DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2015 Deli Objavljeno Februar 28, 2015 ...2 ure sivisu na ugraj pa čaku vlak???? nism, vmes sem še bil na OMW pa počk na Kalu ...bolj prijetno k na kawi se vozt... kawow sm se tut jaaa maus, ofc in Grut 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NinjaRider04 Objavljeno Februar 28, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 28, 2015 Ker nam je blo dans mal vreme naklonjeno smo se odločili pa zapeljali mal do gasma in nazaj..kar nekaj lepih in mal mrzlih kilometrov..jutri pa spet....sam kaj ko pa v čet. spet pravjo neko poslabšanje..no upejmo da tole nebo držalo in bo pomalem toplo kot se šika!!...ewo še dve slikci. Lp DXR16, Kmet2, Efendi in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Februar 28, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 28, 2015 380000 tekocih metrov vtiskov od Cap d Ail-a do St. Tropez-a in nazaj. builder, notranc, maxxa in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 1, 2015 mal gibljivga, sploh od 45sekunde dalje Efendi, gsxf750, Kmet2 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 a to si ti, dami? poleg voznje me je pa muska neverjetno navdusla! moj prvi live koncert 26.10.1984 u šentvidu, pa se stepl smo se:) ofc, bugy2004, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 poleg voznje me je pa muska neverjetno navdusla! moj prvi live koncert 26.10.1984 u šentvidu, pa se stepl smo se:) Hmal boš lahko gledu posnetke iz tistega obdobja. MG pripravlja velko razstavo o nsk UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 a to si ti, dami? poleg voznje me je pa muska neverjetno navdusla! moj prvi live koncert 26.10.1984 u šentvidu, pa se stepl smo se:) haha...dobri spomini. Ne, snemal je Celma, na kalu pa se drajsamo Maus, Jaz, Pik1, pa še edn, pa Miki UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 mal gibljivga, sploh od 45sekunde dalje Tegale strica z prikolco sem pa jaz srečal 26. decembra lani na kačjih ridah ravno ko je prikolco postavil pokonci. Sem se ga tok ustrašu da sm skor na bankino zapeljal. Efendi, DAMI34 in Schultz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 To je ful dobr, da te take stvari prestrasjo na cesti.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 To je ful dobr, da te take stvari prestrasjo na cesti.... mene edin kamijonska prikolca postrani prestraši...na fulll maus, builder, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 komej čakam, da bom vsak dan prestrašen , ker doma me nič ne plaši :closedeyes: skalar36, DAMI34, Efendi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 Danes samo 120000 tekocih metrov... je blo prevroce za kaj vec Efendi, Schultz, skalar36 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 V vednost, če se slučajno sreča s kakšnim šerifom, pa le-ta ne pije kave. 45. člen (hitrost vožnje) ... (9) Z globo 300 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki izpušča krmilo ali vozi enosledno vozilo po enem ali dvosledno vozilo po dveh kolesih. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 3 kazenske točke. ... Ker pa vem, da boste rekli, da gre za motorno kolo, pa še nekaj pomenov izrazov. 3. člen (pomen izrazov) (1) Posamezni izrazi, uporabljeni v tem zakonu, imajo naslednji pomen: ... 6.a »dvosledno vozilo« je vozilo, katerega sled je širša od 50 cm; 6.b »enosledno vozilo« je vozilo, katerega sled ni širša od 50 cm; ... (2) Drugi izrazi o vozilih, voznikih, učiteljih vožnje, spremljevalcih, otrocih, mladoletnikih, cestah, delih ali vrstah cest imajo v tem zakonu enak pomen, kot ga določajo predpisi o motornih vozilih, voznikih, postopku o prekršku, javnih cestah, ter prevozih v cestnem prometu in meroslovju. 3. člen (pomen izrazov) (1) Izrazi, uporabljeni v tem zakonu, pomenijo: ... 15. »motorno kolo« je motorno vozilo z dvema kolesoma s stranskim priklopnikom ali brez njega, pri katerem delovna prostornina motorja z notranjim zgorevanjem presega 50 ccm ali pri katerem konstrukcijsko določena hitrost presega 45 km/h; ... 17. »motorno vozilo« je vozilo, namenjeno vožnji po cesti z močjo lastnega motorja, razen tirnih vozil in koles s pomožnim motorjem; ... (2) Drugi izrazi, uporabljeni v tem zakonu, imajo enak pomen, kot ga določajo drugi predpisi o cestnem prometu, predpisi o splošni varnosti proizvodov, predpisi Evropske unije ali mednarodne pogodbe. DAMI34, Zivnorc in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Marec 1, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 1, 2015 Občutek, ko po 4 mesecih sedeš zopet na motor je fantastičen. Scarabeo ofc, Keiko, maus in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 mal gibljivga, sploh od 45sekunde dalje Se ne zavedate, da je mrzu asfalt :angry: :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 Lušna Guc popoldanska furca po Stajerski in Bizeljskem, pjača z vajencema, test Dučeja v temi na neznani cesti in hitra pot domov .. dbestično, se bi lahko reklo. Efendi, builder in vandrovec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2015 Se ne zavedate, da je mrzu asfalt :angry: :krneki: Eni ga že kar terajo. V četrtek ali petek sem pri Vikiju spoznal dva simpatična Srba, ki živita v Trstu in skupaj smo šli do Kozine. No, tadva sta mi pokazala, kako se tišči z mrzlimi gumami (sta prej posedala na pijači) po mrzlem asfaltu. Eden je rekel: "ja volim da vozim žestoko." A ja, pa za Mausa sta me vprašala, če poznam. Po njunem pripovedovanju, se mi zdi, da jima je ravno on dal navdih za dirkanje. gsxf750, UnionJack, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Marec 2, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 2, 2015 Eni ga že kar terajo. V četrtek ali petek sem pri Vikiju spoznal dva simpatična Srba, ki živita v Trstu in skupaj smo šli do Kozine. No, tadva sta mi pokazala, kako se tišči z mrzlimi gumami (sta prej posedala na pijači) po mrzlem asfaltu. Eden je rekel: "ja volim da vozim žestoko." A ja, pa za Mausa sta me vprašala, če poznam. Po njunem pripovedovanju, se mi zdi, da jima je ravno on dal navdih za dirkanje. vem keri so ja ... res so simpatični ... pa še ene skupne prijatelje imamo iz Srbije ... to da voli žestoko voziti ... je zelo relativno .. hahaha .. da sm komu navdih za dirkanje ... malo smešno .. jaz sploh ne vozim hitro .. sem pa ke kakšen ovinek .. ostalo pa vse v mejah normale vtisi ta vikend ... fantastični .. malo mrzli, ampak je res pasalo se malo motorirat in odklopit od vseh skrbi in vsakdanjega življenja :krneki: DAMI34, dondule, TOMCAT in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 V vednost, če se slučajno sreča s kakšnim šerifom, pa le-ta ne pije kave. 45. člen (hitrost vožnje) ... (9) Z globo 300 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki izpušča krmilo ali vozi enosledno vozilo po enem ali dvosledno vozilo po dveh kolesih. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 3 kazenske točke. ... Ker pa vem, da boste rekli, da gre za motorno kolo, pa še nekaj pomenov izrazov. 3. člen (pomen izrazov) (1) Posamezni izrazi, uporabljeni v tem zakonu, imajo naslednji pomen: ... 6.a »dvosledno vozilo« je vozilo, katerega sled je širša od 50 cm; 6.b »enosledno vozilo« je vozilo, katerega sled ni širša od 50 cm; ... (2) Drugi izrazi o vozilih, voznikih, učiteljih vožnje, spremljevalcih, otrocih, mladoletnikih, cestah, delih ali vrstah cest imajo v tem zakonu enak pomen, kot ga določajo predpisi o motornih vozilih, voznikih, postopku o prekršku, javnih cestah, ter prevozih v cestnem prometu in meroslovju. 3. člen (pomen izrazov) (1) Izrazi, uporabljeni v tem zakonu, pomenijo: ... 15. »motorno kolo« je motorno vozilo z dvema kolesoma s stranskim priklopnikom ali brez njega, pri katerem delovna prostornina motorja z notranjim zgorevanjem presega 50 ccm ali pri katerem konstrukcijsko določena hitrost presega 45 km/h; ... 17. »motorno vozilo« je vozilo, namenjeno vožnji po cesti z močjo lastnega motorja, razen tirnih vozil in koles s pomožnim motorjem; ... (2) Drugi izrazi, uporabljeni v tem zakonu, imajo enak pomen, kot ga določajo drugi predpisi o cestnem prometu, predpisi o splošni varnosti proizvodov, predpisi Evropske unije ali mednarodne pogodbe. dj skočva sem: bom tule nadaljeval nabijanje.... http://www.motosvet.com/tabla/topic/27607-cestno-%C4%8Drno-sivo-nabijanje/page-312#entry2153389 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Marec 2, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 2, 2015 Po prijetno toplih 120 kilometrih med hribovskimi vasicami se moja GajSnA na koncu dneva zatrapa v manekena v izlozbi. PS: da bi bla mera polna mu gre cipa se mizikat trebor, DXR16, otim in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Novih 400km,do Vrsarja in nazaj,cez Istrske vukojebine. pik1, Zivnorc, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Marec 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Danes kratek krog po Cerkniški občini: Nearrain, bajkr88, DXR16 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ditrich Objavljeno Marec 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Ni blo velik, je pa blo.. Zivnorc, builder, DXR16 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 3, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2015 vem keri so ja ... res so simpatični ... pa še ene skupne prijatelje imamo iz Srbije ... to da voli žestoko voziti ... je zelo relativno .. hahaha .. da sm komu navdih za dirkanje ... malo smešno .. jaz sploh ne vozim hitro .. sem pa ke kakšen ovinek .. ostalo pa vse v mejah normale vtisi ta vikend ... fantastični .. malo mrzli, ampak je res pasalo se malo motorirat in odklopit od vseh skrbi in vsakdanjega življenja :krneki: Saj poznaš brate Balkance, radi se pohvalijo.. Danes ob 13h na hitro do Vikija, tam spil eno kavo in do 16h sem bil že doma pri družinskih obveznostih. Je bilo treba izkoristiti takšno krasno vreme. TOMCAT, Zivnorc, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Saj poznaš brate Balkance, radi se pohvalijo.. Danes ob 13h na hitro do Vikija, tam spil eno kavo in do 16h sem bil že doma pri družinskih obveznostih. Je bilo treba izkoristiti takšno krasno vreme. Danes ob 13h na hitro do Vikija, tam spil eno kavo in do 15.30 h sem bil že doma pri družinskih obveznostih. Je bilo treba izkoristiti takšno krasno vreme. res brez heca notranc, UnionJack, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se