Motocaster Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Včeraj sem ob tisti uri šel iz Gorice proti Dornberku, potem pa zavil proti Batujam. Čelada je pa črno bela, no bolj bela. Ma meni se zdi da je bil motor zelo podoben tvojemu, čelada pa črna. Zapomnil sem si pa ker me baraba ni pozdravil (oziroma odzdravil)! DAMI34 in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Vceraj mrzlih 300km,prvic v Beli krajini sploh,od tega 170km kot redar na motorju na kolesarski dirki VN Adrie,Novo Mesto. deyo, Efendi, UnionJack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno April 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2015 mal smo se peljal, baje je bil tut žegen vmes, lahk potrdi Živnorc :grim štart iz Clubhousa Mirna Peč lakota, Gostilna Šempeter na Otočcu, priporočam ZELO 150 km, vmes malo snega :grim , zdej pa v realnost , nočna kliče DXR16, spaceback, odem15 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 To je bil vrjetno Mladenič v soboto in nedeljo se nisem vozil... in jaz imam bel kombinezon in belo čelado (z oranžno črto po sredin) in vedno odzdravim/pozdravim (če je "varno" -_- ) Kmet2, Motocaster, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
levanjogazarini Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 mal smo se peljal, baje je bil tut žegen vmes, lahk potrdi Živnorc :grim štart iz Clubhousa Mirna Peč lakota, Gostilna Šempeter na Otočcu, priporočam ZELO 150 km, vmes malo snega :grim , zdej pa v realnost , nočna kliče Sami stari debeluhi Zivnorc in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 sta bila vi2 na omw postojna? tankala pa potem prestavla pred kafič? Možno,zdaj ko ni kwaka drugega ne preostane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Sami stari debeluhi Mladih elegantnežev pa nikjer, se le po postelji valjajo? Efendi, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Folk se je su dejansko v takem vozt? builder, NinjaRider04, Fazer03 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 to boš dal pa probat Super se pele, so dali za peljat v Dojčland. Na prvo žogo mi je bolj sedu kot double RR :yes: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Andro Asgaard Objavljeno April 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2015 takole je zgledalo... pot se je začela ob 7.45 zjutrej iz sežane.. na postojnskem do cerknice je blo čutit tisto stopinjo, dve. prihod 10:15. Pot za domou na momente rahlo snežena. Postojna.. 15 minut gledali iz picerije kako sneguje hahaha potem pa še malo kraške sončne suhe ovinke spihat in na cedevito. lepih 340km! DAMI34, Zivnorc, DXR16 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno April 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2015 Piše se ponedeljek 06.04.2015, dela prost dan . Pa ne sam to, še en kup pleha smo se odpravili pogledat. S Škodo smo zmenjeni na jutranji kawici na Dvoru, kjer me že na vse zgodaj prebudita dva kravasta motorja Ni minilo 10 min, se pripelje še ena krava, parkiran na rikverc motor in mi skoraj polije kawo!! In kdo drug ko SkalaPrava, jao takoj spoznaš kak je majhna slovenija =P Se spoznamo in jih takoj vzamemo za svoje, hehe. SkalaPrava takoj začne šimfat Versysa, Snecerju se je verjetno celo jutro kovcalo In ko se martinčki ogrejemo pičimo čez Dobrnič proti Mirni peči...gužwaa! nice =) S Škodo analizirava vse Z.je na zboru, kot se to za Z.jevce spodobi =) Na žegnu se zadržimo le kratek čas, mal zavriskamo, damo za prostovoljne prispevke, spijemo čaj in gremo na kosilo v Trebnje...prva oštarija zaprta, druga oštarija zaprta, v tatretje imamo srečo =) Lačni vsi full drugačni, siti pa vsak v svojo smer. SkalaPrava in njegova kompanjona pičijo v Kočevje, mi pa v Ivančno pogledat Shibbyjevo novo pridobitev. Parkiramo in se čez 5min zamislimi, če bomo brez keten in lopat sploh prišli domov. Do Kočevja je še ene par prelazov, kjer bi lahko sneg povzročal težave :grrr Na srečo in vso Shibbyjevo gostoljubnost nam odstopi garažo, da smo lahko pospravili mopede pod streho. Po pogostitvi nam razkaže novo pridobitev. 4 x 4 pogon, gorivo na žgance Z nekaj dodatne opreme, ogrevane ročke :grim Nato pa domov....res da današnji izkupiček pokazal 150 km, samo je bila pa družba prva liga. Veseli nas, da smo spoznali novo motoristko. Sonce + motor + sneg + odlična družba = odličen dan :grim Zivnorc, MiNa, skoda in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno April 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2015 Pred Gabrovko nas je ujela snežna nevihta UnionJack, igorkr, Scarlett in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2015 Ma meni se zdi da je bil motor zelo podoben tvojemu, čelada pa črna. Zapomnil sem si pa ker me baraba ni pozdravil (oziroma odzdravil)! js itak blendam dns-no, vsi letni časi, sonce sneg, dež, sonce... pa fajn družba, uredno mladench, sayo, notranc in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno April 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2015 Sicer brez slik vendar poln vtisov. Uspelo mi je stestirat celo tri motorje. Hvala jany-ju (Yamaha Tracer), Kmetu2 (Ducati MTS) in Damiju34 (Kawasaki SX). Od vseh stestiranih motorjev mi je največji vtis naredila rdeča Yamaha FZ1 Fazer. Scarlett, MPeco, builder in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno April 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2015 A ves, ko zamudis na zegn in prides u Mirno Pec, ko ni nobenga znanega vec tam, na konc te pa sneg pozegna? Posnetka mi pa ne dovoli direkt z gsmja nalozit.. Beeelaaaa sneeeezinka, ki paaaadaaaa... maus, DAMI34, spaceback in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 bljak vtisi :krneki: sj bo bočjš nasledn vikend DAMI34, Zivnorc, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Sicer brez slik vendar poln vtisov. Uspelo mi je stestirat celo tri motorje. Hvala jany-ju (Yamaha Tracer), Kmetu2 (Ducati MTS) in Damiju34 (Kawasaki SX). Od vseh stestiranih motorjev mi je največji vtis naredila rdeča Yamaha FZ1 Fazer. Čakam tvoj vtis v temi SXa? :mellow: igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 bljak vtisi :krneki: sj bo bočjš nasledn vikend kaj a si zbolu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 kaj a si zbolu? nism :krneki: Scarlett in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 nism :krneki: kdor se z avom vozi, mora bit zihr mal bulan thumper, Scarlett, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 k sm se po snegu pelju, sm biu kr hepi, da nism ninđe umazu :krneki: TOMCAT, Scarlett, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 k sm se po snegu pelju, sm biu kr hepi, da nism ninđe umazu :krneki: pusi builder, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 pusi sm meu pa wtise in ćustwa :krneki: Akito, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 sm meu pa wtise in ćustwa :krneki: jst tud, sam so mal pomrznli builder, maus, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava deyo Objavljeno April 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2015 Evo tud jst sem se dans odločil, da grem v Mirno Peč malo pogledat. Jebiga mal je bil mraz pa se mi ni dal nekj ful vozit Zjutri pol 9 v Trebnjem kofe pol pa naprej v Mirno Peč. Ker se je nabralo kar nekaj motorjev sem si malo ogledal če je kakšen kandidat za naslednji moped in sem ga najdu. Tale mislim, da bi bil kar primeren Ker sem s tistih koncev doma itak en kup poznanih (predvsem firbcev ) in z vsakim par besed in se ura kar hitro zavrti. Vmes srečam še skaloPravo, ki tud za kofe ni hotu dat še z njim na hitr par besed si zaželiva srečno sezono in vsak svojo pot. Ker se je v tem času lepo pokazal sonček sem reku zdej pa še ne gremo domov. Vsi lačni se odločimo, da bi pa še nekaj pojedli, kot je že napisal HyperJack v Trebnjem vse zaprto v Maximu (po slikah sodeč ste bili tam ) pa mal gužve se odločimo, da gremo pa kar do Sevnice v Rondo nekaj malga pojest. Priporočam če boste kaj v tistih koncih, da se tu ustavite men je top pa tudi cene so dokaj normalne. Ker smo si ga vzel na izi enkrat malo pogledam čez okno in glej ga zlomka pada dež, hitro rečemo za račun in se probamo čimprej pobrati proti domu. Ker so bili kolegi z avtom so se me seveda malo privoščili, sam nimaš kaj tako pač je . Ko sem prišel domov pa še pranje motorja, ker je bil vsran ko p****** At the end of the day nabralo se je 120 kilometrčkov, sicer malo mrzlih požegnanih na koncu pa še fajn zalitih (dež) in nekoliko tudi zasneženih Scarlett, MPeco, Akito in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se