Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 13, 2015 Tudi če je danes datum trinajsti, so chustwa zopet vplivala na Robertota, ali pa je le on zopet na njih ... Kdo je napisal, da v Divje jezero nikoli ne posije sonce ??? Na žalost kar Roberto in "če bo jutri vse prav" bom to poizkusil slikovno dokazati eno uro prej, čeprav sem svojima dvema obljubil, da jutri, ker ju ne bo doma, nikamor ... Kras, notranc, UnionJack in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 Za vikend mal pomanjkanje časa, se je pa vseeno nabralo dobrih 700km, sobota kavica v Senju, v nedeljo sončenje v Novigradu, slik ni, uspela samo ena nekje pri Crikvenici Jst sm te pa viduuuu tralala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinhood Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 robinhood .... a je cesta čez pavlinkota že v celoti suha, ali se še sneg kaj topi ob straneh in teče cez cesto? Kako je pa kaj z peskom? Peska praktično ni! Je pa ponekod še kar velik snega in ja, tu pa tam je mokro... ampak ni sile! Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 Jst sm te pa viduuuu tralala Ja? Hmm, se ne spomnim kaksnega moto guzzija al pa honde...mam pa mal slabsi spomin, tko da.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno April 13, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 13, 2015 Danes popoldne malo on-off roada. gsxf750, MiNa, notranc in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 brez slični vtis do cerknice cez rakitno. odlicen asfalt, spucan. s tacami sm na tleh ampak kolena nikakor do dol, kot ostarela vatikanska nuna. kdo me bo to naucu? maus? Zivnorc in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno April 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 13, 2015 Schultz, notranc, Kmet2 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 Danes popoldne malo on-off roada. Baraba! Naj Jamajka te hrani... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 13, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2015 Baraba! Naj Jamajka te hrani... Si videl, da sem postal neslišen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno April 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 13, 2015 Cel prejšnji teden sem navijala za lepo vreme za vikend ker sem si zaželela dozo sončka in morskega zraka in ga tudi dočakala V petek zvečer sem se odločla da si spakiram še ruzak če mi zapaše prespat. Kasneje se z Dinom zmeniva da gremo z Jožetomxj6 skupaj na jug. Miting v Postojni z malček zamude sledilo je kofetkanje v družbi Kmeta & Kmetice in Damija & Damice. Potem pa končno naprej v upanju da se bom že kmalu segrela... Smo šibali čez Kozino in Podgrad, mimo Reke je na tabli kazalo 12 C tako da sem bla do Senja že čisto premražena. Je pasala kavica v Senju! Tam – ko smo se ravno spravljali nazaj na motorje – se mimo pripelje Jakob. Po dva in dva smo šibali naprej (potem je blo končno že malo bolj toplo – malo zaradi lepšega vremena, malo zaradi lepih ovinkov ). Uživancija do Karlobaga, od tam pa kar lepo naprej do Paklenice. Hmmm za drugo furo je šlo kar lušno v ovinke - počasneje, ma z užitkom! Ko smo prispeli je bil ravno že čas za kosilo in seveda – morske dobrote – njam, odlično je bilo! Vmes se je k Dinkotu pripeljal še solorider. Mi trije se zmenimo da bomo vsi prespali, Jakob je šibal domov zaradi družinskih obveznosti naslednji dan. Spali smo malo naprej pri eni prijazni teti (Mileni), kjer smo srečali in spoznali še dva motorista (medicinski brat oz. kot je sam povedal medicinska sestra z jajci in strojnica), za katera se ne spomnim če sta na forumu ali ne, kasneje je prišel še gsxf750, zvečer pa se nam je pridružila še ena motoristka. Skupaj s soloriderjem so bli ubijalska kombinacija, smeha nam ni manjkalo Vmes ko smo čakali lastnico in se pustili zabavati zbrani druščini je bil čas še za skok do trgovine, kjer smo se srečali z Binobano in druščino. Po nabavi nazaj do hiške da smo se zmenili za spanje, potem pa mi na plažo, ostali na večerjo… Razgled z našega balkona… Mmm ni ga boljšega polnica za prazne baterije po celem tednu službe kot je ..... morje … Ko se je stemnilo smo počasi šli nazaj, skončat začeto še na naš balkon, kasneje so se nam pridružli še ostali. Polno zgodbic in smeha – dolgčas nam vsekakor ni bilo Naslednji dan kraljevski zajtrk z veliko kafeta za lažje prebujanje, izmenjava opažanj o žaganjih drv in tovornjakih al kaj že Ko je sonček končno spet dobil moč pa je bil čas za premik. Z Jožetom in Dinom smo se poslovili od ostalih in šibali obrnit do Masleničkega mosta … Od tam pa nazaj proti domu – uživat v ovinkih in sončku V Karlobagu še tankat, kjer sem srečala klubska kolega (se vedno srečamo kje na Jadranki ). Od tam pa do Bakarca na eno kafe … Potem do meje in čez Ilirsko Bistrico proti Postojni, na letališču na kosilo in domov. Vikend je kot vedno prehitro minil, družba je bla odlična – lepo da smo se spoznali ugotovila pa sem, da je že čas da si začnem nabirat moto kondicijo, ker bo že kmalu čas za kakšne Dolomite Fantocci, Janezs, Kras in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno April 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 13, 2015 No evo še moji prvi letošnji vtisi: stvar je postala že tradicija in tako se vsako leto v začetku (in na koncu) sezone nekam odkotalimo - družba prijateljev ali če hočete motoklub brez prostora, organov, predsednika .... Destinaciji pa dve: za kosilo http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?action=restaurantDetail&RestaurantID=7825 in za posladek še v Žalec: http://www.cokoladniatelje.si/ . Na sliki pa žal manjkajo: Honda Hornet 600 (še ni registrirana) , Yamaha TDM 900 (lastnik šel na žegnanje v M.Peč in zbolel) , Kawasaki Z 1000 SX (lastnik šel lovit še zadnje snežne radosti na Krvavec) in BMW 800 GS (Transalp je šla od hiše, Bavarca pa še sestavljajo na tekočem traku). deyo, skalar36, Schultz in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 13, 2015 Današnji vtisi so skromni ,a smo razveselili Zivganorca na rehabilitaciji v Dolenjskih Toplicah z Nearreinom ..... Zakrožla sva še čez dvor v Kočevje,v Ložinah pri medvedku sva pojedla in nazaj v smog .....200km z povsem plešastimi gumami,še dobr da sem Neareina danes peljal zadaj na MTS in mi je moral vrniti uslugo,pa sem probam mal novega S1000r.....prijetno presenečen gsxf750, deyo, RobiRoberto in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 norc, kje si pa modrc pustu? pik1, Scarlett, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 Današnji vtisi so skromni ,a smo razveselili Zivganorca na rehabilitaciji v Dolenjskih Toplicah z Nearreinom ..... Zakrožla sva še čez dvor v Kočevje,v Ložinah pri medvedku sva pojedla in nazaj v smog .....200km z povsem plešastimi gumami,še dobr da sem Neareina danes peljal zadaj na MTS in mi je moral vrniti uslugo,pa sem probam mal novega S1000r.....prijetno presenečen S tem, ko sem se vsedel na MS sem storil dobro delo. Sem ti videl v oceh kako trpis. PS: zdej bom lahko v nebesih lahko vsaj pol cika skadil Zivnorc, builder, UnionJack in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 (popravljeno) brez slični vtis do cerknice cez rakitno. odlicen asfalt, spucan. s tacami sm na tleh ampak kolena nikakor do dol, kot ostarela vatikanska nuna. kdo me bo to naucu? maus? ..lej, ti jest pokažem, kako se kolenčka: ... jest to naredim (pokolenčkam) preden se usedem na motor... ko pokleknem na koleno, da si zavežem čevlje, ker se ne morem toliko skloniti... Hvala Kmet..... hvala Nearrain :notworthy: za obisk. ... sem že mislil, da so me zapustili vsi prjatli...... :yawn: Popravljeno April 14, 2015. Popravil Zivnorc Kmet2, Nearrain, bajkr88 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 kje pa si to vozil Nearrain in Schultz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 No evo še moji prvi letošnji vtisi: stvar je postala že tradicija in tako se vsako leto v začetku (in na koncu) sezone nekam odkotalimo - družba prijateljev ali če hočete motoklub brez prostora, organov, predsednika .... Destinaciji pa dve: za kosilo http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?action=restaurantDetail&RestaurantID=7825 in za posladek še v Žalec: http://www.cokoladniatelje.si/ . Na sliki pa žal manjkajo: Honda Hornet 600 (še ni registrirana) , Yamaha TDM 900 (lastnik šel na žegnanje v M.Peč in zbolel) , Kawasaki Z 1000 SX (lastnik šel lovit še zadnje snežne radosti na Krvavec) in BMW 800 GS (Transalp je šla od hiše, Bavarca pa še sestavljajo na tekočem traku). Vidim da je v vašem neformalnem moto klubu vse več BMW farerjev.... pohvalno! Jih še nisi spravil k pameti!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 Misicni stecaj. DAMI34, gsxf750, DXR16 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dog66 Objavljeno April 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 14, 2015 Najbolši vtis vožne ever Naredu najdalših panoramskih 200 metrov iz garaže in iz makedama na glavno cesto mau preveč potegnu (na glavni cesti pa še od makedama šodr) in motor podrsu po levem boku pr 15 kilometrou na uro Z motorja sm se pa po cesti zakotalu k en jajc No ja pa tut bunka na balanci se je odlomila, pa nogca za šaltat je tut odlomlena. Je pa to dvoje že iz nemčije naročen in pa še isto uro sm use dol pobrau pa k ličarju pelu, da ne bo sezona trpela butalske glave Sm pa tut kreš bunke naroču, da se kej podobnga ne pojav več UnionJack, DAMI34, ciciban in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Efendi Objavljeno April 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 14, 2015 Da ne bo pomote, lajkam ker si tako pozitivno vse skupaj sprejel in se takoj lotil akcije spravit moped v red. Scarlett, Kmet2, skalar36 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 (popravljeno) kje pa si to vozil Po Istri, od tule je zadnja slika. Popravljeno April 14, 2015. Popravil MiNa Kmet2 in SEBA33 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 Vidim da je v vašem neformalnem moto klubu vse več BMW farerjev.... pohvalno! Jih še nisi spravil k pameti!? Ma se trudim po najboljših močeh, pa ne gre najbolje. Verjetno pa je tudi nekaj na tem, da je polna cifra ob udeležbi vseh 22 (vozniki, voznice in sopotnice) in kar 17 nas je že srečalo Abrahama, ostali/le pa so tik pred tem: sledi logično sklepanje da je bavarcev še relativno malo, ker po neki formuli bi jih morali jahati že prav vsi. Scarlett in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno April 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2015 Sobotna fura. GPS naštiman, da se izognem mestu Reki. Pot vodi severno od reke, po tistih hribih med Grobnikom in morjem. Cilj je bil pa Stara Baška na krku. Ovce everywhere, tudi po cesti. (nimam jih slikane) Mia, HyperJack, Fantocci in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 Po Istri, od tule je zadnja slika. Čudovito hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 in ja, upam, da me bo današnji primer za vse večne čase izučil da se proti semaforjem pelje počasi... in ne gre na pole pozišn za vsako ceno! opica! mene je 11.4. en hotu neki šolat sred Velenja... grem na črto, zelena, tip po gasu... kreten.. sej ni blo nič, itak sm potegnila, sam zjezil me je (tko kt jst njega vštric na črti, I guess ) Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se