Nearrain Objavljeno Junij 17, 2015 Deli Objavljeno Junij 17, 2015 Nč ti ne pomaga toliko konjev, če je osel za balanco ... Hmmm . . . tko pravs ... grem jutr u Paklenico osla iskat. PS: a mora nujno za balanco sedet, al ga lahko na zadnjem zicu dam peljem? skalar36 in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nazo13 Objavljeno Junij 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 18, 2015 Včerajšnje potepanje po Zgornji Štajerski. Prve dve sta s Sölk passa. Blo je mrzlo ko pes. Tretja pa s St. Margarethe im Lunggau. Efendi, c3c, Fazer03 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gradbenik Objavljeno Junij 18, 2015 Deli Objavljeno Junij 18, 2015 Pustil sem se prepricat, da GajSnA ni dobra, ker nima dovolj konjev...pa sem jih sel iskat. PS: zdej jih ima vec kot dovolj...pa se tamau bo na moci dobil . . . Si se končno vsaj z lepim motorjem spet peljal . Nevem no, ali samo men resnično niso všeč teli novi križanci od BMW-ja!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 18, 2015 Današnji odhod od doma ob 09.00 pri 10 oC na termetru na balkonu v senci in vrnitev nazaj domov malo pred 12.00 uro, pri preeecej bolj ugodni zunanji temperaturi. "Vmes" sem osvojil RTV pretvornik na Kobalovih planinah = JUHUHU = nožne posledice bojo jutri, ker je bilo treba 3eMu, pri vožnji navzgor, skoraj ves čas pomagati z nogama ... Nikii, MPeco, Janezs in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NX650 Objavljeno Junij 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 18, 2015 Včeraj štart zjutraj.. cilj prevozit traso benduro 5 pri Obrovcu.. to sem opisal v drugi temi Nazaj pa čez sv. Rok Liko in čez Plešivico domov.. izogibal sem se glavnih cest, kjer se je dalo na makadam nabralo se je dobrih 800 km fajn vtisov od tega prašnih 200 DAMI34, Efendi, pik1 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno Junij 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 18, 2015 Danes sem le prišel do Menine planine Vara se je ustavila tud pri svojih sorodnicah Tedybear, Schultz, MiNa in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Darko3g Objavljeno Junij 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 18, 2015 Najprej včerajšnji vtis: Start iz MB po Dravski dolini do Celovca, nato proti Borovljam in takoj desno na L99, preko Bilčovsa (Ludmannsdorf) proti Vrbi in preko Baškega jezera in Brnice do Podkloštra (Arnoldstein) nato pa desno na B111 preko Šmohorja do Siliana. Cesta B111 je do kraja Koče-Muta zelo lepa in primerna za motor, naprej pa je katastrofa. Zelo ozka, zavita, razdrapana, grbasta, z nekaj kratkimi lepimi odseki, sicer pa cca 55km matrarije. Mislim, da bi bilo bolje iti po 110 in preko Lienza. Nadaljeval sem mimo izvira Drave (Innichen oz. San Candido) preko Brunecka do Bolzana, nato pa na SS42 (od Bolzana do Bergama), ki gre čez Mendelpass in Passo Tonale. Čisti užitek, lep malce rdečkast asfalt, krasni ovinki, fantastični pogled na gore (pogled iz Martuljka na Špikovo skupino x 4). Sem pa dvakrat skoraj zgrešil pravi odcep, prvič v Eppan-u, kjer gre cesta desno in sem komaj opazil smerokaz za Passo Mendola, drugič pa pri kraju Sarnonico, ko sem komaj opazil znak za Tonale, (sem moral obakrat obrniti). Prespal sem v Albergo Alpino, Vermiglio, 10 km pred Passo Tonale. Lep hotel za 30€ (ena oseba), dober zajtrk, odličen kapučino, le motor sem pustil zunaj pred hotelom, praktično na ulici (ampak drekpump ne kradejo). Zjutraj pa sveže obrit in sit na Passo Tonale (ampak to je že današnji vtis). Še današnji vtis: Po uživaški vožnji čez Tonale (navdušen tudi nas smučišči in napravami na vrhu prelaza) sem se spustil do kraja Edolo in nato na SS39 (prelaz Aprica), kjer je cesta občutno slabša in SS38 (Sondrio, Gravedona) do severa jezera Como. Tu se je začela kalvarija - polno naselij ob obali, z ozkimi cestami in prometom, kjer se dva kamiona ali avtobusa lahko srečata le izmenično, da smo stali po nekaj minut na vsakih nekaj kilometrov. Če se le da, se tej cesti izognite (morda je bolje v nedeljo ali ponoči, ko ni prometa. Verjetno je bolje po SS36 čez Lecco. Nato sem se še malo lovil po cestah proti Vareseju, kamor sem prispel po petih urah vožnje. Skratka, čez Dolomite fantazija, po Avstriji klasično dobro (razen zadnji del B111), zadnji del pa zanič. Nazaj grem v nedeljo in ponedeljek, verjetno po AC do Brescie in ob Gardskem jezeru, pa čez Predazzo do Tolmezza in čez Trbiž po Dravski dolini domov. Upam, da ob Gardskem jezeru cesta ne bo tako zanič kot današnja. A o tem kasneje. nazo13, markII, Pips in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaca1 Objavljeno Junij 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Najprej včerajšnji vtis: ......preko Šmohorja do Siliana. Cesta B111 je do kraja Koče-Muta zelo lepa in primerna za motor, naprej pa je katastrofa. Zelo ozka, zavita, razdrapana, grbasta, z nekaj kratkimi lepimi odseki, sicer pa cca 55km matrarije. Mislim, da bi bilo bolje iti po 110 in preko Lienza. Nadaljeval sem mimo izvira Drave (Innichen oz. San Candido) preko Brunecka do Bolzana, nato pa na SS42 (od Bolzana do Bergama), ki gre čez Mendelpass in Passo Tonale....... "Gailtal Strasse" res ni ravno najbolj "popeglana", je pa to ena lepših dolin in če ne gledaš samo pod prvo gumo, imaš kaj videt. Nasprotno od tebe, Darko3g, izlet v to, cca 50 km dolgo dolino, zelo priporočam! Do Silliana je mogoče res kakšen kilometer krajša pot, kot preko Lienza (zato si jo ti najbrž izbral), ni pa za "dirkače"! Tu se pelješ, da vidiš lepo naravo, lepe kraje, zanimive vasi, urejene hiše,....seveda, če te to zanima! motozajebant, Schultz, Keiko in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Junij 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2015 (popravljeno) Izgubljen u brdima oko Žirovskog Vrha Do Vrhnike sam doprašio - naravno - autobanom. Bilo je već oko podne kad sam kretao iz Zagreba. Nisam dugo bio u TMS pa rekoh da svratim malo, da pogledam Tomosiće ... nešto ih često gledam zadnjih dana na različitim lokacijama. Moram pripomenuti da TMS (Tehnički Muzej Slovenije) nije baš u Vrhniki već u jednom starom imanju s pripadajućim dvorcem i pratećim zgradama u selu Bistra, cestom 642 cca 5-6 km na jugoistok. OK, malo pogledao, malo poslikao, malo razmislio kamo bih dalje. Vraćam se nazad prema Vrhniki i stanem na semaforu što mi taman dade vremena da uočim putokaz na kome je pisalo Horjul. I još ide ravno, ne moram čak niti žmigavac paliti ... ha, jesam energetski efikasan. Prođem Horjul i pičim dalje jer cesta počinje davati znakove zainteresiranosti ... elegantne i kulturne, ne barbarski agresivne. I stvarno zanimljiva ta cesta (cesta 407). Malo sam čak skrenuo i ubrdo, potaknut tablom na kojoj se spominjala Planina nad Horjulom. Gdje sam točno bio, nemam pojma ... od uskih asfaltiranih staza gdje me skoro satrao neki veseljak koji je kombijem vukao prikolicu, sve do nekih neoznačenih skretanja koja su očito vodila na privatni posjed. Nije mi se opet dalo gnjavit s džukeletinama pa sam na vrijeme polukružno ... S brda sam izletio opet na 407 ali na nepoznatoj lokaciji, putokazi spominju mjesto Gorenja Vas. Dosta krivina kasnije napitak i zalogaj na Petrolu, sve uz ljupki osmjeh ljupke gospodične. Čak mi je objasnila i kamo sve mogu skrenuti s rotora koji je neposredno uz benzinjaru, lijepo od nje. Od svih pravaca koje je spomenula, otišao sam na jedini kojeg nije spomenula ... preko mosta, pa desno, uzbrdo, gas ... čini mi se da je na nečemu u par navrata pisalo Žirovski Vrh. Dalje mi se gubi svaki trag ... gdje mi se učinilo zgodno tamo sam skrenuo, gledajući uglavnom da to bude uzbrdo. Kasnije sam izašao na hrbat brda - niti znam kako, još manje gdje - na kojem ima ostataka nečega što nalikuje starim bunkerima a viđao sam i neke edukativne panoe. Dosta sam kružio brdskim cesticama - super vidici, čemu žurba - dok me jedna od tih cestica nije počela gurati nizbrdo. OK, idem, valda sam i brdu dosadio ... ronda Akrap uzbrdo, sve mi je jasno. Cesta nizbrdo istresla me pred mjesto Žiri ... to je valda ono mjesto odakle je Alpina, jedina slovenska obuća koja još valja. Đir kroz mjesto - vraga đir, to je mini kružić - i snimam putokaze ... na jednom je pisalo Logatec pa sam se poveo za njim. Logatec znam gdje je - nije daleko od Vrhnike, bio više puta - pa kontam dalje ću već nekako. Cesta od Alpininog sela prema Logatecu je super scenic road, iako ponekad asfalt i nije najblistaviji ... cca 25 km. Logatec, lijevi pokazivač smjera, gas, Vrhnika. Opet skrećem prema Bistri, prolazim i Bistru i Podpeč (otišao karbon iz Podpeči), prolazim Ig, pravac Škofljica. Fino se uhvatim brze ceste (cesta 106) i nekog lokalnog šerifa koji drži zdravi tempo veći dio puta ... pedeset i koji km kasnije, u Livoldu se odvajam prema Črnomlju (stigao karbon u Črnomelj) i jedva čekam da ugledam prvu benzinjaru. Koliko god veliki rezervar imao na motoru, uvijek ću se nekako uvaliti u glupu situaciju da treniram živce gledajući kako na Fuel Range piše 0 km (nula km) ... i onda na prvoj benzinjari, već trunčicu neurotičan, jedva naguram 26 litara, što znači da su austrijanci ostavili poštenu "rezervnu rezervu" za nezgodne situacije. Dragi austrijanci, drage kolege iz Mattighofena, hvala ... nemojte se sekirat što malo teram benđu, opet ću ja pazarit novog jodlera, već znam i kojega. Dionicu od Livolda do Črnomlja prošao sam mjesec dana ranije ali u kontra smjeru. Moram samom sebi priznati da mi je ovaj smjer draži ... budem svratio opet, samo da nađem nekakav dobar izgovor. Od Črnomlja do Vinice već vozim kao domaći - usporeno i bojažljivo - a ulaskom u Hrvašku raspamećujem se i s bjesomučnih 80 na sat tutnjim prema doma. Na autobanu ZG - KA drznuo sam se i preko stotke. Ihaaa ... ... Popravljeno Junij 19, 2015. Popravil protector izibajker, sayo, TOMCAT in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Junij 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2015 ... gradbenik, maj08, Kmet2 in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 "Gailtal Strasse" res ni ravno najbolj "popeglana", je pa to ena lepših dolin in če ne gledaš samo pod prvo gumo, imaš kaj videt. Nasprotno od tebe, Darko3g, izlet v to, cca 50 km dolgo dolino, zelo priporočam! Do Silliana je mogoče res kakšen kilometer krajša pot, kot preko Lienza (zato si jo ti najbrž izbral), ni pa za "dirkače"! Tu se pelješ, da vidiš lepo naravo, lepe kraje, zanimive vasi, urejene hiše,....seveda, če te to zanima! Se opravičujem za malce nerodno oznako. Okolica je res zelo lepa, le da sem jaz šel na dolgo pot. Ta cesta je primerna za samostojen izlet z ogledi, in z motorjem, ki neravnine dovolj dobro požira (ne vem, kako bi me sopotnica klela, če bi jo vlekel po tej cesti z mojim motorjem). Kljub krasni okolici pa je cesta še vedno zanič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Junij 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Celje - Koper po vseh možnih nalivih Peljal Fz6 domou od sodelavca. Od sedaj bom večkrat oblekel dežjaka in se šel vozit ker ni tak baubau kot sem mislil spustile so vodo le Lidlove rokavice še to komaj občutno. igorkr, builder, pik1 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2015 Ker: - sem današnje odlično hčerkino kosilo že pojedel in kahwo popil - se prenos kvalifikacij F1 še ni začel - še ni bilo dežja- nisem bil zadovoljen z dopoldanskimi fotografijami spodnjeidrijskega TV pretvornika sem po kosilu in kahwi vžgal MV in se odpeljal približno 1 km na "Rupnikov grič" še enkrat slikati spodnjeidrijski TV pretvornik ... Nikii, Efendi, Keiko in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Gasperr Objavljeno Junij 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2015 (popravljeno) Drugi letnik faksa, izpitno obdobje, non-stop za knjigami, zunaj pa 25+°C in sonce ter motoristi, ki ga nažigajo mimo študentskih domov v Rožni - ga ni hujšega. No končno naredim izpit, registriram motor, homologiram odstranitev blokade in avspuha, vse zavarujem....da je vse tipi-topi in kooooončno sem lahko spet na cesti (od aprila nisem bil, ker sem čakal z registracijo da naredim izpit in registriram kot neblokiranega). Prva želja valda jadranska magistrala - vse si zorganiziram, preračunam do dneva natančno kdaj dobim novo homologacijo, kdaj izpit, da lahko štartam...pa pride dan, ko mi na upravni povejo, da izpita ne bo vsaj še 4 dni Na hitro sprememba plana, ker baje ne smeš čez mejo samo s kartončkom - na morje definitivno grem, ga že predolgo nisem videl, najprej pa po občutku. No štart že kar zgodaj, ob 7h iz Šoštanja pri 8°C - kaj si nor, prava zima...vse tja do 10h ni blo prav nič prijetno, kar se temperatur tiče. Na hitro se v Ljubljani ustavim, da odložim nekaj bedarij v študentu, potem pa končno prava pot proti morju Po ustaljeni poti - torej čez Vrhniko, Logatec..pa Planino, kjer so ride ob dokaj zgodnji uri še samevale in potem po tisti res lepi poti od odcepa za Sežano čez Kozino, Črni kal počasi do Kopra. Ta občutek ko se pelješ po tej poti in že vse diši po morju - to sem rabil No na tej naši slovenski obali se najprej ustavim v Strunjanu in iščem kak pametn kotiček, da bi se zakampiral za dobro uro in sproščal ob zvokih valov in pogledu na motor ( ), pa mi nikakor ni uspelo najti takšnega privat prostora..vbistvu prav nikjer. Ob jadranski sem si lani našel tak "private place", tu pa mi nikakor ni uspelo - povsod penzionisti in/ali vrtci. No na hitro se le ustavim nekje ob morju, naredimo sliko za domov, da jim pokažem, kako uživam...pojem sendvič ter se odpravim nazaj proti ''celini''. Tam nekje ob cesti, ki vodi nazaj do odcepa za Sežano se še enkrat ustavim za požirek RdečegaBika in za konstruiranje plana za naprej - konec koncev ura je bila šele 11:30. Gledam zemljevid, gledam uro...ni šans da grem domov, če sem si pa cel dan rezerviral za road-trip. No ker krasa v 7 letih odkar sem na motorju še nisem niti enkrat prevozil ( ), izpita za tujino (kartice) pa še nisem imel, je odločitev padla kar hitro. Prva opcija je bila čez Trst in ob morju proti Novi Gorici, ampak je odpadla zaradi zgoraj omenjenega problema...tako, da je kasneje obveljala pot skozi Sežano - Križ - Dutovlje počasi in zmerno proti Novi Gorici. Najprej sem bil skeptičen glede poti, ker je bila na google maps le ''mala bela črta'' ('ziher je makedam ')....oh kako sem se uštel. Lepa pokrajina, odlična cesta, praktično prazna - prava kraška poezija, ki se je nadaljevala tudi naprej proti Tolminu oz. Mostu na Soči . Tam še en kratek postanek na limonadi in ob res čudovitem pogledu na zeleno Sočo, potem pa naprej čez Stražo, Idrijo in sčasoma sem prispel nazaj v Logatec. Cesta res odlična (ki bo čez kakšno leto, ko bodo dela končana še boljša) pokrajina pa še toliko bolj. Če bi namesto sem odšel na Jadranko bi naredil veliko napako - pa ne, da tam ne uživaš ampak nekako sem opazil, da se tudi pri nas da najdit takšen ''raj na zemlji''. Prav navdušen sem bil nad celotno potjo vse od Sežane, Tolmina pa nazaj do Logatca - predstavljal sem si vse prej kot to. Pa še to, da se po tej cesti še nisem vozil, jandrako pa sem prevozil že n-krat Razen par kretenov na cesti je road-trip izpolnil vsa pričakovanja, čeprav se ni odvil kot je bil prvotno začrtan. Nabralo pa se je približno 450km...niti enkrat se nisem zgubil, čeprav bi se na krasu prav z veseljem . Baje da sem dobil nov zagon za zaključek izpitnega obdobja - ma ne vem če je ravno tako, sploh sedaj, ko imam vso opremo tukaj v Ljubljani in motor na dosegu roke Popravljeno Junij 20, 2015. Popravil Gasperr Damy, vandrovec, Schultz in 37 others 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2015 . ... Istrski kofirejs ... ... Lim, Pula, Banjole ... MiNa, skalar36, igorkr in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2015 (popravljeno) Danes ob 9.00 odhod od doma pri 15 oC in vrnitev nazaj domov ob 11.30 pri 21 oC. :notworthy: TV oddajnik Gradišču mi je uspelo "osvojiti", tako da me sedaj od mojih "moto / peš višinskih podvigov" čaka samo še Jelenk nad Krnicami (Spodnjo Idrijo), za kar se moram pa najprej še pozanimati, do kje se lahko najdlje pripeljem z MV, da bo treba potem najmanj hoditi, Robertotu predvsem nazaj navzdol ... Če slučajno še koga zanima: za Ledinami pri transformatorski postaji je treba zapustiti asfalt in zaviti na levo na makadam in naprej "po občutku" ker ni nobenega smerokaza ... Takoj sedaj KOSILO = SAM = ker sta "mlada dva" šla na kosilo k njegovim staršem, moja draga je pa včeraj ob 03.00 zjutraj odpotovala, kot "letošnji dvakratni uporabnik prijateljeve" počitniške kamp prikolice v kamp Čikat na Mali Lošinj ... Popravljeno Junij 21, 2015. Popravil RobiRoberto DAMI34, Joker, MPeco in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tantadruj Objavljeno Junij 21, 2015 Deli Objavljeno Junij 21, 2015 Skuteristi lahko pisejo v to temo? Skratka, odhod iz obrobja Lj proti Polzeli, ura 8.00, 10 stopinj. Tam se priklopi druga polovica odprave, na malcek vecjem stroju, a se vedno iz rubrike skuter Od tam v smeri Logarske in na prviAgipovi pumpi na kavo. Poceni kava in prijazna usluzbenka. Naprej do vrha Pavlica, zgoraj hladnih 8 stopinj, ura cca 9.30. Po strmini dol do Zelezne kaple, v nasprotni smeri pa nebroj kolesarjev. Kapo, no ja, celado dol. Sledi Miklauzhof, Ravne in po dolini gas do Mb. Vmes drink pri Krivogradu oz. nekaj podobnega, lep razgled na cesto V okolici Mb postanek za odlicno kosilo in hmmmm... hmmmm.. no ja, ene 7 kosov borovnicevega strudla S polnim trebuhom gas po stari cesti cez Trojane do startne tocke na obrobju Lj. Skupaj 360 km, od tega 320 km suhega in 40 km mokrega asfalta. Ene 5 km dezja, ni omembe vredno. Hvala druzbi v Avstriji, ki je nesebicno opozorila na policijsko zasedo. Saj ne, da bi letel 100 skozi naselje, kaksen km nad 50 pa verjetno ne bi bilo tezko izmeriti. Slik ni Dan je mimo. Varno in prijetno. Tantadruj Mavti, builder, stromar-aly in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 21, 2015 Deli Objavljeno Junij 21, 2015 Dva tanka bencina sta šla, ploha me je zmočila, ...kar v redu preživet dan, slik ni razen dveh, ki pa nista za javno objavo...kilometrov nisem štel ...saj ni važno, samo, da se malo pohvalim... DAMI34, Mavti, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Junij 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2015 KilleRBee, DAMI34, Mavti in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Toncek Objavljeno Junij 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2015 V temi se lahko piše le o dnevnih vožnjah? No ja, običajno delam večdnevne. Danes lagano iz Ajdovščine po jutranji kavi v Slastičarni v Šturjah, ne vem kako se po novo kliče, niti me ne zanima. Vožnja po stari cesti preko Rebrnic, mimo Postojne. Vsi pišete o nekem fočkanju na OMW, ne razumem kaj to je, skratka tankal sem na OMW v Rakeku (verjetno to ne velja za MS rating), pride pa prav, da ni potrebno mopeda riniti. Drugi razlog je bil, da je zeblo. Torej, dodatno oblačilo iz kufra in gremo naprej. Ustaljena vožnja do Ribnice. Vedno mi je všeč stari del predvsem s Plečnikovim zvonikom. Postanek za kavo. Ravno, ko smo odhajali se je na kavi ustavila skupina motoristov iz Postojne oz. okolice. Je bilo potrebno naredit prostor. Tokrat sem hotel priti do Kolpe. Preko Medvedjih rid smo se spustili v Osilnico, od tu pa ob Kolpi miko Kostela in ostalih vasi, na kosilo. Za te kraje se spodobijo postrvi pri Madroniču. Njami. Z polnimi želodci jo mahnemo proti Vinici, pa skozi Adlešiče v Metliko. Zaradi zaprte ceste preko Vahte, pa v Semič in mimo zidanic na Partizansko magistralo do Žužemberka. Postanek za kavo in sladoled. Povratek v Vipavsko dolino preko Črnega Vrha. Hja, spet brez fočka na Planinskih ridah. Nič, verjetno današnja fura ne šteje ker nisem obiskal tudi Viki burgerja in Jadranske magistrale. Ma vseeno, lepo smo se imeli. Upam, da tudi vi. Srečno Tonček Joker, maj08, Efendi in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava deyo Objavljeno Junij 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2015 (popravljeno) Evo danes ob 6.30 že na mopedu, še dobro da mi motor ne kaže zunanje temperature, ker drugače bi me samo še bolj zeblo Skratka jutro nič kaj prijazno ampak kar se mora ni težko pravijo . Od doma jo potegnem čez Moravče (pri Gabrovki) in proti Litiji do Zagorja, tam hiter postanek, ker je bila žeja, potem pa čez Trojane do Vranskega in na poligon. Prvo smo dve urici gulili klopi potem pa akcija do pol petih na poligonu potem pa zopet čez Litijo preko Bogenšperka (takoj probat kaj smo se naučil) in domov. Skromnih 230 km ampak so bili pa garaški in uživaški ob enem Pa še naša četica danes na vranskem Popravljeno Junij 21, 2015. Popravil deyo Kras, notranc, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Junij 21, 2015 Deli Objavljeno Junij 21, 2015 Danes je padla ena popoldanska...brez slik. Verjetno to pomeni, da če ni slik ni dokazov.....Mah...prov me briga tura je bila nenačrtovana kar tako en giro po obalno-kraški regiji. Naštepal sem 248 km. Če brez slik ne velja, bo potrebno odpret novo temo z naslovom vtisi dnevnih voženj-brez slik. pik1, DAMI34, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Junij 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2015 Na kratko pot od 4.6. do 21.6. 2015 .. prevoženo cca 4600 km: Ljubljana – Dubrovnik – Bari – Pompei – Messina – Etna- Siracuza – Agrigento – Corleone – Palermo – Cefalu – Messina – Bari – Dubrovnik – Trebinje – Durmitor – Žabljak – Zlatibor – Užice – Čačak – Topola – Čačak – Užice – Mokra gora – Višegrad – Sarajevo – Jajce – Bihač – Metlika – Črnomelj – Ljubljana Slike še pridejo - mogoće pik1, MARJA, mladench in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KilleRBee Objavljeno Junij 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2015 250km basanja dveh krač po primorski! V nedeljo. igorkr, MarkoR, Kmet2 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 22, 2015 Deli Objavljeno Junij 22, 2015 Na kratko pot od 4.6. do 21.6. 2015 .. prevoženo cca 4600 km: Ljubljana – Dubrovnik – Bari – Pompei – Messina – Etna- Siracuza – Agrigento – Corleone – Palermo – Cefalu – Messina – Bari – Dubrovnik – Trebinje – Durmitor – Žabljak – Zlatibor – Užice – Čačak – Topola – Čačak – Užice – Mokra gora – Višegrad – Sarajevo – Jajce – Bihač – Metlika – Črnomelj – Ljubljana Slike še pridejo - mogoće Jaz bi tud, jaz bi tud Aja, sem pozabil, da sem bil zraven maus, KilleRBee, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se