kopito iz vode" takrat te šele bo strah... (2x batine... prvič od asfalta pol pa druga in boljša polovica po buči.) vse to seveda če jih ne dobiš iz prve roke že v intermezzu... totalni fail. Btw, od kje želja po tej ropotiji? (nič cinizma, čisto resno mislim). Več kot za po ameriških cestah ki v 100 miljah komaj zberejo za 2 ovinka ter za psa met noter lih ni... ali pa sem vsekupaj narobe razumel. Kak tak primer s KTM ne bi prav nič trpel ,s temi Dnepri pa bi bila to muka resnično . Želja se je porodila ker dostikrat žena ni mogla z menoj ,ker nismo imeli kam dat psičko,v tank torbi pa bi bil naprimer prevoz do Paklenice prej trpljenje za psičko kot kaj drugega. Zdaj se motorja ne boji in skoči takoj na mene čim se usedem ,se rada pelje toda do omenjene lokacije bi bila predolga. Pa tudi ženi se večkrat ne pelje sami in gre z menoj . Tako bi bili pa cela družinica na kupu ,če se ji ne pelje jo pobasam s psom vred in gasa.... Misel na ropotijo ,ki sem jo gledal pa sem črtal iz seznama ,ta s KTM se mi zdi pa prov prisrčna in kompatibilna zadevšna ,na končni lokaciji pa prikolo odpnem in piči dalje,žena pa na plažo ,Koza cela,Volk sit Evo od tu želja... StaraFeltna, TakeALookAround, UnionJack in 4 others 7
Snečer Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Kupi en kombi na dražbi pa se bote vsi peljali, pa še pes bo imel mobilni hotel. Danilo D, Tedybear, bosa in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 2 minutami, Snecer pravi: Kupi en kombi na dražbi pa se bote vsi peljali, pa še pes bo imel mobilni hotel. A Tiguan ni vredu ?A mora bit kombi ? Če bi se želel peljati na štiri kolesa vrjetno ne bi iskal motor z bočno prikolico ...... DXR16, TakeALookAround, DAMI34 in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se