Popularna objava Danilo D Objavljeno Junij 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2015 (popravljeno) na Jezerskem se zgleda nekaj dela :grim Popravljeno Junij 29, 2015. Popravil Danilo D Kmet2, DAMI34, Janezs in 8 others 11
Popularna objava SLVR Objavljeno Junij 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2015 Še par mojih vtisov, slikali smo bolj malo, smo raje pasli oči! Imotski - Trilj - Sinj in povsem v neznano do izvira Cetine. Sam z eno besedo BJUTIFUL!! Škoda za pozno popoldne drugače bi se namočil Tule je pa ovekovečen trenutek, ko sem kar 3x točno vedel pokazat na zemljevidu kje smo: prvič, zadnjič in nikoli več! Krucefix je dobil novo dimenzijo! Tule pa še par tihožitij z izvira Cetine, globine kar 105+ metrov, kjer je življenje pustil tudi en izmed naših jamarjev/potapljačev. builder, DAMI34, Nikii in 24 others 27
Popularna objava Danilo D Objavljeno Junij 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2015 Pa še nekaj na hitro o 5 dnevnem potepanju .... uraden štart je bil v sredo ob 10:00 iz OMV pumpe Obrežje, prevozili pa smo kar nekaj držav bivše juge , Hrvaško, Bosno, Kosovo, Srbijo, Črno Goro in Albanijo. Bili pa smo družba 4 korenjakov, treh krščanov in enega šoštanjčana . Sam sem prevozil 2.516km ostali pač nekaj manj, glede na to da sem imel do zbornega mesta že 100km . Drugače pa se vrnil poln vtisov, takšnih in drugačnih, seveda v največji meri samih dobrih, manj dobri so bili le tsiti, zaradi slabih cest, predvsem v črni gori in albaniji, kjer je poznajo prometnih znakov, z katerimi bi s eopozarjalo na luknje v cesti .... jih je preveč, ena tik ob drugi, ali pa izrezi asflata ipd. .... ima pa svoj čar živina na in ob cesti, od konjev, koz, ovc do krav. Sploh mi je ostala v spominu albanska ac, strma, ovinkasta, skor bi reku da serpentinasta, ludje ob cesti, tudi živali, prideš na mejo z črno goro, se živina prosto sprehaja po cesti na meji, cesta itak vsa posrana od živali . Drugače pa nekako nismo imeli nekega posebno zastavljenega cilja, pač smo se bolj po vremenu ozirali, tako da smo imeli 4 dni lepega vremena, zadnji dan pa je bil malo deževen. Štart je bil v bajini Bašti, od kjer sma štartala samo dva, eden je že dan prej ostal ob skadru, eden pa ni štartal iz bajine bašte. Tako sva zadnji dan štartala dva, eden izmed je potem že dokaj kmalu po štartu odpovedal, ker pač ni imel deževnih oblačil. Sam sem to imel, zato sem se vozil tudi v dežju, čeprav hvala bogu nekega naliva ni bilo. Že pred Brčkim je ponehalo, pred ac pa je bila cesta zgolj še samo mastna, potem pa naprej skoz do doma lepa in suha. To je to na kratko, pa še nekaj fotk maus, Kmet2, Keiko in 29 others 32
Popularna objava Keiko Objavljeno Junij 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2015 Ducati klubski izlet na Lago di Como - 1. dan (25. 6. ) Zbor je bil v četrtek zjutraj na bencinski v Ljubljani. Družba kot vedno vrhunska - bili sva samo dve punci in dvanajst fantov (če sem jih prav preštela ). Po kafetku, nakupu in lepljenju vinjet smo po AC šibali do Jesenic, čez Korensko sedlo v Avstrijo – čez Hermagor – mimo Weisensee - čez Sillian in čez mejo v Italijo – v Dobbiacu na jug in potem mimo jezera Misurina - lepo kot vedno … Tam smo si vzeli čas za kosilo s čudovitim razgledom - tik ob jezeru. Potem pa okrepčani nadaljevali do Cortine d'Ampezzo in naprej do … Od tam pa na desno čez Passo Valparola … v Corvari še tankat in na pijačo … Že kmalu so nas pregnali mestni redarji ker smo delali gužvo pri lokalu Od tam smo šli do hotela odložit kufre … Potem pa še na en kratek večerni krog do Passo Pordoi … Od tam pa nazaj do hotela na večerjo … Prvi dan je bil super lep in končno sem spet dočakala Dolomite - prva letošnja fura v tisti konec pik1, igorkr, markII in 35 others 38
Popularna objava sayo Objavljeno Junij 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2015 Danes na iziru Kolpe HR DAMI34, skalar36, KilleRBee in 23 others 26
Fazer03 Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 , eden izmed je potem že dokaj kmalu po štartu odpovedal, ker pač ni imel deževnih oblačil. ???
Danilo D Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Kmalu po štartu zadnjega dneva, ne prvega ... če je bilo morda malo nerazumljivo .
pajkica Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 kva bi rad na moji cesti :jezen SLVR, MiNa, Schultz in 3 others 6
Danilo D Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Tudi na tole sem jaz naletu doli nekje čez mejo, ne vem več a na kosovem ali črni gori, 100m čez mejo pes ležal na sredini voznega pasu :grrr. pajkica 1
Kmet2 Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Tudi na tole sem jaz naletu doli nekje čez mejo, ne vem več a na kosovem ali črni gori, 100m čez mejo pes ležal na sredini voznega pasu :grrr.Dok ni krava se ne sekiraj:-D Zivnorc, DAMI34 in SLVR 3
Tedybear Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Daš robo ven iz kufrov kjer pač spiš, butneš not kratke hlače pa batke, preoblečeš se na parkplacu une gostilne koj na vhodu v vas, moto opremo tacajt zbašeš v kufre, gre, sprobano.... Jaz sem to naredil...ne prvic...dal sem kaousmeritev tistim, ki ogled NP Krka z motorjem nacrtujejo.
Fantocci Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Dok ni krava se ne sekiraj:-D Blo je tudi krav, ne brini.. Pa ta pes je čist OK, ker samo po črnogorsko leži. Bolj zajebani so tisti, ki se z boka zapodijo proti tebi, ki jih ne vidiš ampak samo naenkrat zaslišiš, VAU VAU GRRRR... Pol pa sam gasa.. Kmet2 1
Fantocci Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Sicer pa mene živali na poti ne motijo, na to sem več ali manj pripravljen v teh deželah. Bolj sem zacvikal, ko sem v Čapljini naenkrat zaslišal cvijenje gum tik za sabo. V golfu 2 je bil trop pijanih lokalnih mladcev, ki so ugotavljali, kaj mi piše na tablici - in se drli "od kod sem". Verjetno so bili toliko pijani, da so se morali čisto približati, da so lahko prebrali tablico. Jaz pa sem se že videl zbit na cesti ali v grabi. Scarlett 1
Kmet2 Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Blo je tudi krav, ne brini.. Pa ta pes je čist OK, ker samo po črnogorsko leži. Bolj zajebani so tisti, ki se z boka zapodijo proti tebi, ki jih ne vidiš ampak samo naenkrat zaslišiš, VAU VAU GRRRR... Pol pa sam gasa.. Poznam me je šarplaninc lovu po obali jezera v Bosni,ovce so ga pa debel gledale,noben mu nč hotu:-D Zivnorc, maus in Fantocci 3
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Poznam me je šarplaninc lovu po obali jezera v Bosni,ovce so ga pa debel gledale,noben mu nč hotu:-D Kaj to, mene in Igorjakr je pobesneli bik v Razdrtem lovil Zivnorc, SLVR, Kmet2 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Poznam me je šarplaninc lovu po obali jezera v Bosni,ovce so ga pa debel gledale,noben mu nč hotu:-D ...v takem primeru je fajn, da imaaš kako klobaso v žepu... Kaj to, mene in Igorjakr je pobesneli bik v Razdrtem lovil ...v tem primeru bi bilo pa bolje, da imaš obute soperge..... Igor pa na pol spuščene hlače.... maus, builder, Kmet2 in 1 other 4
maus Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 (popravljeno) mene so pa kumarke vsega pupikale še dobr, da me niso napićle na njihove rilce in odnesle :krneki: diuja žvau je diuja žvau, ne mi zdj o velikosti Popravljeno Junij 30, 2015. Popravil maus thumper, SEBA33, Scarlett in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 ...v takem primeru je fajn, da imaaš kako klobaso v žepu... ...v tem primeru bi bilo pa bolje, da imaš obute soperge..... Igor pa na pol spuščene hlače.... v tem primeru ni bilo pametno druženje z Igorjem, ker ima ardečo đamaho.... Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 ... bika ne bi motilo, tudi če bi Igor imel tardečo.... ...in spuščene hlače..... Kmet2 1
ftp Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Blo je tudi krav, ne brini.. Pa ta pes je čist OK, ker samo po črnogorsko leži. Bolj zajebani so tisti, ki se z boka zapodijo proti tebi, ki jih ne vidiš ampak samo naenkrat zaslišiš, VAU VAU GRRRR... Pol pa sam gasa.. Takšno bobrodošlico smo imeli mi v Gusinju letos :blink: Janezs, Schultz in MiNa 3
HyperJack Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Takšno bobrodošlico smo imeli mi v Gusinju letos :blink: DSCN1782.jpg ščene...vpraš SLVR.ja, kak jaz to naredim, gas do blokade...pes sploh ne ve, kaj ga je zadelo Scarlett 1
ftp Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Takšno bobrodošlico smo imeli mi v Gusinju letos :blink: DSCN1782.jpg ...smo pa zato Albance takole pregnali.. DSCN1864.MOV Fantocci, Kmet2 in SLVR 3
SLVR Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 (popravljeno) Mislim, da je bil pasme Dirkalni Jazbečar! Revež se je z laježem v polnem galopu zelo pogumno zakadil v motor, ampak je 1m pred motorjem fasal kontra ofenzivo z odprtim izpuhom na 2 cilindra ... Revež se je skotalil čez nos v preval in hitro odšibal nazaj pod cesto od koder je prišel, verjetno gazdarici pod kiklo. Tako se ne odganja samo živali, tudi turiste, ki zasanjano stopicajo po cesti, križiščih, ipd, brez da bi spremljali promet okoli sebe. Preverjeno deluje! :evilgrin: Popravljeno Junij 30, 2015. Popravil SLVR HyperJack, Zivnorc, Kmet2 in 3 others 6
Joker Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 (popravljeno) Tale, ki sem ga jaz srečal, ni nič lajal. Je izgleda ležal že malo dlje... Popravljeno Junij 30, 2015. Popravil Joker Fantocci, Schultz, UnionJack in 3 others 6
HyperJack Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Tale, ki sem ga jaz srečal, ni nič lajal. Je izgleda ležal že malo dlje... Dokaz, da z Bemflarji ni dobro češenj zobat :grrr Zivnorc, Kmet2 in SLVR 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se