Igi Pop Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Ampak s prikolico si širok kot avto. Še vedno imaš "veter u laseh", prehitevanja in kolenčkanja pa ne vem, če bos zadovoljen. Se mi zdi, da je to bolj za zelo lagano, sicer bi se tudi pes odbijal po prikolici. bosa 1
Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Pravkar, Igi Pop pravi: Ampak s prikolico si širok kot avto. Še vedno imaš "veter u laseh", prehitevanja in kolenčkanja pa ne vem, če bos zadovoljen. Se mi zdi, da je to bolj za zelo lagano, sicer bi se tudi pes odbijal po prikolici. Se strinjam ,lagano sportski
jany Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 10 minutami, Kmet2 pravi: Se strinjam ,lagano sportski Lagano a ? https://youtu.be/1YiD5flIPF8 Mavti, Kmet2 in UnionJack 3
StaraFeltna Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 1 hour ago, jany said: Lagano a ? https://youtu.be/1YiD5flIPF8 Samo tisti ki se vesi ima 3x več jajc ko uni ki vozi čeprav je ponavadi ženska... (no vsaj veliko žensk sem videl ki so se tako ali drugače stegovale...) jany in Kmet2 2
Igi Pop Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Tudi jaz sem videl veliko žensk, ki so se tako ali drugače stegovale. Na mojo srečo nobena ni imela jajc. jany, thumper, pik1 in 2 others 5
Cartman Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 Tis iz it. Zadnja letošna fura. Hiša-črpalka-garaža, 4km. Sončno, ampak mraz ko pr norcih. Števc je pokazal 119224. Na prvi furi je pisalo 109300. Drugo leto pa naprej. roll on 2016 mladench, Kmet2, pik1 in 2 others 5
frischfleisch Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 Kmet, tega sem enkrat srečal in pravi da se dobro vozi. Čeprav žena se je pa vozla z svojim... Samo je Japonc. Ferrarist, DAMI34, Schultz in 3 others 6
MiNa Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 (popravljeno) IMHO @K2, stari beiwagen so res "plužne" kakor ti rad imenuješ kakšen enoslednik in popolnoma skregano s tvojo "filozofijo" vožnje motocikla. Problem teh novejših bolidov so pa cene, vse kar je res voznega pride hitro čez 30K€. ps, vtise iz dnevne vožnje pa zapišem drugo leto.... Popravljeno December 31, 2015. Popravil MiNa Kmet2 1
Popularna objava motolover Objavljeno December 31, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 31, 2015 (popravljeno) Zadnja vožnja letos. Po poti srečal kakih pet do sedem motoristov, vse na relaciji med Postojno in Koprom, prej nobenega. Cesta lepo suha celo pot. Pri Vikiju 5 stopinj, edini motorist in skoraj edini gost. V lokalu le par pohodnikov. Koper 7 stopinj Mimo Razdrtega -3 stopinje (premraz za slikanje), tu sem srečal nekaj motoristov. Najbrž Koprčani, ki niso vedeli, da je tam 10 stopinj manj kot na Obali. Postojna -2 stopinji, sem se pogrel v obnovljenem lokalčku in motor gledal raje skozi okno Potem po AC do doma, kjer je bilo -2. Toliko za letos, kravca je končala sezono na 4536km. Srečno in na svidenje na cesti v 2016! Popravljeno December 31, 2015. Popravil motolover UnionJack, MPeco, DAMI34 in 17 others 20
Popularna objava Lipstick Objavljeno Januar 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 skalaprava, Janezs, UnionJack in 17 others 20
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Januar 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Tko...nova sezona se je začela na polno. Šli smo na izlet na Žabarjevo domačijo na domač narezek. Žal smo ga pojedli, preden smo ga uspeli slikat...je bil pa zato tolko boljši. ...slikanje motorjev tudi ni uspelo, ker jih je zmedel sneg....ašovčič je pa itak maus doma pozabu... ...pa še reku sm mu... ...dami pa ni pršu.... Ne vem zakaj...ampak 3x smo mu rekl, kam prit...... maus, Natty, builder in 8 others 11
Kmet2 Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Ja res je ,Damija smo vabli pa se je sam lepo zahvalu ,kako nam je voščil dober tek pa pove naslednja fotografija Ferrarist, DXR16, Zivnorc in 4 others 7
NumLock Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 33 minutami, Zivnorc pravi: Tko...nova sezona se je začela na polno. Pa nekaj ste spili a ne? Ker si celotno temo zgrešil. Kmet2, DAMI34, maus in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 16 minutami, Kmet2 pravi: Ja res je ,Damija smo vabli pa se je sam lepo zahvalu ,kako nam je voščil dober tek pa pove naslednja fotografija Še premau vas je squrcal, tle mu pod nos šalame, pa pancetjo pa ocvirke kažete, medtem ko mora človek v bolnici jest jogurt in polento. Skregan pred 2 minutami, DL650 pravi: Pa nekaj ste spili a ne? Ker si celotno temo zgrešil. Tile moji biuši prjatli se sred lublane izgubijo, za njih eno leto gor al dol ne pomeni dosti Keiko, Kmet2, pik1 in 6 others 9
NumLock Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred eno uro, Zivnorc pravi: ...dami pa ni pršu.... Ne vem zakaj...ampak 3x smo mu rekl, kam prit...... Treba ga je razumet ... človek ima trenutno xsarofobijo, pa raje ne gre nikamor in je na varnem. @Dami34, porihtaj se čimprej. builder, maus, Zivnorc in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Sej sem se tut na pošti zmotu danes..in napisal 2015... .... Kmet2, DXR16, builder in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 brazgotine smo si kazal base jedu base srou vtisi so pa bli .. driftasti Dami .. zgrožen sem nad tvojo gesto (oranžnouc ) p.s. una slika je le simbolična in je fotomontaža DAMI34, DXR16, Kmet2 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 33 minutami, maus pravi: brazgotine smo si kazal base jedu base srou vtisi so pa bli .. driftasti Dami .. zgrožen sem nad tvojo gesto (oranžnouc ) p.s. una slika je le simbolična in je fotomontaža A zdj si skregan z mano? Js bom vedno ninđa, ssm neki časa bom oranžna maus, Kmet2, builder in 3 others 6
Snečer Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ne ga lomit z Jodlarji, raje kupuj pametno in ekonomično pa ti bo še ostalo za satisfakcijo.
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Pravkar, Snecer pravi: Ne ga lomit z Jodlarji, raje kupuj pametno in ekonomično pa ti bo še ostalo za satisfakcijo. V bistvu si lahko privoščim karkolhočem, če je garancija 3-4 leta, servis na 15k, kontrola ventilov na 30...ne vidim neke panike. Vem, kawa je bolj racionalen nakup, ampak trenutno hočem presežke in priznaj, da dobro izgleda Pa še Kmeta bom lahko zezal da mam bolj naloudan moped Tale objestna je pa sam zate P.s. jaz mopede kupujem na uč- s čustvi...včasih se ujame z ekonomijo, včasih ne, ampak s čustvi se pa vedno Zivnorc, skalar36, DXR16 in 12 others 15
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 (popravljeno) pred 19 minutami, DAMI34 pravi: A zdj si skregan z mano? Js bom vedno ninđa, ssm neki časa bom oranžna nism skregan .... ampak... nalepko ninđa boš pa ja km prlepu, mar ne kr mej KTM, boš lažje priskaklau nazaj na ninđo KTM NINĐA PAWAAAAAAAAAA wtisi bodo full ćustweni Popravljeno Januar 7, 2016. Popravil maus DAMI34, Zivnorc in builder 3
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: nism skregan .... ampak... nalepko ninđa boš pa ja km prlepu, mar ne kr mej KTM, boš lažje priskaklau nazaj na ninđo KTM NINĐA PAWAAAAAAAAAA wtisi bodo full ćustweni Mam nalepko, in majkrmi da jo bom dal na SUPRDUKETA, sej on je v bistvu bratranc od ninđe maus, Zivnorc, builder in 1 other 4
Snečer Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ne izgleda slabo, razen cevasti okvir, sploh zadnji del, kazi vse skupaj v tem cenovnem razredu. Teža 230-240?, na koncu pa še nimaš niti 200 PS to ne bodo hoteli piti s tabo Pa na spodnji fotki me na levi in desni strani nekaj moti. Če tolko odšteješ, pol hočem premium izgled vseh komponent. Sicer kupiš nekaj drugega in sam "popravljaš". Izpuh tudi ni presežek, ampak ni pa tako hud nestetski dimnik.
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ror, je eden lepših originalov. Sicer predlagam da se seliva v temo Superduke gt, kjer lahko vsa opažanja , pripombe in nestrinjanja opišeš pred 20 minutami, Snecer pravi: Ne izgleda slabo, razen cevasti okvir, sploh zadnji del, kazi vse skupaj v tem cenovnem razredu. Teža 230-240?, na koncu pa še nimaš niti 200 PS to ne bodo hoteli piti s tabo Pa na spodnji fotki me na levi in desni strani nekaj moti. Če tolko odšteješ, pol hočem premium izgled vseh komponent. Sicer kupiš nekaj drugega in sam "popravljaš". Izpuh tudi ni presežek, ampak ni pa tako hud nestetski dimnik. Aja, ja, vem, lončke so ukradli Kawasakiju Zivnorc, builder, Kmet2 in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 ...a kardana pa tole nima.. sohen in builder 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se