Scarlett Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 15 urami, Zivnorc pravi: slinovci DAMI34, DXR16, builder in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 9 urami, Zivnorc pravi: ...a kardana pa tole nima.. Nope, ker bi mu lahko odpadel sohen 1
Popularna objava Jernej125 Objavljeno Januar 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 Težko rečem da je bil dolg izlet, vendar imel sem se odlično štart iz velenja, nato malo okoli Šmartinskega jezera, nazadnje še pa skok na Celjsko kočo, vsega skup se je nabralo okoli 80 km Kmet2, Ferrarist, MiNa in 16 others 19
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 Ne pozabite pisat v vtisi 2016 builder, maus in Kmet2 3
maus Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 sj sm jo builder, Kmet2 in DAMI34 3
Jernej125 Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 Opa, sem čist pozabu...bom pa naslednjo vožnjo tam objavil DAMI34 in builder 2
Fantocci Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 Lahk pa sem objaviš kakšno iz 2015, če maš Spojler builder 1
MarkoR Objavljeno Januar 26, 2016 Opozori Objavljeno Januar 26, 2016 Ob 15.11.2015 at 18:38, Kmet2 pravi: Tele črte..to pa je okvarjen GoPro, drži? Meni se je isto začelo dogajat, pa so mi ga pod garancijo zamenjali...
Kmet2 Objavljeno Januar 26, 2016 Opozori Objavljeno Januar 26, 2016 pred 5 urami, MarkoR pravi: Tele črte..to pa je okvarjen GoPro, drži? Meni se je isto začelo dogajat, pa so mi ga pod garancijo zamenjali... Sony ,fotoaparat ,maš prav ,ni več možno slikat ...
Danilo D Objavljeno Januar 26, 2016 Opozori Objavljeno Januar 26, 2016 Danes pa sem tudi jaz otvoril svojo motoristično sezono, 4. po vrsti . Prvih 100,5km za mano .... uf je blo fajn . builder, Janezs, DAMI34 in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno Januar 26, 2016 Opozori Objavljeno Januar 26, 2016 pred 34 minutami, Danilo D pravi: Danes pa sem tudi jaz otvoril svojo motoristično sezono, 4. po vrsti . Prvih 100,5km za mano .... uf je blo fajn . Za celo leto si v zamudi DXR16, TakeALookAround, trebor in 4 others 7
TakeALookAround Objavljeno Januar 26, 2016 Opozori Objavljeno Januar 26, 2016 To je pozabil od lani napopat.... DAMI34, pik1, DXR16 in 2 others 5
hajoktejn Objavljeno Januar 27, 2016 Opozori Objavljeno Januar 27, 2016 ... ni mi všeč trebor, Kmet2, ciciban in 3 others 6
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Sicer je to lanska avantura, ampak prijavil sem se na forum šele letos, tako, da to paše v to temo. Najin prvi daljši skupni potep na dveh kolesih. Vršič. Moja draga se je v 2 mesecih expresno privadila na piš vetra, kakšno kapljo dežja in pa na nenavadno zviranje na levo in na desno. Ko sem ji omenil izlet, je bila takoj za. Zjutraj sva naložila kufre z vsem, kar sva smatrala, da morava imeti s seboj in jo prek meje z Italijo mahnila po AC do odcepa za Gorico, potem pa po stari cesti do Solkana, kjer sva se povzpela na lepo razgledno točko, kjer se odpre čudovit pogled na Novo Gorico, Gorico in okoliške kraje. Najlepši pa je pogled na stari kamniti železniški most in smaragdno reko Sočo pod njim. Pot sva nadaljevala po lepi zaviti cesti mimo Tolmina in Kobarida in se nekaj kilometrov pred Bovcem ustavila ob prekrasnem pogledu na mogočni slap Boka. In še ena za spomin. V Bovcu sva zavila desno proti Vršiču. Pot naju je vodila po zaviti cesti čez Kal Koritnico in naju pripeljala kraja, kjer je narava stisnila Sočo v ozka korita. Izkoristila sva prekrasno mesto za okrepčanje ob šumeči vodi. Po izdatnem okrepčilu, sva zajahala najino kobilico in jo mahnila naprej. Kmalu po vasi Trenta so se pričele serpentine. Ustavila sva se pri Kugyjevem spomeniku . Nekoč sem že bil tu. Ko bom imel čas, bom moral poiskat sliko, kjer sedim pod njim. Po tem pa se začne grizenje kolen do vrha, do prelaza Vršič, kjer je bilo prijetnih 19°C. Prispela sva brez vsakega problema in se sprehodila naokoli. Čudežni gorski zrak, zelena travica in lepe gorske rožice, balzam za dušo. Se mi je zdelo, da vidim svizca, ki zavija čokolado, pa sem šel pogledat.... Po sprehodu sva se odpravila še do Ruske kapelice, ki se nahaja nekaj kilometrov in serpentin niže proti Kranjski gori. Spokojni mir, kot da bi narava vedela za pokopane tam. Nekoliko bolj previdno sem vozil navzdol, malo zaradi zavor, malo zaradi granitnih kock. Kmalu sva pripeljala še do serpentine št. 1, potem pa sva se ustavila še pri jezeru Jasna, ob znamenitem kozorogu. Ker je bilo za mojo drago za prvič čisto dovolj, sva jo v Jesenicah mahnila na AC in čez Kranj in Ljubljano odpeketala proti Kopru. Naredila sva lep krog po čudoviti pokrajini, ljudje so povsod prijazni, sicer je pa vse odvisno tudi od samega pristopa... Ko sva prispela v Koper, je števec pokazal 393 km. Za info naj še povem, da je moja zelo pohvalila sedenje na xj600 diversion in ni imela pripomb. Yamaha tudi ne... Toliko za tokrat, nasledjič pa upam, da ne bo minilo leto, preden bom objavil. Lp. C eagle Janezs, Zivnorc, stromar-aly in 29 others 32
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Junij 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 Glede na napovedane popoldanske nevihte sem se odločil zajahat motor že zjutraj. Mlajši sin je najavil, da gre zraven. Vprašal sem ga če ma kakšno željo pa mu je blo vseeno. Zapeljala sva se preko Jezerskega, čez mejo in proti Pavličevemu sedlu, kjer sva imela na razgledni točki prvi postanek. Potem sva nadaljevala pot do Logarske doline. Nisem vedel, da imajo tam Zmaja. Angleški prevod je očitno delo Mr. Googla. Kosobrin bi v angleščini očitno stokal "eat, eat,eat." Preko Gornjega grada sva skočila v Kamnik k šiptarju na sladoled. Bil je slasten. Zatem sva skočila še v Domžale pogledat, če fotr glanca Yamaho, potem pa domov na kosilo. Komaj sem se slekel me je poklical kolega, če sem za eno furco. Sorry, prepozno. Janezs, NumLock, DXR16 in 12 others 15
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 Od doma sem se odpeljal ob 8.45. Najprej sem v Ribnici vprašal, če se vozim v pravilni smeri proti Kočevju in nato še v Kočevju, kje je cesta proti jezeru. Kahwa itak, na Molovem bencinskm servisu, takoj po izhodu iz Kočevja. Nazaj sem se vrnil ob 18.15, po prevoženih 209 km. Današnji vtisi: ž sohen, MPeco, Joker in 15 others 18
Frenk 67 Objavljeno Junij 4, 2016 Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 pred 18 minutami, RobiRoberto pravi: Od doma sem se odpeljal ob 8.45. Najprej sem v Ribnici vprašal, če se vozim v pravilni smeri proti Kočevju in nato še v Kočevju, kje je cesta proti jezeru. Kahwa itak, na Molovem bencinskm servisu, takoj po izhodu iz Kočevja. Nazaj sem se vrnil ob 18.15, po prevoženih 209 km. Današnji vtisi: A ti si se tud za en let opizdu? RobiRoberto 1
a79 Objavljeno Junij 4, 2016 Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 Ej, sam res... med vikendi ocitn velja fora "ma koji qrac me mas ti za pozdravlat, ce te sploh ne poznam" ... Ja, to je danasnji vtis...
RobiRoberto Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 15 urami, Frenk 67 pravi: A ti si se tud za en let opizdu? RES JE in zato tudi zamanj iskal mojo včerajšnjo objavo v Vtisih dnevnih voženj 2016 ...
ZdravkoK Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Ob 29. 5. 2015 at 12:33, motolover pravi: Včeraj med čakanjem na menjavo gum naredil lepih 180km čez Jezersko, po avstrijski strani do Borovelj in nazaj čez Ljubelj. Moram reči, da se da BMW R1200R, ki sem ga peljal, konkretno peljati po ovinkih. Jaz tega ne počnem, sem pa dobil tak občutek.. :yes: ne verjameš dokler ne probaš
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Vsem, ki pišete v lansko temo, "Srečno novo leto". VS800, Wakasaki, maxxa in 9 others 12
C eagle Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 pred 6 urami, MiNa pravi: Vsem, ki pišete v lansko temo, "Srečno novo leto". Sam, če sem zamudnik, še ne pomeni, da lahko pol smetim v 2016 temi.... Kako je že rekla Pika Nogavička?? Moram nest koledar h koledarniku. Letos nekaj zamuja... MiNa 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se