Popularna objava KyoKon Objavljeno April 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2015 Popoldne na OMV Postojna tankal in dobu prosto mizu :grim , potem pa čez Rakitno dam. En krog, ko sem šel ravno nekaj kupit. 175km UnionJack, notranc, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno April 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2015 ena zate ride finger.jpg :krneki: Fala BTW: A nima lublanska toplarna mal manjsi dimnik od H2? maus, thumper, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otim Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Ror je pa res brutaln:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 ceu motor je brutaln .. moja ninđa je zver... to pa je še 2 x huj ... ror se da itak zamenjat .. ampak motor ... poezija.... ko zažvižga kompresor se kr odlepiš od tal :krneki: DAMI34, builder in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno April 3, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2015 (popravljeno) Danes Jezersko malo niže na avstrijski strani pa tako potem pa spet tako Pot je potekala: LJ, Ljubelj, Borovlje, Železna kaplja, Jezersko (gor in nazaj dol po avstrijski strani), nazaj do Celovca, Beljaka in čez Kr. goro domov. 340km Popravljeno April 3, 2015. Popravil motolover stromar-aly, igorkr, skalaprava in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 ceu motor je brutaln .. moja ninđa je zver... to pa je še 2 x huj ... ror se da itak zamenjat .. ampak motor ... poezija.... ko zažvižga kompresor se kr odlepiš od tal :krneki: ne menji, ker se ga čist lepo vidi, pa še zvok ma dober. Sploh ror je neki posebnega, ko moped šibne mimo, čakaš še pol ure, da gre tut ror mimo. Lajkam ror UnionJack in dondule 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 iz tega rora bi Igor dobil za 25 megafonov materiala hahhahahahaha maxxa in HyperJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Brrrrr.......ne grem še u Alpe. Bo prej še kakšna Jadranka padla. Nimam zimskih gum. Sam slikce so pa res fajn. UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 ena zate ride finger.jpg :krneki: Pršlo mi je :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 (popravljeno) Dars opozarja, ride ful mastne,zgleda da je učeri enmu večkrat pršlu k j wozu kawo prawo Sej vem, b..... se z..e Popravljeno April 4, 2015. Popravil dondule Efendi, gsxf750, Lokos in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Dars opozarja, ride ful mastne,zgleda da je učeri enmu večkrat pršlu k j wozu kawo prawo Sej vem, b..... se z..e :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno April 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 4, 2015 Če je dež, nima nobeden vtisov s ceste, samo mastne vtise zgleda Pr nas so pa barvasti vtisi gsxf750, notranc, TakeALookAround in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Hudi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 5, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 5, 2015 Malo sm se pelao, kljub temu da piha 90km/h, pa cesta je kjuzo....vtisi do jaja DXR16, Mia, mladench in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno April 5, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 5, 2015 Današnja, od sonca do sneženja, cca 70-80km. It was fun Kmet2, notranc, KyoKon in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno April 5, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 5, 2015 Ker je zadnjič vožnja na Nanos odpadla zaradi vetra, v petek ni. Gremo gor Razgled Menda je bil gozdni požar v daljavi Gremo dol Še ena panorama MiNa, bugy2004, dondule in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 sta bila vi2 na omw postojna? tankala pa potem prestavla pred kafič? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno April 5, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 5, 2015 Deviskih 140 vtiskov . . . PS: V Postonjskem OMV je blo tok mraz, da so samo ledeno kavo stregl RobiRoberto, KyoKon, Kmet2 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava spaceback Objavljeno April 5, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 5, 2015 LJ Lokve LJ Lušnih sicer malo mrzlih cca 230 km. Schultz, DAMI34, builder in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Motocaster Objavljeno April 5, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 5, 2015 Evo, danes sem pa samo k maši skočil.... .....no, malo dlje od ta prve cerkve No, nastalo je neki takega: online photo sharing Pogled iz Svete Gore na Gorico: image hosting free no registration Ja no,...za tja je še nekako blo, za nazaj sem se pa odločil za Vipavsko dolino in na momente sem moral "polagat ravnico". Ob sunkih burje se je dalo prav lepo poplesat po cesti. image hosting 20mb No na celi furi sem srečal SAMO DVA motorista, in na OMWju v postojni spoznal Nearraina s prelepim motorjem:) DEMI34: a imaš ti črno čelado pa črn kombinezon in si se malo pred 16h peljal nekje na relaciji iz Gorice proti Sežanskemu? Kmet2, notranc, UnionJack in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Motocaster . . . mi je bilo v veselje spoznat se enga zmrznjenga pingvina. builder in Motocaster 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Evo, danes sem pa samo k maši skočil.... .....no, malo dlje od ta prve cerkve No, nastalo je neki takega: online photo sharing Pogled iz Svete Gore na Gorico: image hosting free no registration Ja no,...za tja je še nekako blo, za nazaj sem se pa odločil za Vipavsko dolino in na momente sem moral "polagat ravnico". Ob sunkih burje se je dalo prav lepo poplesat po cesti. image hosting 20mb No na celi furi sem srečal SAMO DVA motorista, in na OMWju v postojni spoznal Nearraina s prelepim motorjem:) DEMI34: a imaš ti črno čelado pa črn kombinezon in si se malo pred 16h peljal nekje na relaciji iz Gorice proti Sežanskemu? To je bil vrjetno Mladenič UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 ceu motor je brutaln .. moja ninđa je zver... to pa je še 2 x huj ... ror se da itak zamenjat .. ampak motor ... poezija.... ko zažvižga kompresor se kr odlepiš od tal :krneki: a to je gor serijsko? ... za gume pumpat? ... moj fotr ga ima tut na IMT 542 Kor13, hajoktejn, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Deviskih 140 vtiskov . . . Photo 5. 04. 15 20 04 49 (1).jpg Photo 5. 04. 15 16 08 02.jpg PS: V Postonjskem OMV je blo tok mraz, da so samo ledeno kavo stregl to boš dal pa probat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 DEMI34: a imaš ti črno čelado pa črn kombinezon in si se malo pred 16h peljal nekje na relaciji iz Gorice proti Sežanskemu? Včeraj sem ob tisti uri šel iz Gorice proti Dornberku, potem pa zavil proti Batujam. Čelada je pa črno bela, no bolj bela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se