cikadina Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Danes vtisov ne bo spljoh, burja piha sej kwaki ne spada v kategorijo figo, cerada pod 8t DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 padl 8km tolk da je lidlova majca sprobana, ni švoh DAMI34, builder, Ender 2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ender 2 Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 padl 8km tolk da je lidlova majca sprobana, ni švoh Pol nisem napake naredu s šopingom Lidlove majice včeraj bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzq Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 upam, da ni nič hujšega Je danes sodelavec opisoval včerajšnjo "furo": "Ne vem sicer, kaj točno se je zgodilo, ker sem bil prehitro na tleh.." :mellow: marko, ti al kolega ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 sej kwaki ne spada v kategorijo figo, cerada pod 8t ni užitka, me preveč premetuje levo pa desno cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 ni užitka, me preveč premetuje levo pa desno bi se mogu poredit par kil drgači pa, danes ni blo za na moped. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 marko, ti al kolega ? Zdravo! Ne jaz, en sodelavec z yamaho..ne oni, ki je bil z mano zadnjič. Imel je res hudo smolo..ampak k sreči brez hujših posledic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Februar 19, 2015 Deli Objavljeno Februar 19, 2015 dami, čakamo vtise dnevne vožnje. danes piha sam 11km/h mladench, builder, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2015 Deli Objavljeno Februar 19, 2015 dami, čakamo vtise dnevne vožnje. danes piha sam 11km/h cedevita in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Februar 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 19, 2015 Tudi danes sem se iz Idrijeske Bele vrnil živ in zdrav, nisem pa čisto prepričan,če bo "druga točka", "zaradi zadnje slike", obveljala tudi jutri, ker je bila cesta od odcepa proti Idrijski Beli in do gostilne pri Fežnarju skoraj ves čas v senci = brrrrrrr :notworthy: :notworthy: Mia, hajoktejn, maj08 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Februar 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Danes sem ZMAGAL, ker sem so od doma odpravil že malo po enajsti uri in se večino časa vožnje proti Oblakovem vrhu vozil v soncu. Le Krna se ni videlo, ker ga je verjetno zakril del Neznanega Letečega Poba Robertota ... Seveda je zmagalo tudi vreme, ker za danes napovedana pooblačitev z zahoda še ni prišla do nas. In še enkrat sem zmagal jaz, ker sem se znebil včerajšnje podhladitev prstov na obeh rokah z dvemi pari rokavic ... "Glavno križišče" v Spodnji Idriji. Lahko bi napisal še marsikaj, vendar naj ostane sam Oblakov vrh ... Krna se danes res ni videlo. Nazaj proti domu, že z drugo LiPo baterijo, ker mi prva danes ni zdržala niti do "vrha" ... Zivnorc, pik1, Keiko in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 20, 2015 (popravljeno) Današnji dan me bo še v sanjah preganjal, ata Mamuta sem celih 25km vozu na zadnjem zicu, neprecenljivo in za zadnje vzmetenje močno utrudljivo Najprej sva skočila do Horice na servis po Guzzija in potem lagano sportski mal čez kras do OMVja. Evo, tak približno zgleda človek ko plača servis na guzzi Ampak za eno kavo mu je ostalo in jo je hitro plačal. Smukneva še na Cerje, monumentalnost spomenika je fantastična za fotko...in... zvijugava po krasu do Postojne. Kaj kmalu ugotoviva, da se na pumpi sončita Ana in Liza v uniformah, (bolje to kot da talata pike), nakar uletita še Pik1 (ki je spet baje dobil pike) ter Cartman in seveda nam vsem po telefonu jebe vse po spisku Kmet (brez pik) Čvekanje se razvleče do poznih ur in nato jo ucvremo vsak na svoj konec. Seveda sem doma lubico opral v detajle, ju3 pa še mazanje in sprejanje. Biiijutiful 150km Popravljeno Februar 20, 2015. Popravil DAMI34 Nearrain, RobiRoberto, builder in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Današnji dan me bo še v sanjah preganjal, ata Mamuta sem celih 25km vozu na zadnjem zicu, neprecenljivo in za zadnje vzmetenje močno utrudljivo Najprej sva skočila do Horice na servis po Guzzija in potem lagano sportski mal čez kras do OMVja. Evo, tak približno zgleda človek ko plača servis na guzzi Ampak za eno kavo mu je ostalo in jo je hitro plačal. Smukneva še na Cerje, monumentalnost spomenika je fantastična za fotko...in... zvijugava po krasu do Postojne. Kaj kmalu ugotoviva, da se na pumpi sončita Ana in Liza v uniformah, (bolje to kot da talata pike), nakar uleti še Pik1 (ki je spet baje dobil pike) in seveda nam vsem po telefonu jebe vse po spisku Kmet (brez pik) Čvekanje se razvleče do poznih ur in nato jo ucvremo vsak na svoj konec. Seveda sem doma lubico opral v detajle, ju3 pa še mazanje in sprejanje. Biiijutiful 150km Men se je pa lih takle "crn nosilec plasticnih kufrov z zelenimi ornamenti" kakrsen je tvoj SX okoli 4-5 popoldne skoraj pod odbijac zataknil na ovinkastem klancu med Razdrtim in Podgricem. PS: se dobr, da nisi bil ti DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Whiskey Objavljeno Februar 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Ker bo jutr slabo vreme, je bl pasal danes naokol dondule, KyoKon, bojc84 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Men se je pa lih takle "crn nosilec plasticnih kufrov z zelenimi ornamenti" kakrsen je tvoj SX okoli 4-5 popoldne skoraj pod odbijac zataknil na ovinkastem klancu med Razdrtim in Podgricem. PS: se dobr, da nisi bil ti Tisti klanec so Rebernice, miže jih prepeljem (celo vodič po Rebernicah sem napisal pred leti ), verjetno si ti tisti, ki se je plastičnemu nosilcu kmal zataknil pod kufre https://www.facebook.com/video.php?v=152614631474764&l=7350588635549825938 builder, vandrovec in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Tisti klanec so Rebernice, miže jih prepeljem (celo vodič po Rebernicah sem napisal pred leti ), verjetno si ti tisti, ki se je plastičnemu nosilcu kmal zataknil pod kufre https://www.facebook.com/video.php?v=152614631474764&l=7350588635549825938 Objestnež :grim builder, Nearrain, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Tisti klanec so Rebernice, miže jih prepeljem (celo vodič po Rebernicah sem napisal pred leti ), verjetno si ti tisti, ki se je plastičnemu nosilcu kmal zataknil pod kufre https://www.facebook.com/video.php?v=152614631474764&l=7350588635549825938 Ne nabijaj...Rebernice je burja par let nazaj odpihnila! PS: ce bi se jest kam zataknu, bi se ziher v nosilc kamere, da bi si lahk video pol do konca pogledal gsxf750, DAMI34, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Objestnež :grim človekoljub sm, k sm napisal kje so lukne, pa valovit asvalt, pa kje skočiš , ajprou builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Ne nabijaj...Rebernice je burja par let nazaj odpihnila! PS: ce bi se jest kam zataknu, bi se ziher v nosilc kamere, da bi si lahk video pol do konca pogledal ja sam pol bi bil naslov videa :Tihožitje s Kozolcem na Rebernicah Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 človekoljub sm, k sm napisal kje so lukne, pa valovit asvalt, pa kje skočiš , ajprou Sej jz sm žrtvoval koleno da vam pokažem kje se ne sme it gledat morje .....sem pol svetnik al kaj builder in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 ja sam pol bi bil naslov videa :Tihožitje s Kozolcem na Rebernicah Ok noooo... koook si zooprnnnn....... Sej si bom do konca pogledal tale tvoj video z naslovom " Teenage mutant ninja turtle v boju s Parkinsonovim sindromom na Rebernicah" Tisti klanec so Rebernice, miže jih prepeljem (celo vodič po Rebernicah sem napisal pred leti ), verjetno si ti tisti, ki se je plastičnemu nosilcu kmal zataknil pod kufre https://www.facebook.com/video.php?v=152614631474764&l=7350588635549825938 gsxf750 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Ok noooo... koook si zooprnnnn....... Sej si bom do konca pogledal tale tvoj video z naslovom " Teenage mutant ninja turtle v boju s Parkinsonovim sindromom na Rebernicah" če ti bojo čustwa sploh prenesla tok ninđaste barve Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 20, 2015 . . ... 235 km popolnoma novih destinacij ... notranc, DXR16, Schultz in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=152614631474764&l=7350588635549825938 Ato je na slowmoušn al si pelow tolk počasi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 (popravljeno) Ato je na slowmoušn al si pelow tolk počasi! lohko greva skupaj 8 km v 5 minutah s 600ccm yamaho zdajpazračunajpovprečje Pik1 zadnja tvoja slika je najlepša, sploh desna stran mi je full všeč Popravljeno Februar 21, 2015. Popravil DAMI34 dondule, builder in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se